Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
válasz KaiotEch #16734 üzenetére
Nekem a 6570 is szokta ezt csinálni, bár engem nem nagyon mozgatnak ilyen dolgok.(nem érzem problémának) Igaz van akit az is zavar hogy a windows csak 32,1mp alatt tölt be nem pedig 28,4mp alatt.De nekem ha egyszer szöszölt pár másodpercet utánna már gyorsan vált ha belépek.
[ Szerkesztve ]
-
Salinas
csendes tag
válasz KaiotEch #19705 üzenetére
Ez szép és jó, de az még mindig csak stream, és a TV belső lejátszója fogja játszani, szóval ugyanúgy igaz lesz rá, hogy nem FULLHD-ben tolja majd a 3D-t! Engem az érdekel, hogy ezt a kamu FULLHD 3D-t meg lehet-e kerülni azzal, hogy ha gépről HDMI-n keresztül mondjuk PowerDVD-vel küldöd neki a 3D képet?!!
-
air
nagyúr
válasz KaiotEch #19720 üzenetére
Azért mert 100Hz-es a panelja, és nem képes FullHD felbontásban elegendő képi információt megjeleníteni a panel, ezért a szoftver lebutítja a felbontást halfHD-ra. De az utóbbi hetekben ezt jó párszor leírtuk itt többen is. Sőt nálunk autentikusabb forrásból is megerősíthetem: tessék!
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Tegla80
addikt
válasz KaiotEch #51021 üzenetére
Flashget a "Te embered",mert neki is "D" van.
majd elmondja a személyes tapasztalatait sztem(szerintem amúgy nem lehet,mert pl a "D" feliratkezelésben amennyire Én tudom,"butább",mint az "E" és itt sem lehet.)
talán,(ha jól emléxem) ezt használva tudsz sok mindent a felirattal is kezdeni,de ez nem bizti
"serviio" kérdezz ott rá[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
-
Flashget
félisten
válasz KaiotEch #51021 üzenetére
D6500 van nekem és sajnos a felirat hátterét nem lehet változtatni csak a méretét.
Igen 54-es wifi van ebben.
mkv-ba rakott feliratot sem kezeli csak a mellé (ugyan azzal a névvel).srt-t
24p filmet sem tudsz wifin lejátszani vele, de ezt az összes tipusra ellehet mondani (gyenge a beépített médialejátszója) elindul a lejátszás 10mp megáll "homokórázik" megint megy 10mp-is és ez ismétlődik. kell hozzá egy külső média lejátszó amni BD vagy más. Túl azonm, hogy megtudod így már nézni a filmeket, de egészen más képivilág is tárul eléd egy BD lejátszó+valós 100Hz-es tévén. 3D filmet csak gyárit 50GB-ost nézzél rajta ne kókány .mkv-t.
Nagyjából ezek a hibái.
edge ledes Ultra Clear Panel van benne amit az ES7000-től ad már csak a samsung, tehát a prémium kategórianál.
motion plust állísd "egyedire" az értékeket 10/3-ra.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz KaiotEch #51019 üzenetére
1016 utániakat ne rakd fel nem javítanak semmit. 1017 tíltja a samygot csak és én már a 1018-al vettem.
Minden fw-t amit kiadtak felraktam kivéve a legutolsót, de semmi javulást nem csinált egyik sem ott ahol lenne mit pl. az mkv-ba rakott feliratokkal.
Majd vissza raktam a samygot amivel a 1013 fw került fel majd rátelepítettem a 1016-ot és semmi gondom a tévével.
A legutolsó lehet letíltja ezt a visszarakási lehetőséget..én nem fogom kipróbálniRealme GT Master Edition
-
attamero81
senior tag
válasz KaiotEch #54859 üzenetére
Ebben biztos lehetsz.Sőt a ES7000-től ami tartalmazza már a kamerát azt egy Linux-os alkalmazással belehet állítani és a kamerád akkor is ad képet az ellenkező oldalon amikor neked csak Standby-ba vana tv-d.
Jelenleg egy 46ES6570-em van,de nekem ennél jobb nem is kell.A hang vezérlés amit az F-es tesója tud teljesen felesleges bele,mert a ES7 és a ES8-as szériában sem működött teljesen probléma mentesen.
[ Szerkesztve ]
Nem érhetne hamarabb véget a film,mielőtt földet érek??!!
-
Flashget
félisten
válasz KaiotEch #74664 üzenetére
D6500-hoz én Samygo Remote, de jó az F6640-hez is.
Realme GT Master Edition
-
fradi81
veterán
válasz KaiotEch #78757 üzenetére
Tegnap belenéztem egy ilyen filmbe 3d szemüveggel, egy vicc, köze nincs a 3d-hez, egy síkban van a kép.
más, már nem tudok filmet nézni olyan lassú a plex, a tv internet sebességét le lehet ellenőrizni? Nem tudom hogy a plex hibája vagy a neté de tegnap még jó volt.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
devil-k
nagyúr
válasz KaiotEch #78757 üzenetére
Mivel a Samsung aktív 3D-s technológiát használ, így illik BD 3D-vel etetni. Viszont ezzel a TV lejátszója nem fog megbirkózni. Így vagy asztali Blu-ray lejátszót használsz, vagy médialejátszót vagy HDMI kábelen keresztül összekötöd a PC-vel és akkor Power DVD programmal mehet a móka.
- mozi bolondéria -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Autós topik
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Kormányok / autós szimulátorok topikja