- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
eax1650
aktív tag
Én is az UE50F6500-at nézegetem, de szemezek az UE55F6500-al is. AMIKO műholdvevőről megy - forgatható antennával, sok HD adással - az LE40B650W. Ő ma is kitűnően szuperál! Ám nemrég változott a nézési távolság: fotel(ek) 2,5m, a kanapé 4,2m. Melyik lenne a jobb döntés - és bocs, de most nem az anyagiak befolyásolnák a választást?!
[ Szerkesztve ]
Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a rohadékok nevét.
-
eax1650
aktív tag
válasz nightshadow #51666 üzenetére
Köszönöm a választ!
És akkor még egy kérdés/kiegészítés, volna praktikum feljebb lépni ebben a sorozatban pl.: [link]Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a rohadékok nevét.
-
eax1650
aktív tag
A PcDream!
Nem lehet már a náluk vásárolt pl. TV-t regisztrálni! Nem hologramos garjegyet adnak, amit a samu nem fogad el!! Ezért hozzájuk kell eljuttatni a hibás készüléket, mert nem - ahogy az eladó mondta - Mo.-n forgalomba hozott termék! Ugyan ez volt kb. 4 évvel ezelőtt a piacon! Bár uniós ország vagyunk, a samu szerviz nem fogadta be gariba a nem nálunk vásárolt termékeket. A sok háborgásra előkerültek lassan a holis garjegyek. Most meg vágtatunk visszafelé?!
[ Szerkesztve ]
-
eax1650
aktív tag
válasz lorcsi #51683 üzenetére
Én egy órája - 12 körül - beszéltem az üzlettel. Maga az eladó mondta el a garanciát-regisztrációt illetően, hogy ezt tudni kel... Tehát a fentieket. Ezzel együtt az infó még talán nem tántorít el a náluk vásárlástól. De ahogy nightshadow is írta, tulajváltás történt, más a beszerzési forrás. Hol, kinek lobogtassam a fénymásolt garjegyemet?
[ Szerkesztve ]
-
eax1650
aktív tag
válasz Markizmark #51685 üzenetére
Igaz, hogy felhozzák az emeletre is, kicsomagolják, össze szerelik, behangolják, ha jó csak az után kell fizetni. Hagy időt hibakeresésre!
Plusz az ajándék kábelek, meg az ingyenes szállítás.Lehet 3 év is gondolom, én konkrétan Samsung UE-55F6800-ra kérdeztem rá, erre volt a válasz a 2 év.
Kb. egy hónapja ismerős itt vásárolt a fentieket tudomásul véve. Ő érte ment, boltban kipróbálták, ő vitte haza.
[ Szerkesztve ]
-
eax1650
aktív tag
Tegnap délig cirka 30 üzletet hívtam fel, néztem meg. Ezek közül csak a Media Markt és az Auchan ad samu garanciát. Itt 5800-ér plusz 1 évet lehet vásárolni. Még pl. a közismert AQUA Computer is értékesítői (tehát ő viszi el e készüléket javíttatni!) garanciát ad. Itt a megvásárolt készülék szállítása 1000 Ft. De vannak eladók 3500Ft-s szállítással is. Aki ingyen szállít a gari idő alatt is ingyen hoz-visz. A gari lejárta után bárhova vihetem javíttatni a gépet (most TV). Akkor most kit érdekel, hogy hol/ki javította meg! Akár Mo.-n akár Szlovákiában vagy Németországban! Már rég nincs hibás alkatrész (IC, elkó, tranyó) kimérése/cseréje, speciális kiforrasztó technika alkalmazása! A nagy többség nem is ért hozzá! Modulokat, paneleket cserélgetnek. Kicsit túlozva csak csavarhúzó kell. Néhány eladó csere készüléket is biztosít. Fél 1-kor felhívtam a PC Dream üzletet, a korábban itt már leírtakat mondta el türelmesen újra az eladó. Írtam egy mailkát - kitöltöttem a megrendelést. Kb. 20 perc múlva hívott, ha nem ragaszkodom az előre utaláshoz (mer az ugye fél nap is lehet), akkor kp.-ért 6 óra után nézhetem is az új TV-t. Elsétáltam Csányi úrhoz, a színes papírkáimból vissza kértem néhányt. Fél 7-kor a gép berúgva!
Bóódottáá!
A hozzá való 20.000ft-s kamerát lelet e mással helyettesíteni? Próbálta már valaki?
Köszönöm nightshadow a döntéshozatalban a segítséged!
JA! UE55F6800SSXXH lett.
Nem lehet regisztrálni!
Szlovák gyártmány. A most 4 éves 40" is itt készült, ma is kitűnő![ Szerkesztve ]
-
eax1650
aktív tag
válasz Tutu7030 #51822 üzenetére
Ez már régen nemzetközi elvárás volt, de ugye nem az én tugrikom az érdekes, hanem a sokmilliós euro/dollár visszatartás volt a kövér.
Azért merült fel, mert nem folyamatosan van a gép előtt valaki, ha megérkezik a megrendelés, a pénz, akkor visszaigazol engem, időpontot egyeztetünk - ha sikerül. Na ezt az izélgetést zártuk rövidre.
[ Szerkesztve ]
-
eax1650
aktív tag
A korábbi 40"-ban egyszerűen tudtam a földi digitális csatikat rendezni. Itt (55F6800) a Csatorna szerkesztés menüben a Szám módosítása gomb nem aktív. Hogy lehet, hogy nem lehet?
[ Szerkesztve ]
-
eax1650
aktív tag
válasz Csabi1984 #52010 üzenetére
Itt vannak (és más antenna boltokban is) leválasztó szűrők: [link]
Ez élég szokott lenni, Galvanikus leválasztó isolator: [link]
Olvasd el a leírásokat, de ott is tudnak javasolni. Hol/milyen a fejállomás, vagy házi osztó stb.
[ Szerkesztve ]
-
eax1650
aktív tag
UE55F6800SSXXH
Igen, van felhősödés! Csináltam 3 alapszín, fehér és fekete képeket. Igazából a két utóbbi kellett. Teljes sötétben feketénél: a jobb felső és a jobb alsó saroktól a képernyő közepe felé - mint egy X fele - egy-egy tenyérnyi, alig észrevehető ovális, világosabb folt észlelhető. Kép vagy bemenetváltásnál csak azért sejlik, mert tudom, hogy ott van! Fehérnél: minden sarok - talán fél gyufásdoboz méretben - kifelé picit szürkül, valamint a képernyő szélétől kb. 5-6 centivel beljebb a két szélen függőleges, tán tenyérnyi széles mezőben észlelhető halványodás van.
Amúgy a kép kitűnő! A képen észrevehetetlen, még sötétben is! Ez tán csak fóbia, hogy belelátom.
Ezzel együtt bejelentettem, ma vagy holnap elvinnék. Persze rögtön mondta, hogy ezen technológiának a felhősödés velejárója, de majd a szerviz megmondja, csinálnak e, vele valamit!
A fenti "hibák" javíthatóak? Érdemes rázatni, hurcolni e miatt? Van erre tapasztalata valakinek?
Gondoltam, hogy lemondom a bejelentést! Mire hivatkozzak esetleg?Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a rohadékok nevét.
-
eax1650
aktív tag
válasz Jovanny2 #52304 üzenetére
Hajlok felé, hogy nem vitetem el! Beszéltem a Samuval az imént, hogy miért nem tudom regisztrálni a készülékemet a korábbiakhoz képest? Mert ugye EU vagyunk mi is! Ha Németországban venném senki semmit nem kérdezne! Nyilván szürke import mondta az amúgy készséges kisasszony. Na és, ellopták, vagy éjszakai műszak Szlovákiában, lajstrom nélkül! Neem! De nem a Mo. Samotól vásárolta(m)!
Na de adott egy Pesti szervizt, ahol mindjárt beszélhetek egy szerelővel, aki jobban megérti a jelenséget és tanácsot adhat. 4200-pézé kijön megnézni, esetleg helyszíni jav. Plusz pézé! Vihetem a Samuhoz, persze nincs gari, fizetős! De van gari! De nincs! mondja. Hajrá EU Hajrá Magyarország! Rugdossuk csak még őket!
-
eax1650
aktív tag
válasz Jovanny2 #52304 üzenetére
Úgy, ahogyan mondtad!
A szerelő végighallgatott, majd azt mondta, hogy eszembe ne jusson elvitetni, mert a központi utasítás szerin ez nem hiba! A sajátja is ilyen! Ezért a technológia okolható! Higgyem el, ő magának mindent kipróbált! Lehet - ha durva a hiba - panelt cserélni, nem lesz tökéletes soha. Máshol látszik majd a folt. Ne rázassam feleslegesen! Talán a sokkal drágábbaknál kevesebb az ilyen panasz.Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a rohadékok nevét.
-
eax1650
aktív tag
válasz szabochris #52308 üzenetére
Az enyémen 3 USB van, 2 db 500 mA-t, egy pedig 1A áramot ad a rákapcsolt pl. HDD-nek. Ez elosztó típusától (minőségi) függhet, hogy látja e a TV a bedugott egységeket.
-
eax1650
aktív tag
válasz szabochris #52314 üzenetére
Akkor lehet "baj", ha az 500mA-es aljzatot nagyobb fogyasztóval terheled. Itt nem közönséges biztosíték van, hanem elektronikus védelem (leül a táp), de nem kell a "türelmét" tesztelni! Akármelyikből tölthetsz telefont, ha a TV be van kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
eax1650
aktív tag
-
eax1650
aktív tag
UE55F6800: nekem a Hangfelismerésben nincsen magyar nyelvi választás!
Csak nekem?Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a rohadékok nevét.
-
eax1650
aktív tag
Nekem így sikerült csak:
adás > légi > csatornabeállítások > ország > 0000 > Digitális egyéb
Analóg csatorna NémetországHa euronews-ről elváltok másik csatira, majd vissza, akkor mindig újra be kell állítanom a magyar (választható) nyelvet! Tools > szinkronnyelv.
[ Szerkesztve ]
-
eax1650
aktív tag
Múlthónap 18-án megjelent egy frissítés a TV-re (UE55F6800). Meg lehet e tudni, hogy mi a változás, mielőtt telepítem? Amúgy teljesen hibátlanul működik minden.
Próbált e már sikerrel valaki más kamerát a méregdrága Samsung helyett?
-
eax1650
aktív tag
válasz donjohnson #53592 üzenetére
Köszönöm! Nem bántom, hátha korlátoznak megint valamit, mint kb. 4 éve a 40B650 tévémen!
-
eax1650
aktív tag
válasz Szabyka_ #58964 üzenetére
Hali!
Én pl ezt vettem : [link]
Minden elképzelhető benne van. Többféle TV-hez, többféle hosszúságú, átmérőjű csavar, műanyag távtartók és fali tipliket is tartalmaz. Vízszintező is van rajta a szereléshez.
Dönthető! Nem kell felszerelés után levenni a TV-t!
[ Szerkesztve ]
-
eax1650
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja vettem észre az ONTV tolakodó felhívását. Tegnap este végül is a beállításokat elvégeztem. Meg is jelent és javasolta a szoftver frissítést is. UE55F6800SS tv-m van, jelenlegi 1111 és a 1117-re való frissítést ajánlja fel.
Most minden bekapcsoláskor az ONTV-vel indul a tv, nem tetszik, mert még egy gombnyomással több.
Két kérdésem van: ki lehet e kapcsolni, vagy eltüntetni az ONTV szolgáltatást, hogy a korábbi módon induljon a tv? A másik az, hogy ajánlott e a szoftver frissítést? Itt olvasom, hogy különbözőek a vélemények!Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a rohadékok nevét.
-
eax1650
aktív tag
Szia macy!
Köszönöm, megtaláltam, kikapcsoltam!
Egyébként minden nagyon flottul megy!
Nálam csak műholdvevő van már régóta, elégedett vagyok.
Ha volna olyan, hogy vissza lehetne lépni a korábbi változatra, talán megpróbálnám!Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a rohadékok nevét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest