- Steam Deck
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Dell notebook topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Andi_80
újonc
válasz PuMbA #122973 üzenetére
Hát pl a tegnap letöltött Avangers 3 nemöolyan régi film 😃 És azt sem viszi :/ Eddig általában 720p filmeket töltöttünk le, és egyik semötetszik neki. A legtöbb film amúgy az elmúlt 2-3 évből származik.
YouTube ról pl amit leszedtem filmet, videót, a Videoder nevű alkalmazással tettem, mobilon, úgy tettem rá pendrive-ra, és azt pl lejátssza, pedig az kb 8-10 évvel ezelőtti feltöltés....[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz PuMbA #122973 üzenetére
Azért van benne a leírásban, mert még az az őskövület is működik. Ép az előbb próbáltam ki, mind a két QLED (q6f és qf8) simán vitte a trágya képminőségű, vagy 15 évvel ezelőtti próbálkozásaimat, amiket megtaláltam.. Pedig ezeknek a tévéknek valóban nem kellene, hogy ezt tudják, csak egy hülye nézz rajta ilyn xvid ganékat.
De a lényeg, hogy tudják. Viszont épp tegnap szállt el egy 750GB HDD, amit lényegében csak a tv használt.
Még anno H6400.nál kezdte a pályafutását, most a 82-es QF8-nál megdöglött. Felpörgés után csak kattog.
Pedig volt rajta jó pár frankó film, amit még nem láttam. Kétfelé volt osztva, az egyikre a felvételt csinálta, a másikon megnézendő filmek lettek volna. Nem tudom, hogy döglődött-e már, de még azt is eltudom képzelni, hogy az új tévé kinyírta. De talán nem, csak ennyi volt "benne".Érdekesen mutatta ki egyébként a hibáját. Úgy kezdődött, hogy meg akartam nézni a sok felvett anyagból valamit, erre nem volt ott semmi, csak két kis valami, amit eleve le sem játszott, viszont méretben meg írta, hogy foglalt. Kihúz, bedug, tv újraindít, ugyanaz. Viszont a filmes részével ekkor még nem volt gond.
Azonnal indult bármelyik film rajta, mappákba belépve etc...
Rádugtam PC-re, az már fel sem ismerte. Vissza a tévébe, már ott sem volt semmi, akkor hallottam, hogy felpörögne, de egy kattanás ennek véget vet és ez ismétlődik.Sz. Andin-nál valami más gond van/lesz. Nem ártana neki minimum egy FR, ahogy Előttem írták.
--------------
(#122978) sandró60
Az FR nehéz?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest