- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajos001
aktív tag
válasz hu-Ízirájder #949 üzenetére
Bocsesz, elfelejtettem frissíteni az oldalt ezért még a másik oldalon voltam.
A font megvan a Win Fonts könyvtárában, de a programban nem jelenik meg.
Pedig nagyon kellene. Megpróbálom letöltöm amit ajánlottál és bemásolom újra.
Mintha valaki azt írta volna korábban, hogy a fontok csak akkor működnek ha instalálod őket, azt hogyan kell? -
lajos001
aktív tag
Sikerült!!! Telepíteni kell másként nem látja a progi.
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
válasz hu-Ízirájder #937 üzenetére
igen ujra kellet rakni meg mikor rámentem azért nem jött be mert lerata oda a több ikon mellé és onan kellet elindítanom.Köszi mindenkinek a segítséget és a tanácsokat.Délután bemutatom a dessktopop
[Szerkesztve]"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
hu-Ízirájder
tag
Hurrá, ezkszerint most mindenki boldog
Valamelyik nap felteszem megint a screenshotot, www.samurize.com ra kérlek ha időtök engedi, osztályozzátok, vagy akár kommentáljátok ha elnyerte a tetszéseteket THX -
<MZ/X>
őstag
válasz hu-Ízirájder #948 üzenetére
Igen a tiédnél. Amikor az ImportExper-be próbálom betársítani. De az is érdekes hogy ha rákattintok(2*) a Smaurize ikonra akkor semmi nem jön be...
Original's never fit - Socket 370
-
[pod]Diablo
őstag
bocsánat ha ez kérdés volt-e már de hogyan tudnám megváltoztatani az írások szinét és betűtipusát?
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
[pod]Diablo
őstag
ha za ikonja ott lesz lent a többi melet mikor elindítod akkor jobb klikk az ikonra, aztán konfig kiválasztása.És attol be kell jönie.Legalábbis nekem bejött.
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
<MZ/X>
őstag
válasz [pod]Diablo #957 üzenetére
A desktop-ba nem tudsz segíteni? Esetleg más deskotopot mutatni?
-
[pod]Diablo
őstag
Sikerült megcsinálnod amit mondtam és ha igen akkor használt?Nekem az van amit íziraider linkelt.Meg használtam hozzá még 1-2 progit a startmenü tuning hoz meg ilyesmik hez.Konkrétan milyen destkop ra gondoltál?Más progival készített desktopra gondoltál?vagy másmilyen samuarizer desktopra?
[Szerkesztve]"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
<MZ/X>
őstag
válasz [pod]Diablo #959 üzenetére
nekem minden jó csak szép legyen és ne sima winfosos.
-
[pod]Diablo
őstag
aha.Inenn lehet letölteni a samurizer-hez:Bővebben: link
Egyenlőre mgé enyit tudok segíteni.De majd még utána nézek"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
<MZ/X>
őstag
Plz vlaki segíttsen. leginkáb hu ízirájder.
-
<MZ/X>
őstag
válasz nofreenick #963 üzenetére
Bár már leírtam de most leírom mégegyszer. Az a bajom hogy hu-ízirájder desktop gyönyörét nem tudom megnyitni a samurizé-vel. Amikor társítani akarom az ImportExportal akkor azt írja ki hogy the archive is not valid the zip archive. Mi lehet a baj?
-
hu-Ízirájder
tag
válasz [pod]Diablo #957 üzenetére
A feliratok betűtípusaát és színét úgy tudod változtatni hogy elindítot a config tool.exe-t ott megnyitod a kiívánt configot, ráklikkelsz arra a területre ahol a felirat leledzik az editorban és megjelennek a meter beállításai. ott kiválasztod a Megjelenítés/Display fület és ott találod a felirat paramétereit.
-
hu-Ízirájder
tag
hohó, amit letöltöttél az egy *.rar fájl. szal BE VAN TÖMÖRÍTVE, a helytakarékosság jegyében, Tömörítsd ki akármivel, winzip, winrar vagy ami megfelel.
Utána kapsz egy darab *.sam fájlt azt kell társítanod az importexport toolal ha már sajna elállítottad egyszer a társítást. Nem olyan bonyolult, de azt hittem hogy egyszer már működött neked -
hu-Ízirájder
tag
hohó, amit letöltöttél az egy *.rar fájl. szal BE VAN TÖMÖRÍTVE, a helytakarékosság jegyében, Tömörítsd ki akármivel, winzip, winrar vagy ami megfelel.
Utána kapsz egy darab *.sam fájlt azt kell társítanod az importexport toolal ha már sajna elállítottad egyszer a társítást. Nem olyan bonyolult, de azt hittem hogy egyszer már működött neked -
hu-Ízirájder
tag
sry a floodért xarakodott a weboldal.
-
<MZ/X>
őstag
válasz hu-Ízirájder #966 üzenetére
Egyszer már működött... honnan töltsek le kitömörítőt?
-
[pod]Diablo
őstag
válasz hu-Ízirájder #965 üzenetére
köszi
-
<MZ/X>
őstag
válasz nofreenick #970 üzenetére
Jó, most egyelőre kitömörítőér kuncsorgok. TC-m sincs...
-
hu-Ízirájder
tag
Bővebben: link innen letölthető a magyar winrar trial verziója
-
<MZ/X>
őstag
válasz hu-Ízirájder #973 üzenetére
valami acess violation-t kiír de utána behozza.
-
<MZ/X>
őstag
failed to load UNZLD.DLL és újra acess violation meg szöveg amikor rámegyek az import gombra
-
hu-Ízirájder
tag
régóta lehet neted
szal akkor előre leírom hogyan használd a winrar-t ha már felraktad
szal ami fontos hogy instalálásnál ha valahol rákérdez ( remélem vágod annyira az angolt) hogy miehez társítsa a winrart akkor x elj be amit csak lehet, mivel te akkor ezek szerint a *rar fájlokat társítottad a importexport toolhoz
ha ez megvan és felraktad akkor ( indítsd újra a gépet) jobb klikk a tőlem letöltött fájlra és a megjelenő menüben klikk az Extract here re. írj ha emgvan idáig -
<MZ/X>
őstag
válasz hu-Ízirájder #976 üzenetére
kibontottam és a samu fájlal szarakszik...
-
hu-Ízirájder
tag
nem voltam elég gyors nah csináld azt amit az előbb leírtam.
-
<MZ/X>
őstag
válasz hu-Ízirájder #979 üzenetére
Van egy MaximalizedMinimalized by Ízirájder cymű fájlom aminek az ikonja egy(vagy több) japán betű...
-
<MZ/X>
őstag
Lécci segítsetek.
-
<MZ/X>
őstag
Ezennel kiaknázom a napi két UP lehetőségét egy topicoban. Help ME
-
<MZ/X>
őstag
válasz hu-Ízirájder #983 üzenetére
Azt írja ki amikor importálni akarom hogy failed to load UNZDLL fájl-t. Meg valami acess violation-t is kiír. Most mit tegyek?
-
hu-Ízirájder
tag
Passz, nem vágom, próbáld újra instalálni a samurizet, de nem tom , mit csináltál vele hogy megint nem megy? nem csinál magától olyat hgoy elindul aztán meg a configot sem akarja felismerni. Nem tudom milyen idős a windowsod, de sztem már elkelne egy windows újrarakás nálad mert furcsa hibákat produkál.
-
<MZ/X>
őstag
válasz hu-Ízirájder #985 üzenetére
Nah újraraktam. Most el is indult, és ki is importolja de akar valami Pop3 bigyót is. Mit csináljak?
-
hu-Ízirájder
tag
add meg neki az e-mail felhasználónevedet, jelszavadat és ki fogja írni ezentúl hogy hány mailed van, azthiszem ezt kétszer fogja megcsinálni mevel kettő mail szervert tud kezelni, szal pl ha van egy chello/t-onlines meg pl egy freemailed akkor mindkettőt berakhatod, fogja kérni hogy válaszd ki a videókártyádat, értelemszerűen válaszd ki a felkínáltakból a tiedet.
-
<MZ/X>
őstag
válasz hu-Ízirájder #985 üzenetére
Átmásoltam a test mappából a betű nevű mappa tartalmát a windows font mappába. Ezután?
A nic-nél mit kell kiválasztani(amikor kéri a POp3-mat meg a vidokártyát.
[Szerkesztve]Original's never fit - Socket 370
-
hu-Ízirájder
tag
mz6x tudom hogy bonyolult meg nagyon nehéz az elején, látod segítek is ahogy tudok, de inkább mailben foglald össze az aznapi problémáidat amit már próbálkozásaid ellenére sem tudtál egyedül megoldani és küldök rá egy választ mert azthiszem kicsit hazavágutk ezt a topicot, szal ez nem ennek a helye, hogy percenként szájbarágósdit jáccunk, oks?
-
<MZ/X>
őstag
válasz hu-Ízirájder #989 üzenetére
MSN-d van? ott könnyebb lenne. Már mindjárt a végén vagyunk. És most a legutóbbi kérdés van életben, ha gondolod email-ben is válaszolhatsz. De tudod miért jó még hogy te itt szájbarágod nekem? Másoknak majd nem kell
-
[pod]Diablo
őstag
válasz hu-Ízirájder #989 üzenetére
figyu a desktop-ba ott van a vinampt onana el is lehet indítani vagycsak kijelzi ha valamit lejátszok vele?
-
lajos001
aktív tag
1.Valaki nemtud citromail port számot? Látni szeretném az ottani leveleimet is.
2.Ryu által írt időjárás és mail skript rar-t nem tudom kicsomagolni TC-vel, hibásnak írja. Tényleg az, vagy töltsek le egy Winrar-t? 6.01-es TC-m van. -
hu-Ízirájder
tag
nos a nicnél azthiszem a hálókártyádat kell kiválasztani
leírom a folyamatot: pop3 nál
Mail server: freemailnél pl pop3.freemail.hu
Port 110
uername: értelemszerűen a te felhasználóneved
password: a belépőkódod.
beállíthatod még hogy hány percenként fusson le.
ezekre kétszer is rá fog kérdezni mivel említettem hogy két mail szerver mutató van benne, tehát a második rákérdezésnél ne ugyan azt írd be mert akkor ugyan azt fogja megjeleníteni 2x, ha t-onlines vagy akkor a mail.axelero.hu vagy mail.t-online.hu asszem, port ugyan az 110.
utána jön hogy hálózati kártya kiválasztása, itt sem bonyolult mivel csak azokat kínálja fel ami van neked, sok nem lehet így válaszd ki azt az egyet amit használsz.
mást nem kér. ezek után mennie kell. -
hu-Ízirájder
tag
válasz [pod]Diablo #991 üzenetére
de meg is lehet vele nyitni, ráklikkelsz a narancsszínű WINAMP feliratra és megnyitja:
írok egy features listát:
-számítógép újraindítása, kikapcsolása a config segítségével,
-CPU terhelés számban, grafikonban, és az 5 legnagyobb terhelést jelentő folyamatok kijelzése
-RAM foglaltságának kijelzése MB ben, %-ban, illetve diagrammban, az 5 legnagyobb memória terhelést jelentő első 5 folyamat kijelzése.
-NIC fel és letöltési sebesség kijelzése grafikonnal, számban kifejezve, IP cím megjelenítése és annak a vágólapra másolása egy klikkel az ip -re kattintva, az aznapi összes fel6le töltött adat kifejezése MB ben.
-6 db HDD adatai egyenként, hdd kihasználtséga számmal GB-ben, grafikonnal, egyenként írási és olvasási gyakoriság diagrammal, a hdd-k torta diagrammos terhelésére ráklikkelve megjelenik annak a meghajtónak az adatai a windows intézőben.
-TV, 5 tv csatorna a következő információkkal megjelenítve:
műsorból eltelt idő torta diagrammal, a most futó, a következő, és a későbbi műsor címének megjelenítése, és percben kifejeve a műsorból hátralévő idő, a csatorna ikonja felett tartva a mutatót megjelenik az akituális műsor infója,
alert beállítások hangokkal ha számodra érdekes műsorról akarsz figyelmeztetést kapni, ezek színekkel is jelezve vannak,
-PUSH gomb lenyomásával válthatsz a két config között, a minimalizedmaximal kevesebb erőforrást eszik,
WINAMP: winamp megnyitása, winamp némítása, hangerő szabályzó, track státus szabályzó, (tehát a hangerő és a számból eltelt idő kijelzője nem csak megjelenítésre de irányításra is szolgál), aktuális szám címe előadója, eltelt hátralévő diő a szmból mp-ben, a szokásos kezelő gombok( előző szám, lejátszás, szünet, stop, köv szám, és fájl megnyitása,
-INFO , nap, dátum, két e-mail kliens, hasznosidő ( uptime), névnapok,
-IDŐJÁRÁS, európa radartérképe, napkelte-napnyugta, jelenlegi időjárás kifejezve celziusfokban, grafikával, és szövegesen meghatározva, szélirány, digitális óra ( ), gomb a részletes időjárás megjelenítéséhez,
-RÉSZLETED IDŐJÁRÁSi akatok: két órás, holnapi, holnap utáni, 3., és 4. napi előrejelzés grafikával, dátummal, nappali és éjszakai hőmérséklet előrejelzéssel, pára, nyomás, szélirány (szöveges), harmatpont, érzékelt hő, UV sugárzás, látótávolság, eső esélye.
- HŐMÉRŐK, hdd1, hdd2, cpu, vga hőmérsékletének mutatása számmal és analóg mutatóval,+ összesített analóg mutató.
A minimalized configban ezek mérsékelten találhatóak meg, vagyis csak a fontosabbak.
Köszönet illeti az összes plugin és script szerzőit, külön köszönet Hackman-nek a fantasztikus TVGhun pluginhoz és torbjornak és az ő Redefined configjánk, nélkülük most senki sem tudná ezt a configot letölteni vagy használni. (mivel nem készült volna el ) -
lajos001
aktív tag
válasz hu-Ízirájder #996 üzenetére
Köszi, próbálkozom.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz hu-Ízirájder #995 üzenetére
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest