- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
asuspc96
őstag
Hali!!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne lementeni a beszélgetéseket "X" időre visszamenőleg gyorsan ?
tehát mondjuk 1-2 perc alatt ? -
takjoe
tag
válasz F e Z o #3274 üzenetére
Ti már meg tudtátok oldani, hogy a Skype felismerje a webkamerát? Nekem is ugyanez a problémám van. Feltettem egy régebbi Skype-ot (5.1.0.112),ott nincs semmi probléma, viszont megkérdezésem nélkül a bejelentkezéskor állandóan frissíteni akarja magát,ezt nehéz kikerülni.
Üdv:J[ Szerkesztve ]
-
MATEO6600
őstag
Windows 8 alatt használom a Skypot, és az lenne a gondom, hogy nem én, hanem anyukám szeretné használni.
Na most ehhez az egész windowsba más fiókkal kéne bejelentkezni...
Nincs erre mód, hogy simán belépjen az ő skype fiókjával, mint régen? -
Komplikato
veterán
válasz BullZeye #3251 üzenetére
"miért is kell nekem Trillian network account, hogy"
Hát egy tipp: Lehet nem örülnél ha egyszer valaki az összes kliens jelszavadat helyetted tudná használni? Támogat vagy 2 tucat klienst. És ugye azok összes jelszavát a Trillian accountban örzi.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
margithid
veterán
Nem tudok belépni a skype-ba messenger azonosítóval.
Mit gondoltok mi lehet a hiba? -
Komplikato
veterán
válasz localhost #3254 üzenetére
"csak egy váltás körüli hisztériában értetlenkedem mindazok állításai miatt, akik sz@rozzák és szutykozzák azt a programot, ..."
Azért én 25 év alatt rengeteg klienst használtam IRC programoktól kezdve, ICQ-n keresztül, MSN és egyébb messengerekkel, Skype-al, alternatív kliensekkel, stb.
Az MSN is küzdött gyerekbetegségekkel, hiszen ha nem lett volna gagyi, nem terjed a sok alternatív megoldás. De a Skype valahol ott tart használhatóságban ahol az MSN az XP megjelenésénél vagy ott sem!!!
Én IDŐBEN csináltam egyesített Skype-MSN accountot. Erre fel a Trillianon nem működik. Tök jó, mert vagy fut a Trillain a Skype mellett (se perc alatt akad össza a Skype más programokkal ugye) vagy kinyitok még 3-4 klienst amiket a Skype nem ismer ... esélytelen.
Erre fel újratelepítem a gépet, Skpye felmegy, egyesített accounttal belépek, erre a TELJES MSN kapcsolataim eltűntek! Nyoma sincs! WTF??? Jellemzően sok ismerősnek nincs más elérhetősége, hogy tárgyaljam le velük, hogy mi a Skype hívóm? És mit tegyek azokkal akik nem hajlandóak se MSN, se Skype használatára, maradnak pl GTalk-nál?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
addikt
válasz Komplikato #3313 üzenetére
Nekem megy trilliannal az egyesített acc. Csak külön be kell a winlive-ra és a skype-ra is lépni. Hülyeség, de így megy. Szerintem a microsoft nem vonta össze 100-osan a két accountot, csak valahogy összedrótozta őket, de egymástól még valahogy függetlenek.
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
Komplikato
veterán
válasz benedekco #3314 üzenetére
Most az MSN régi accountot nem próbáltam, megszűntéig ment a Trillianon, de ott pont a skype régi és egyesített accountja SE megy. De ha most tényleg megy, a Skype-ot lesz*rom, mert ott senki ismerősöm és megy vissza a Trillian marha gyorsan.
Egyébként biztos, hogy nem végleges az "összedrótozás", mert a FAQ szerint újra szétválasztható ...
-
-
gaben1000
tag
Sziasztok!
Előre szólok, nem törtem fel senkinek a honlapját, barátnőm engedte meg, hogy belenézzek a skype-jába, pusztán technikailag érdekel a dolog.
Szóval nála nem mentődik semmilyen üzenetváltás, pedig kézi törlésre van állítva a naplózás, meg a nézetben ott legalul van olyan opció, hogy legutóbbi beszélgetések elrejtése, az se aktív. Hogy lehet ez? Meg a profilképe más a saját skype-jában, mint amit én látok a sajátomban tőle. Ez hogy lehet? Ugyanazzal az email címmel nálam is, meg ahova beléptem hozzám, szóval ez se lehet. 2 jelszava van hozzá vagy mi? Bár olyat gondolom nem lehet. -
Dinter
addikt
Üdv!
Azt nem lehet beállítani, hogyha FB ismerősök írnak, akkor ne jelezze Skypeon? Vagy szétkapcsolni a 2 profilt?
-
veterán
-
Komplikato
veterán
válasz Komplikato #3316 üzenetére
Korai volt az örömöm. A Skype MSN fül alatt 0 kontaktot jelez. A Trillian 38-at. De a 38-ból napok alatt 0 volt aktív, ami kb. lehetetlen.
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Hogy tudom azt beállítani, hogy ha kamerázok és a párbeszéd panelt leteszem az asztalra, akkor a kamera kép nem maradjon meg kicsiben a jobb felső sarokban, hanem az is lemenjen az asztalra?
Köszi
-
gaben1000
tag
Sziasztok!
Egy email címhez tartozhat több skype profil? -
-
littleNorbi
aktív tag
Helló!
Hogy bírom beállítani a Skype-on, hogy ha filmet nézek(tehát ha teljes képernyős tevékenységet folytatok), akkor automatikusan kapcsoljon át "elfoglalt" módba, és ha befejezem, akkor meg vissza álljon "elérhető" módba? -
Komplikato
veterán
válasz Komplikato #3316 üzenetére
"Skype se egyesített accounttal, se régivel."
LOL. De a régi megszűnt MSN-el belépve megy az MSN és a Skype egyszerre!
A 20 forintos kérdés az, hogy akkor mi a bánatos ... ******-nak kellett az új egyesített account ha az nem is működik?
Congrat MS."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
margithid
veterán
Kezd tele lenni a hócipőm az egész skype-al..Hogy adhat ki a microsoft a keze közül egy ilyen sz@rt?
Be akarok jelentkezni automatikusra van állítva és csak tölt tölt tölt..
Újratelepítettem és semmi változás.
Valami ötlet?
Valami alternatíva esetleg?[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
Nálam hibátlan a skype, tudjuk használni amire való videóhívásra, az msn kontaktok meg majd csak megjelennek benne, hónapok évek kérdése
moto g72, Ninebot d28e
-
rii
nagyúr
"A skype nemészlel webkamerát"
elképzelhető, hogy a kamera esett 1,5 m-t ... de ha egy "PC camera" nevű prog. látja a kamera képét, akkor a Skype miért nem akarja?
a sykpe eddig látta a kamerát, és lehetett videohivást kezdeményezi/fogadni
de most már a hívott fél webkamera képe se jön át, se erről a gépről nem működik a webkamera[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Kobe
veterán
hali
valakinek nincs ötlete arra, mi lehet a hiba ha skypeban be van állítva a hangjelzés új üzenet érkezésekor, de ha bárki ír, nem jelzi hanggal ?
a beállításokban be van állítva minden....
-
Komplikato
veterán
Érdekes a kamera kezelés. Nekem 2x is megtalálta úgy a kamerát, hogy fel sem volt még telepítve a drivere! (Logitech c270)
A gyári driver meg rákérdez, hogy "optimalizálja" magát a Skype-hoz? Na ez meg mi?"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
takjoe
tag
Én is próbáltam mindent ( három különböző webkamerát,driver frissítéseket). A kamerát minden program felismerte, csak a Skype nem. Végül letöltöttem egy régebbi , azt hiszem 5.1-es Skype-ot, ami szintén nem volt egyszerű, mivel minden bekapcsoláskor automatikusan frissülni akart...
De most működik.
Nem tudom mitől lehet,hogy ez csak egy pár embernek a problémája, a többieknek viszont nem.[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
válasz Komplikato #3337 üzenetére
Logi kamerákhoz nem is kell külön drivert felrakni csak a LWS-t és megy, nekem is ilyen van.
moto g72, Ninebot d28e
-
F e Z o
veterán
Én visszaraktam a 5.2-es skype-ot azzal ismét működik a webkamera normálisan. Azért nem fogok venni egy drága webkamet, mert a skype úgy gondolja, azt kellene.
(#3338) takjoe : 1200Ft-os tesco gazdaságos webcam bizonyára nem skype "minősített". Viszont a célnak megfelel ez is.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
simos
tag
Sziasztok !
Segítséget kérnék !
Hol tudom beállítani a skype-ban, hogy NE jegyezze meg a felhasználó neveket?
Vagy ezt nem a skype-ban kell beállítani ? Netán máshol ?Előre is köszönöm a segítséget !
-
gaben1000
tag
Sziasztok!
Az istennek nem akarja a skype-om a naplózást.
A beállításoknál kézi törlésre van beállítva a naplózás, de akkor sem jegyzi meg, olyan, mintha senkivel sem beszéltem volna, nincsenek előzmények. Én meg nyilván nem törlöm kézzel őket.
Valahol még be lehet állítani? -
gaben1000
tag
válasz fradi81 #3344 üzenetére
Úgy értem, valahol van még valami beállítási lehetőség, ahol ezt be lehetne állítani?
Különben mi a magyarázat arra, hogy nálam nincs naplózás. Biztos, hogy a program szabályozza le vagy hogy fejezzem ki, de nem tudom, hogyan, mikor kézi törlésre van állítva, szóval addig meg kéne jegyeznie, míg én nem törlöm ki őket. -
mazza
tag
Egy kisebb frissítés: Update to Skype 6.3 for Windows
-
cica01978
csendes tag
sziasztok!
egy kérdésem lenne.A skypon ha chat-elek egy partneremmel,akkor egy másik partner hozzá tud-e férni a privát üzeneteimhez? el tudja-e olvasni a nem neki szánt üzenetet? -
cica01978
csendes tag
A videó beszélgetésiemet láthatja valaki valamilyen oknál fogva ha egy partneremmel beszélgetek?és azt másik partner láthatja e?
-
Komplikato
veterán
6.5 bétát érdemes feltenni? Sokkal rosszabb már nem lehet ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest