- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
eosz
tag
válasz Skynet258 #6949 üzenetére
Sajnos mérni nem tudom, ránézésre azt mondom, hogy 240*400-at küld. Ezen felül még két problémát tapasztalok. A színmélység is kisebb, mint az LCD tévén, így a kép "foltosodik". A harmadik probléma, hogy vannak videó anyagok, amelyek az omnián rendben, a külső képernyőn 90 fokkal elforgatva jelennek meg.
Szóval ki kellene sakkozni, de nekem még nem volt hozzá türelmem, hogy milyen paraméterekkel rendelkező video anyag (felbontás, kép és hang codec, bitráta) lenne a legoptimálisabb az omniára.
Ez a külső képernyős játék nekem azért nagy csalódás, mert reméltem, hogy egy-egy prezentációt meg fogok tudni oldani vele, de a külső képernyős videó megjelenítésnél az állókép megjelenítés mintha egy fokkal még rosszabb lenne. -
berigazek
őstag
válasz hu-Ízirájder #6951 üzenetére
Hazajöttem,de máris rohanok tovább csak annyit szeretnék mondani,hogy legfeljebb elmegyek egy óriási müszaki bevásárló központba és ott kipróbálom 1-2-12 TV készüléken,hogy milyen a kép)
Amúgy én azt mondom,hogy akkor is megéri,ha egy évben alig használod ki a TV kábelt,mert sosem lehet tudni,hogy kihez mész vendégségbe és ott megtudod nézni Tv-n a dolgaidat..vagy hordozható Tv-n nézheted az Igo-t nagyban autob pluszban kisautóban.)
Szerintetek most mit csináljak:
-meritsem le teljesen az akksit vagy
-most 40 %-on áll és most tegyem fel tölteni?(a szerviz azt javasolja mindenkinek,hogy először merítsék le és utána tegyék fel 12 órára tölteni az akksit)
A régi Funai Tv-men van RCA bemenet és kimenet és van Euroscart is,nem kell átalakító hozzá,csak összedugod és megy szépen
[ Szerkesztve ]
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
matyics
őstag
válasz hu-Ízirájder #6958 üzenetére
Ment szintén, egy legújabb!
Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna
-
tzatzikiii
tag
válasz tsaby76 #6880 üzenetére
@polonic & tsaby76: koszonom szepen Nektek a valaszt a ROM frissites es garancia tortenettel kapcsolatban! Ugyan meg sosem csinaltam ilyet, de szerintem a heten kello korultekintessel belevagok egy frissitesbe, mert elkepeszto mertekben kezd hasznalhatatlanna valni a PDA-m mostmar.
Egy uj kerdes ezzel kapcsolatban: miert van minden tutorial XP-re kihegyezve? Miert nehezkes (lehetetlen?) Vista alol ROMot frissiteni? -
zsoleszman
csendes tag
Szegasztok.Köszi a segitséget.A progi átpakolási kisérletet majd csak a 7 végén tudom meg poszizni. Kint vagyok németben(melozom sajna.)Ha esetleg ,el akadok vele,akkor még jelentkezem.(még nagyon kezdö vagyok a témában.)Még 1 x kösz mindent,remélem menni fog.
zsolesz
-
polonic
félisten
válasz tzatzikiii #6960 üzenetére
Szivesen ;)
Mert az updater program xp-s és a modem driver vista alatt nem igazán akar működni. A modem driver kell a phone rész frissítéshez. Egyébként megoldható. Felteszel egy vmware workstation-t, létrehozol egy virtuális gépet xp-hez, teszel rá egy xp-t, felteszed a modem drivert, activesync-et. Aztán mindent ugyanúgy csinálsz ahogy a leírás van és így gond nélkül megy. Én így frissítettem kétszer is vista alól. -
thomasmorten
csendes tag
Helo emberek!
Új vagyok a forumba és kérdésem lenne.Itt van ez a samsung omnia és kérdezném róla a véleményeteket, mivel telefonvásárlás van küszöbön és hát olvastam már róla hideget-meleget is..... Ezért mindenképp vmi személyes infora lenne szükségem.Nem tudom megéri-e venni?! Előre is köszi.. -
polonic
félisten
válasz thomasmorten #6963 üzenetére
Szia!
Először is. Telefon kell vagy pda? -
polonic
félisten
válasz Mazsika #6965 üzenetére
Igen azt. A dxia5 gyári rom, nem szerviz rom. A gyárit nem lehet feltenni, mert ellenőrzi a régiókódot meg még valamit. Próbálták már GrandPrix-vel feltenni részekre bontva, de úgyis valami probléma volt. Azt írta be valaki egy másik fórumra. Egyébként szerintem minimális változás lehet benne, a phone rész pl. dxia2-es maradt.
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz thomasmorten #6968 üzenetére
Ha van időd, akkor olvasgass visszafelé ebben a topikban, nagyon sok hasznos infó gyűlt itt össze. Aztán ha még van benned kérdés, szívesen válaszolunk
-
berigazek
őstag
válasz Skynet258 #6969 üzenetére
Skynet258!
4db. Tv készüléken is próbáltam a Tv Out kábelt és mindegyiken szuper a minőség,sajna 55 cm-esnél nagyobb Tv-hez nem volt szerencsém,de sztem azon is jó lesz a kép,mivel,ha full képernyőre teszem át az Omniát akkor a TV is optimalizálja magát ehhez,azaz átállítódik ez is full képernyőre és jó a kép!!!
-
tsaby76
aktív tag
válasz polonic #6967 üzenetére
Apró frissítésekben különbözik, érzékenyebb kijelző, frissített kamera, nekem gördülékenyebbnek is tűnik, jobb görgető rutin, viszont az enyémben a phone rész is IA5, viszont nem is gyári, hanem Omnia by Taril
thomasmorten:
Lehet hogy egyedi eset vagyok, de a szintén t-s gépemen problémamentes a gps.[ Szerkesztve ]
-
berigazek
őstag
Nekem is jó a GPS-em..taril után is)
(5 sec és műholdat talál!),,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
thomasmorten
csendes tag
addig amíg olvasgatom visszafele jöhet 1-2 személyes tapasztalat(akár privben is köszi). A kijelzőt am nem kicsinylitek? (nem láttam még a készüléket élőben )
-
Skynet258
veterán
válasz berigazek #6970 üzenetére
Értem, csak az a gond, hogy az SD tévék felbontása 480x576 pixel, az otthoni lcd-nek meg 1366x768... Mármint a natív. Ez alatt meg érezhetően minőségromlás jelentkezik.
Gondolom kidobná itt is full képernyőre, de ezt úgy érné el, hogy felnagyítaná a saját felbontását (amit kiküld a tévére, ezt viszont nem tudjuk számokban mennyi) Hd-ready-re... Az meg elég moslék lenne.Ha van lehetőséged valamikor, jó lenne kipróbálni egy (legalább) HD-Ready felbontású készüléken, hogy ott mit produkál - de gondolom nem sok jót.
elektro: ott se lenne túl szép szerintem
[ Szerkesztve ]
-
tsaby76
aktív tag
válasz thomasmorten #6973 üzenetére
Hagyományos mobilról nyergelnél át az omniára, vagy már volt okostelefonod, vagy windows mobile PDA-telefon kombód?
Ha van rá lehetőség próbáld ki valahol a gépet.
A kijelző szerintem elegendő méretű, főleg hogy megtarthatták a kompakt méreteket, hiszen gyakorlatilag mobiltelefon méret és súly.
A kezelhetőség alap állapotban nem annyira egyszerű mint egy hagyományos mobilnál, viszont a testreszabhatósága szinte határtalan.Ha a pc-s windows-ban jártas vagy, nem lesz nehéz személyreszabnod ezt az okos kis szerkezetet.polonic:
Taril picit előbb kapja meg a frissebb verziókat, mint a gyári rom kiadása.Gondolom ezért is pakolta bele az IA5 phone részt.[ Szerkesztve ]
-
tsaby76
aktív tag
válasz thomasmorten #6978 üzenetére
Én is hagyományos mobilról váltottam (SE W880i-K810i, igaz volt egy P990i-m is) mégis nagyon megszerettem ezt a készüléket, az igaz, hogy elég sokat használok pc-t ami nem éppen hátrányos dolog, ha WM géped van.
A gyári rommal nem annyira rugalmas a rendszer, de egy friss(főleg custom) rommal, nagyon ütős kis szerkezet. -
berigazek
őstag
válasz thomasmorten #6978 üzenetére
Hidd el meg leszel elégedve vele,belejössz majd és csak ilyen PDA-t használsz majd)
-
polonic
félisten
válasz Mazsika #6985 üzenetére
Az executor az egy olyan progi, ami szét tudja bontani az exe-s telepítőjű romot részekre, hogy aztán a GrandPrix programmal lehessen frissíteni. Ezzel tudod külön részenként frissíteni a pda-t. Megjelent egy ib1-es phone rész, és ezt fel tudod tenni vele külön. Ha phone részt frissítesz, akkor meg nem is indul újra a pda.
Én nem tudom milyen taril romja, még nem használtam egyet sem. De a többiek szerint jó. -
tsaby76
aktív tag
válasz Mazsika #6985 üzenetére
Az executorral szét lehet bontani az exe formátumú rom frissítőket.
A Taril romot használd bátran, mert egy nagyon jól optimalizált gyári rom néhány hozzáadott extrával(opera flash,pim backup, advanced config tools, favorite settings,voip kliens, fdc task manager,gombra kitehető finger mouse...), finomítással, minden gyári alkalmazással, frissített driverekkel. -
Mazsika
őstag
ezeket értem de hol tudok szerezni egy ilyen progit? én is taril-ét akarom feltenni!
Dáccsika
-
polonic
félisten
-
tsaby76
aktív tag
válasz polonic #6993 üzenetére
Olvastam, azért gondolom megjelent pár izzadtságcsepp a halántékodon!
Én az egyszerűsége miatt javasoltam első nekifutásra az exe-s frissítést, aztán jöhet a gp.
Tényleg, te miért nem kapod ki a Taril romból a fring-t, azt írtad az nem szimpi benne, hát dobd ki! Kóstolj bele egy custom romba, sokkal okosabb mint egy gyári.Ne mondd hogy nem mered![ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz tsaby76 #6994 üzenetére
Egy kicsit izgultam, amíg az eboot-ot csinálta. Ha ott elhal akkor van baj, ha máshol akkor menthető a kütyü. Először vistán közvetlenül csináltam, mert a modem driver szépen felinstallálódott ott is egyébként, eszközkezelőben ott figyelt modemeknél és portoknál is. Erre mondtam nekiugrom így Aztán amikor a gp a phone részt csinálta volna, akkor lehalt. Valami miatt ott nem akar a modem driver működni, vagy én nem tudom. De állítólag van már jó driver hozzá, írták másik oldalon. Ekkor tettem fel wmvare-t+xp-t és így már ugyanúgy ment minden, mintha közvetlenül xp-n kéne csinálni.
Romból kiszedni dolgokat meg ilyeneket még nem csináltam Stupy-nak van egy leírása, hogy kéne. De még lusta voltam jobban megnézni. Mondjuk a fring lehet, hogy a csc-ben van, nem tudom. Azt meg lehet elvileg szerkeszteni ezzel az executorral. Majd egyszer, ha frissíteni támad kedvem szétnézek ezügyben[ Szerkesztve ]
-
tsaby76
aktív tag
válasz polonic #6995 üzenetére
Hát csakis az eboot a kritikus, utána már történhet akármi, nem lesz levél nehezéked. A fring szerintem a csc-ben van, bár nekem tetszik, hogy minden kommunikációs csatit egyszerre képes kezelni, mondjuk elég ocsmány az tény, de a voip képességei nem maradnak el a skype-tól.Mondom szerintem tesztelj egy custom cuccot, egy dagadt gyári rom sok terhet cipel magával, a vállalkozókedv meg nem hinném hogy hiányzik belőled.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz tsaby76 #6999 üzenetére
Vállalkozókedv tényleg nem hiányzik az igaz Majd legközelebb taril rom megy nekem is. De most jelenleg jó ez a dxia2. Meg belaktam már. Úgy, hogy igo telepítve, opera cache és levélmellékletek nincs áthelyezve és csak a nagyobb progik vannak a my storage-ra telepítve van még 30 megánál több helyem.
Mazsika: hova küldhetem? Írd meg pü-ben!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest