- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Objektívek topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
unforgiven1
csendes tag
Sziasztok!
Mint ahogy sokan közületek, én is lapos TV vásárlása előtt állok, ebben kérném a tanácsotokat. Elég sok jó és rossz véleményt elolvastam már a különféle márkák TV-iről.
Kizárólag 37 colban gondolkodom, mert csak ez fér be a szekrénybe. Két jószágot néztem ki:
SAMU LE37C650
SAMU UE37C5000Az egyik sima LCD, a másik LED-es megvilágítású LCD. Árban szinte nincs semmi különbség a kettő között. Az MM-ben láttam az ue40c5000-t és csodálatos képe volt, csak sajna nem fér be, ezért gondoltam a 37-es kis tesójára. Ezekben a 37-esekben milyen panelek vannak? Jó lenne ha valaki tudna segíteni, hogy melyik lenne a jobb választás?
Én a led-esre gondoltam, már csak a fogyasztása miatt is.Még egy kérdés:
A számítógépet optikai kábellel összeköttettem a házimozival, hdmi-vel pedig a TV-vel kötném össze a gépet. Ha a TV usb-jéről játszanék le filmet, akkor annak a hangját, hogy tudom átvinni a házimozira(úgy hogy a számítógép és házimozi összekötéséhez nem nyúlok hozzá)?
Köszi a segítséget!
-
unforgiven1
csendes tag
válasz Scoobyka #9545 üzenetére
Szia!
A következő progit töltsd le:
http://www.videohelp.com/tools/PopCorn_MKV_AudioConverter
Nekem ez gond nélkül megcsinálja a hang átkonvertálását DTS-ről AC3-ra.
Itt van hozzá a tutorial is : http://audioconverter.heartware.dk/Tutorial/
Én ez alapján csináltam. Próbáld ki valami kisebb méretű sample fájlon amit úgyis mellékelni szoktak.
-
unforgiven1
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Samsung LE37C650-es televíziót, nagyon meg vagyok vele elégedve, szerintem nagyon szép képe van.
Két kérdésem lenne:
A számítógépemet optikai kábellel összekötöttem a házi mozi rendszerrel. Amikor a gépről küldöm a TV-re a film lejátszást, akkor szuper a hang. Ha rádugok egy külső vinyót a TV-re, akkor csak a TV szól, a házi mozi nem (nyilván mivel még nincs össze kötve audio szinten). A kérdésem, hogy lehet-e olyat, hogy mondjuk veszek még egy optikai kábelt, meg egy elosztót, és a házimozit összekötöm a TV-vel is nemcsak a géppel?
Létezik-e egyáltalán optikai kábelnél elosztó?A másik kérdésem, hogy keresgéltem, de nem tudtam beállítani a csatornákat kézileg olyan sorrendbe, amilyenbe én szeretném. Úgy hogy mondjuk az m1 lenne az első,
az m2 a második és így tovább. Valaki leírhatná hogy hogy kell, mert a mellékelt leírásból nem jöttem rá.Ha valakinek van valamilyen ötlete, azt nagyon megköszönném!
-
unforgiven1
csendes tag
Sziasztok,
Egy Samsung ue32d5500 tv-t egy sima VGA kábel segítségével összekötöttem egy laptoppal. Nagyon szép a kép meg minden, viszont van egy gond, ha a laptopon elindítok bármilyen filmet, akkor csak a laptopon jeleníti meg a képét, a TV-n nem(de az asztal, tálca meg minden egyéb más az megjelenítődik a TV-n). A TV-n csak fekete háttér jelenik meg, a film nem. ATI kártya van a laptopban, szerintetek mi lehet a gond? Videókártya beállítás, ha igen, akkor mit kell beállítani?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Videó stream letöltése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bestbuy játékok
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szólánc.
- Gaming notebook topik