- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
laxmi
csendes tag
Ezen az oldalon (http://www.bociusz.hu/idojaras/kep.php?kep=felhokep )van 1 jó felhőkép ami 5 percenként frissül.Eddig a Weather 2004-Custom Radar-al ment, de most valamit frissítettek és azóta nem megy. Valaki meg tudná nézni, hogy mi az oka?
-
Johnny19
tag
válasz hu-Ízirájder #300 üzenetére
Én ezt szedtem le, ebben benne van több hasznos dologgal egyetemben
Bővebben: link
[Szerkesztve]A legkisebb tanyára is eljuttatják a netet. Minden nap lovaskocsival fogják hozni vinni a TCP csomagokat.
-
Kiskokó
veterán
HA van valki oylan jószivű és vállalkozó kedvű ember aki segitene egy ehhez a programhoz analfabéta embernek az vegyen fel MSN-en (djsaabe@freemail.hu) és utána ha van TeamSpeak-je mondok egy cimet hogy hova jöjjön ! Köszönöm !
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Ryu
tag
Sziasztok!
Az időjárás script egyre bővül (be kerűlt az omsz új oldalának pár adata) és közben elkezdtem az e-mail scriptet is próbálgatni/írogatni. Eddig úgy nézz ki, hogy csak webmail-ekkel tud majd megbírkozni. Ha esetleg tud valaki valamit, hogy scriptben, hogy lehet elérni mondjuk Telnet módjára egy mail servert az ossza meg velem. Előre is köszönöm. Elméletileg például az én szolgáltatómnál van lehetőség a saját előfizetői postafiók web alapú elérésére is, ha minden szolgáltatónál van ilyen, akkor a probléma máris megoldódott. -
hu-Ízirájder
tag
válasz Johnny19 #303 üzenetére
Nah , Jöhnny köszi, megtaláltam azt hiszem boldogulok vele, nem gyenge kis pluginpack, van benne sok jó dolog bár nekem csak ez az egy szükséges, szal köszi. Rövid idő alatt amit sikerült eltöltenem vele még arra nem jöttem rá hogy hogy oldjam meg hogy ne csak a mutatók látszódjanak pl a test confignál a négy szám, hanem az egész konfigom látszódjon amikor betöltődig ezzel a pluginnal együtt ne csak az a pár gomb, ha érted mire gondolok, nem biztos hogy túl magyarosra sikerült
-
Johnny19
tag
válasz hu-Ízirájder #308 üzenetére
Hát nemigazán sikerült megértenem, de lehet hogy csak azért van mert nemrég keltem...
A legkisebb tanyára is eljuttatják a netet. Minden nap lovaskocsival fogják hozni vinni a TCP csomagokat.
-
Gh0sT
addikt
Sorry, de tegnap este kerültem csak netközelbe, így a tegnapi tananyag elmaradt. Ma estére pótolom. Menükészítés lesz.
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
hu-Ízirájder
tag
Van egy kis problémám a FindTheTopProcess pluginnal, ugyanis nem működik.
Tesztelésnél a config editorban kiváló adatokat mutat, de amint alkalmazni kéne sajnos nem hajlandó megjeleníteni semmit. Első gondolatom az volt hogy talán a frissítési ráta tól kicsi (alap 1 mp-n van) hát megváltoztattam de semmi. van aki a plugint és nem a scriptet használja? (a script jó csak kevés adatot tud).
Köszi, hy -
Johnny19
tag
válasz hu-Ízirájder #314 üzenetére
Hát nekem se müködik..., de nekem a editorban sem
A legkisebb tanyára is eljuttatják a netet. Minden nap lovaskocsival fogják hozni vinni a TCP csomagokat.
-
hu-Ízirájder
tag
válasz Johnny19 #315 üzenetére
Én sem vágom hogy mi baja lehet, de sztem nálunk lesz a huba (tudás vagy config problem ), mert a pluginnek ez már nem az első verziója, egészen konkrétan a 3.03 as v. Kipróbáltam a 3.0 at is de az sem ment szal, felteszem ha az összes plugin rossz lenne akkor már csak észre vette volna már az elején és nem jut el 3.03 ig ami szintén rossz . Tehát a probléma a mi készülékünkben van csak nem fejtettem még meg hogy hol, Akinek ismerős a probléma és tud rá megoldást az írja le lécci.
-
Ryu
tag
Szia!
Melyikkel? Időjárás script már egész jól működik, már csak bővíteni kell (most Balatoni jelentéseket szuszakolok bele). Az e-mail script is készül, csak még nem tudom, hogy mindenkinek megfelel-e, hogy csak webes felületen fog működni, mert azóta se találtam semilyen megoldást, hogy elérjem pop3-n is. -
hu-Ízirájder
tag
Ryu mit jelent az hogy csak webes felületen fog működnif? Csak azoknál a szolgáltatóknál lehet lekérdezni az adatokat akiknek az e-mail küldés fogadás weben történik? Tehát pl axelero/t-online nem lesz? Ha így akkor minden ien ohajtott mail szolgáltató scriptjét külön meg kell szerkeszteni gondolom annak weblapjához viszonyítva.
-
parandroid
félisten
Gh0sT, csinálj már magadnak egy MSN-accountot!!!
A kédrésem az lenne, hogy ha proci/HDD/stb hőmérsékleteket akarok kiíratni, akkor mindenképpen Samurize-olnom kell? Konfabulator-hoz nincs ilyen widget?
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Nabu
aktív tag
válasz parandroid #320 üzenetére
De a konfabulátorhoz is van minden féle csak ott nem ennyire testreszabhatóak az elemek, viszont jóval egyszerűbb a használata!
Innen tudod letölteni hozzá a különféle dolgokat: Bővebben: linkMikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
-
GuCo.
tag
Hi!
Engem az érdekelne, hogy hogyan lehet a videókarinak a tulajdonságait kiíratni, milyen script kell hozzá? Mert amik nekem vannak, abban egyikben sem találom. Ilyenek kellenének, hogy GPU frekvencia, RAM freki, hőmérséklet, venti fordulatszám. Meg esetleg a winyó hőmérséklet is jó lenne. -
róland
veterán
-
Ryu
tag
Jó reggelt!
hu-Ízirájder: Egyenlőre sajnos úgy nézz ki, hogy csak így tudom megcsinálni. Keresem a megoldást, de a script lehet, hogy csak ennyit enged.
róland: Remélem így jó. -
róland
veterán
Alakul. E-mail scripthez is tudsz betenni linket, de még jobb lenne, ha az oldaladon elérhetőek lennének külön-külön letöltéskénet az adott scriptek. (Utóbbit csak zárójelben mondom, mert még nem néztem.)
Szerk.: Zárójelben lévő rész törölve. Bár gondolom, email.js az email-es script elérése.
[Szerkesztve]http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Ryu
tag
-
Shia-ko
aktív tag
Akinek megvan a konfabulator időjárás ikonset-je, az elküldené nekem?
Üdvözlettel: Gabi
-
sbálint
aktív tag
Valaki tudna küldeni egy magyar nyelvet ehez a progihoz?
Akár e-mail-ban, de egy link is megteszi!
Előre is köszi! -
Atapi
senior tag
helo.
Bővebben: link
üdv -
Ryu
tag
válasz hu-Ízirájder #332 üzenetére
Hi!
Ami webes felületen elérhető, azt szinte biztosan elérhetem scripten keresztül (feladó, tárgy, címzett, levél tartalma, címzettek, feladás dátuma, stb.). A probléma azzal van, hogy pop3-t jeleneleg nem tudok kezelni, se semmit ami tudna. Alternatív megoldásként próbáltam outlook formokon keresztül elérni a levelező servert, de csak a névjegyzékig jutottam. Most másfél hétig nem leszek, addig kiötlök valamit. Bye
[Szerkesztve] -
Szabesz
őstag
Tud valaki erre megoldást? Bővebben: link
A Discoverynél egy ideje nem a mait hanem a tegnapi műsort mutatja Meg akartam kérdezni a készítőtől, de valamiért nem tudok beregelni a samurize.atw.hu-ra
[Szerkesztve]¯\_(ツ)_/¯
-
hu-Ízirájder
tag
Szabesz a problémát nem tudom orvosolni, de én tag vagok a forumon, megkérdezem neked a topicban de nem tudom mikor válaszolnak, elég sokáig tart nekik a válasz mostanában de ált válaszolnak csak idő kérdése. Nálam jól működik a Quipper tvghun pluginja de én nem használom a discoveryt, azért kipróbálom nálam is a csatornát, hátha.
by
u.i.
Ryu neked meg jó nyaralást -
hu-Ízirájder
tag
Kiprobáltam, nálam jól mutatja a teszten a Discovery channelt. Szal nem hiszem hogy a plugin xaraxik, valószínüleg a port pont hun volt valami gáz, Hacsak nem írtál át valamit a pluginen véletlen amit nem hiszek mert nem oan könnyű, és miért is tetted volna szal ha most is fenn áll még a probléma két dolgot tudok tenni; elküldöm ez én jól működő pluginomat neked, bár még egyszer mondom nem hiszem hogy a plugin a hibás, de mit lehet tudni, vagy még mindig írhatok Quippernek hátha ő tud valamit ha szükségesnek érzed. De mostanra sztem már nálad is jónak kell lennie.
nah hy
u.i. Mi ez a hülye 5 mp a modosításra??? miért nem korlátlan? és ha nem az minek van mindig ott a saját hozzászólásaimnál a mod felirat ha ugy se lehet 5mp után használni? ez lol -
Szabesz
őstag
válasz hu-Ízirájder #336 üzenetére
Nem még mindig nem Bővebben: link
Nem tudom, de szerintem a plugin úgy műkszik hogy előre leszedi az aktuális napi teljes műsort [gondolom], szerintem ez ''beragadt'' nállam bár... Ha a holnapi műsort rendesen leszedi akkor megoldódott (bár már nem egyszer csinált ilyet ) , lehet hogy a Samurize haldoklik vagy esetleg a Windows... úgy is egy win reinstall előtt állok, azután remélem minden menni fog
Ryu: kellemes pihenést remélem sikerül megoldani a scriptet, én is szívesen használnám
MOD: nekem megy, azért van ott még a MOD gomb a hátridő lejárta után, mert a lapot még az előtt töltötted be
[Szerkesztve]¯\_(ツ)_/¯
-
hu-Ízirájder
tag
itt egy script sztem ez pont az amit neked is kéne csinálni, nézd meg sztem ebből neked is menni fog a pop3 outlookon keresztül
http://www.samurize.com/modules/mydownloads/viewcat.php?cid=14&orderby=titleA&show=10&min=40
itt keresd a Outlook Samurize script -et,
csak ne felejts el visszascrollozni 3 hét termését ha megjössz -
Hackman
csendes tag
válasz hu-Ízirájder #335 üzenetére
Sziasztok.
Izirájder.
Bár már ezt egyszer eljátszottuk a http://samurize.atw.hu fórumán, de úgy látom muszáj mégegyszer tisztázni a helyzetet, hiszen az ismétlés a tudás anyja. A magyar samurize oldal házigazdája és moderátora QuippeR és ő írta többek között a HunTV scriptet. A TVGHun plugin pedig az én művem. Valószínűleg a hiba nem szándékos, de akkor is bosszantó. Mivel ez egy teljesen ingyenes önszorgalomból fejlesztett kis plugin, az a minimum, hogy nem tulajdonítod másnak, ráadásul ezzel még félre is tájékoztatsz másokat. Mondom mindezt annak ellenére, hogy a plugin nem tökéletes. Azért részemről nincs harag, de legközelebb, ha valamiben nem vagy biztos inkább nézz utána, minthogy ködös emlékekből dolgozz.
Szabesz.
Ez a hiba már jó néhány embernél előfordult, bár érdekes módon nekem még soha nem sikerült előidéznem. Konkrétan nem a plugin hibája, hiszen ha az övé lenne, akkor minden csatornának rossznak kéne lennie. A probléma valószínüleg abból adódik, hogy a plugin az explorer segítségével szedi le az adatokat http://port.hu-ról és szerintem néha emiatt zakkan meg néhány csatorna. Ami segíteni szokott :
- Temporary Internet Files ürítése
- Cookie-k törlése az IE-ben
- a ...Samurize\TVGHun könyvtár tartalmának törlése
Üdv. Hackman
[Szerkesztve] -
hu-Ízirájder
tag
hy, Hackman
Természetesen élnézésdet kéerem érte az én hibám,
A TVGhun PLUGIN HACKMAN ODAADÁSÁT ÉS CSAKIS AZ Ő ÜGYESSÉGÉT DÍCSÉR, minden általam rosszul leirt félreértésért, félretájékoztatásért elnézést kérek mindenkitől akinek ez problémát okozott és természetesen mindenekelőtt Hackmantől aki kénytelen volt regisztrálni a PH ra az én figyelmetlenségem miatt, hogy ezt rendbetegye
u.i. Természetesen ez nem mentesít, de mint láttad következetesen Quipper nevét írtam, ami nem másnak közönhető (a hülyeségem mellett) mint hogy anno ezt egyszer már letiztáztuk és ezért direkt odafigyeltem de sajnos Quipper neve ülepedett/maradt meg a fejemben annak a beszélgetés nyomán mégegyszer szory, és a pluginedet azóta is nagy örömmel, hibamentesen haználom (ekkora lolt, vazze hogy ronthattam el )
(az ebben az üzenetben előforduló hibákért/ tévedésekért előre is mindenki elnézését kérem ) -
Hackman
csendes tag
válasz hu-Ízirájder #342 üzenetére
Hi Izirájder,
Mint mondtam, nincs harag, de számíts rá, hogy a nagy testvér mindent lát és legközelebb is teljes szigorával lesújt, ha elrontod. Ne vedd kötekedésnek, de ha a nevemre kattintasz, akkor megnézheted, hogy mikor regisztráltam.
Üdv. Hackman
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Nah, holnaptól vagyok, de most már tényleg...
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
parandroid
félisten
Utálom a Samurize-t! Az MBM összeugrott a CHC-val, az energiatakarékos üzemmódomnak betett az egész buli (notebooknál ez különösen kényes pont), semmit nem úgy tudok kiíratni, ahogy szeretnék, ment le a kukába. Biztos én vagyok béna, de marad a Konfab.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
satza
tag
Hi!
Gh0sT én is beiratkozhatok online oktatásra? Jóhogy van aki ennyi időt szentel a kezdőkreHa azért vagyunk, hogy segítsünk másokon, akkor minek vannak mások?
-
satza
tag
Hol tudom összevonni az ini fileokat? Sehol se találom
Ha azért vagyunk, hogy segítsünk másokon, akkor minek vannak mások?
-
róland
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest