- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
válasz Silenzio #8563 üzenetére
Nekem alapfunkciókkal is komoly problémáim vannak éspedig:
Wifin gyakorlatilag nem lehet netezni, folyamatosan le kell lépjek és vissza mert beragad az adatforgalom, sokszor ha futja még az adatforgalmi keretemből 3G-n netezek. Otthon tplink, irodában dlink router van, de linksysel is ugyanaez, nagyon ritkán botlok bele olyan routerbe amin relatíve normálisan használható jellemzően ezek nem titkosított wifik, de csak ne hagyjam már nyitva az otthoni meg a céges hálózatomat emiatt. Természetesen a widgetek is csak wifire frissen fellépve frissülnek. Firmwarfüggetlen hiba nálam.
Néha minden különösebb előjel nélkül 60 fokosra melegszik és fél órán belül csutkára merül, bár az utóbbi 1 hónapban nem csinálta, de régebben rendszeresen onnan vettem észre hogy reggel nem ébresztett, mert éjszaka magától kikapcsolt 0-ra merülve.
A GPS-em pedig totál szar, eddig a 1,5 év alatt 5x talált műholdat, ebből 3x fél óra után, igaz ezek után már annyira nem foglalkoztam vele. Szervizben volt, szerintük jó a GPS, igaz a bolt előtt fél óráig nem talált jelet hiába mutattam a szervizes embernek, de a GPS modul a belső tesztben válaszol és ez a hivatalos állásfoglalásuk szerint azt jelenti hogy működik, a környezeti jelszintre nem vonatkozik a garancia. Szerinted legközelebb mikor veszek Samsung terméket?
Nézzünk szembe a tényekkel, az én példányom egy darab veszélyeshulladék.
A szoftveres problémákat hagyjuk, ezek masszívan alapfunkciós hibák, amikért pedig kőkemény pénzt fizettem.
-
F-ECT$
titán
válasz Silenzio #8563 üzenetére
elég a Wave ... böngészőben se a legjobb, de az is használható
Vagy annyira elmegy tőle a kedve, hogy már meg se próbálja használni. Páromnak egy régebbi BB-je van (csak, hogy ne mindig a Wave-et szidjuk), és hiába van rajta net, gyakori memóriaelfogyás hiba miatt már semmit sem néz meg rajta. Nem tervez telefon cserét, de csak azért, mert ha otthon/munkahelyen van, akkor van asztali gép, amikor meg utazunk, akkor az sgs2-met nyomkodja...
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs