- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
-
plömplöm
őstag
válasz #95904256 #3741 üzenetére
a seti mellett azért van szmálylee, mert nem megy nagyjából egy hete?
szerk: fenébe az egésszel, így jár aki kettőt sem olvas vissza, hüjefaszvagyok
jaigen: Joci10:
''May 7, 2007
Our science database is still dead (see below and in Technical News for more info). The current ETA for a replacement server from Sun is tomorrow (Tuesday) - the earliest we could possibly get everything working again will be Wednesday. Thank you for your continued patience!''
[Szerkesztve]All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
plömplöm
őstag
sziasz
termett nekem egy 8400GS 256MB videobigyulám, amit lelkesen be is tűztem a masinámba az intel+ati kombó mellé, fel is ismerte az nvidia driver-felismerője, letöltöttem és feltelepítettem a drivert. nadeviszont hiába cuda-capable elméletileg a dolog, mégsem cuda-s seti csomagok jönnek, hanem csak sima cpu-sok. mi lehet ennek az oda? windows7 64bit, legfrissebb boinc, és tudtommal nem kértem a "Protected Application Execution"-ból.
a 8400gs cuda-jó: [link]
ezt is átnéztem, kéne mennie, nem? [link]
nna ezt viszont nem fogom átnézni: [link], ennyit nem ér...kösz
izé, megnéztem, ezt írja a web-es oldalon a számológépemre: "NVIDIA GeForce 8400 GS (233MB), CAL AMD Radeon HD 6900 series (Cayman) (1024MB) driver: 1.4.1546"
namost nemtom hogy hogyan lett a 256MB-ból 233MB, de lehet hogy ez a baja?
[ Szerkesztve ]
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
plömplöm
őstag
köszi, lehet. újabb érdekesség, ezt találtam: [link]
ez azzal indít, hogy:
"CUDAMemTest v0.50a , done by TetedeienchUsing device 0: GeForce 8400 GS
Number of Compute capable device : 1Working on 208 MB of memory instead of 209MB (1664 blocks of 128KB)
Number of threads used for writing : 1, for reading : 32"azaz 208MB-ot "lát", ami viszont kevés a seti-nek, nemdebár?
és ez a fenti programocska valamit tényleg csináltat is a gpu-val, végre mutat valamit aktivitást a gpuz...
[ Szerkesztve ]
-
plömplöm
őstag
jól gondolod, a 8400gs "csak úgy" van odabent, a gpuz azt is mondja róla, hogy 0MB van használva, ezért nem (sem) értem a dolgot. most kipróbáltam az einstein@home-ot, elméletileg az is cuda-s, nos, az sem a gpu-n futkorászik, hanem a cpu-n. sszem marad a rosetta...
-
plömplöm
őstag
valami a seti-nél nem kerek. szerintük 3 csomagon dolgozik ez a gépem, két ap v6 6.01 és egy ap v6 6.04 opencl, miközben a kliensemben ott van a két 6.01, de a 6.04-nek semmi nyoma nálam, miközben ezt a task-ot egy emberke egy cudaval már meg is csinálta és le is jelentette tegnap.
csak magamat tudom ismételni, rileksz, majd megtákolják előbb-utóbb
-
plömplöm
őstag
válasz Kékes525 #5426 üzenetére
"If the transient claimed by Bursov et al. (2016) originates from beyond the Earth, then, given what we currently know of the parameters of the RATAN search, such events ought to be common. The fact that they are not frequently seen in continuum imaging surveys suggests that the RATAN transient is likely due to instrumental interference or to some other artifact of human technology."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest