Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vins
csendes tag
Sziasztok !
C650-hez beszereztem a belkin adaptert, elsőre felismerte, de valamit elnyomhattam a beállítás során mert most már csak -vezetékes- beállítást enged.
Az SWL: be-n van és inaktív, nem lehet visszaállítani ki-re.Kérdésem:
Van rá valami trükk, vagy csak a factory reset segíthet ?Találkozott már valaki ilyen jelenséggel ?
Ja, csak annyit akartam, hogy sokan itt vacillálnak - én nagyon szeretem a tévémet és nem bántam meg, hogy tesztek, vélemények, kétkedések nélkül "vakon" választottam (
32L1AF0C ). Nem látom, hogy kékülne ( AUO paneles ) és az enyém MAGYAR gyártmány.[ Szerkesztve ]
-
Vins
csendes tag
Van valakinek megoldása a - yahoo widget alatt live tv nem megy - jelenségre ? ( C650 )
Köszi
-
Vins
csendes tag
válasz jollyjoker94 #8184 üzenetére
15 mp-ig tartsd lenyomva az info gombot, elvileg resetel a tv
-
Vins
csendes tag
válasz szelidorzo #16232 üzenetére
Saturn tele van román gyártmányú lcd tv-vel, monitorral.
Kettőt vittem vissza, olyan szintű bevilágítás és kékség volt rajtuk, hogy nem bírtam megbarátkozni velük / az egyik led a másik lcd volt /.
Nekem furcsa volt, hogy ez nem lehet véletlen, még ha csak egy alsóbb képméretről és árfekvésről is van szó.
Amin viszont baromira kiakadtam, hogy elmentem a 220volthoz, az eladó csávó szó szerint lusta volt lemenni a raktárba felhozni egy tv-t ( nem volt kint mintadarab), hogy megnézzük honnan van ( elmondása szerint szlovákia ) és ,hogy kipróbáljuk - így máshol vettem meg.
-
Vins
csendes tag
Üdv a hölgyeknek / uraknak !
Samu C650 40" után új, valami hasonlóan jó kontrukciót keresek 43" méretben.
Állítólag ez csak álom....Amiket eddig nézegettem:
Samsung UE43MU6102
Samsung UE43KU6000
Samsung UE43KU6100
Samsung UE43KU6400Tapasztalat, teszt, vélemények érdekelnének mit vegyek. Mondjuk, hogy a méret adott, nagyobbat nem szeretnék - 170-ig tudok költeni rá, többet nem. Hallottam olyat, hogy a nagyobb méretbe gyengébb panelt tesznek....nem tudom, nekem elég a 43", NE LEGYEN ÍVELT és 3D sem kell.
Legyen UHD, de legalább FullHD, és smart funkciós.LG-től nem zárkózom el, mutattak boltban (Euronics) saját IPS paneles és Samu VA paneles különbséget demo módban, mindkettőt el tudom fogadni.
Horizon go-t(B)(/B) szeretnék rajta nézni (nincs kábelem), az LG Web 3.0 nem kezeli, a műsor lejátszásánál megáll.
(B)Ha valaki használja Samsungon és van tapasztalata ossza meg velem.(/B)Köszönöm szépen
-
Vins
csendes tag
Sziasztok !
Samsung UE43RU7402 beszerzése előtt állok, ezt néztem ki magamnak.
Ajánljátok vagy sem ?
Milyen a mostani Samsung oprendszere ?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest