Új hozzászólás Aktív témák
-
HIJ
őstag
-
b@zsi
csendes tag
válasz olahmate1991 #4500 üzenetére
hát elolvasva a leírásokat eléggé kitűnik,hogy miért fizetsz többet az egyikért mint a másikért ( pl vízállóság), hozzáteszem, nem értek a GPS vevőkhőz
igaz,hogy nem tudom,hogy milyen körülmények között szeretnél navigálni, de hétköznapi átlagos felhasználás mellett szinte biztosan felesleges a kettő közül a drágábbat választanod.
-
s4tch
veterán
Itt egy kérdést teszel fel... Egyébként emlékszem az akkori társalgásra, abból kiindulva csináltam most is a másik böngésző telepítését. Most annyi változott, hogy nem az aopk ROM-ból kiszedett apk-t másoltam be a megfelelő helyre, és nem töröltem, csak átneveztem az eredeti böngészőt (ami ezáltal el is tűnt a drawerből).
-
sLINKy
tag
válasz olahmate1991 #4500 üzenetére
Range. dB etc. etc. nem fogom elkezdeni a kolineár antennák működési elvétől kezdve magyarázni (:
"Kérdezz! A kérdés ingyen van, a tudatlanságért megfizethetsz."
-
Spirit
őstag
Az elsők közötti hivatalos ICS van párom gépén. Mindennel meg van elégedve, de szeretnék egy kis tuningot belevinni a dologba. Mivel se CWM se rootolás nem történt, a frissítést is Odinnal csináltam neki factory reset nélkül(ki is nyírt volna), íg nem tudom hogy állhatnék neki. Úgy gondolom, hogy egy cwm>root>A1 kernel lenne a megoldás. Kérdés, hogy hogyan tudnám kivitelezni gyorsan, egyszerűen, úgy, hogy semmilyen adatvesztés ne legyen.(a "mentsé' le mindent azt' ess neki" nem megoldás, mert a játékmentésektől kezdve akármi elveszne mégiscsak, rosszul járnék
Semmilyen plusz funkció, browser csere, launcher csere nem kellene, csak és kizárólag a tuningolhatóság érdekelne. -
Mikso
tag
Meglehet valamivel állítani a Pannonos ICS kemény merülését ? 11 óra üzemidő, 3 óra képernyővel... Amúgy szánalmas hogy még mindig nem lehet egy normális lapozó felületet (TW-?) ami nem akad (alapba..), szépen megy, és nem akad egy rohadt élő háttérkép működése alatt..
-
Hanfi
csendes tag
Sziasztok. Valaki tudna nekem mondani egy olyan programot amivel lehet mérni az adatforgalmat (Wifi) de úgy hogy külön külön. Mert otthon is wifit használok. De a telefonom kapcsolatát osztom meg ha épp máshol vagyok és szerintem a telefon nem jól számol mindig túlfizetek...
https://www.flickr.com/photos/andraskovacs1987/
-
Spirit
őstag
Azt meg tudnátok mondani a biztonság kedvéért, hogy wi-fis, gyári 4.0.4-es ICS-es(IMM76D.XXLPH) gépre A1 kernel telepítéséhez melyik fájlt használjam innen?: link Gondolom én, hogy ezt A1-p4-1.8.3-wifi-stock.zip
Honnan is kell ezt telepítenem?CWM-ből vagy Odin-ból?
(CWM+root-on már túl vagyok)[ Szerkesztve ]
-
raveman1
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült leejtenem kb 80 centiről a tabot :-( teljesen működőképes maradt, de az üvege szanaszét repedezett.
Tiszta pókháló, nagyon zavaró. Elvittem az oktogonnál lévő márkaszervizbe, 70-100 ezer a javítás.
Hát nem hagytam ott, gondolhatjátok. Nem tudom mit csináljak, most dobjam ki?? Tiszta pazarlás lenne, sajnálnám. Nincs valakinek valami ötlete? Tök hibátlanul működik, nehogy már kidobjam... nagyon csúnya pókhálós, kicsit karcolja az ujjam is. Mindenesetre ez a szép új fogyasztói társadalom nekem nem tetszik. Dobd ki, vegyél újat. Hmmm
Valami téglásított belsejét kiszedni és ezt bele.. nemtudom. ??mindig annak van igaza, akié a nagyobb fegyver
-
LSL1337
őstag
válasz raveman1 #4518 üzenetére
tabletet nem igazan lehet bontani, de 70 ezer a cserere tenyleg gaz, amikor kapsz hasznaltan annyiert
probalj meg egy masik samu boltot, hatha jobb arat kapsz, de lehet szopo
ez a hatranya ha kijelzovel egybe van epitve Slehet akkor raksynak igaza van es rosszul tudom, probat meger
[ Szerkesztve ]
-
rasky
senior tag
Ha már a kijelzőnél járunk, nekem sárgul a kijelző. Ha fektetve megfordítom a tabot és a samsung felirat lesz felül, akkor a bal részen fehér képernyő esetén sárgább, mint a képernyő többi részén. Más vett ilyet észre?
-
tobias40
veterán
Hi!
Van vkinek tapasztalata erről a tokról?Megéri ezt az árat,milyen minőség stb..?
Illetve ki milyet használ?
Üdv!
-
HIJ
őstag
válasz tobias40 #4527 üzenetére
Nekem volt egy ilyenem, igaz még a HTC Flyer -re, de rém gagyi. Nem ajánlom ezt a felépítésű tokot. Inkább valami ilyesmit sztem... Én és még páran Pyroskinst használunk, ami nagyon jó, de sajnos már nem elérhető az oldaluk, így gondolom megszűntek...
-
banhammer
veterán
-
Meglivorn
aktív tag
válasz tobias40 #4527 üzenetére
Az első tok, amit vettem nagyjából ugyanez volt (ebay, valami kínai kereskedő, szóval nem biztos hogy pont ugyanez de nagyon hasonló ).
Az volt vele a bajom, hogy nagy, vastag, kissé böszme hatású. Nem mondom hogy a tabot nem védte jól, de kétszer olyan vaskos lett tőle, ami engem zavart.
Ráadásul belül a keret pontosan akkora mint a tab kerete, azaz a szélen az érintést már zavarta, kb fél év használat után pedig tágult annyit hogy a tab csúszkáljon pár millit és úgy itt ott néha bele is lógott a képbe.Azt cseréltem le egy ilyenre nyár elején(nem konkrétan ettől az árustól, csak ez a tok). Ez kifejezetten kellemesnek tűnt, ma is azt mondom, majdnem tökéletes nekem. Ami bajom volt vele, az hogy a fedél hajlítása (amit kitámasztónak is használsz) picit keskenyebb merevítéssel bír mint kellene (a merevítés kb 5-6 mmrel szélesebb kellene legyen). Emiatt fektetve a tab besüllyed, mintha nem is lenne támasz, plusz a fedél nem fekszik fel rendesen a tabletre hanem csálé...
Úgyhogy karácsonykor vettem egy ilyet. Ezzel most elégedett vagyok, bár meglepően nehéz (30 deka ami az 50dekás tab mellett azért számottevő ^^°).A quest a Tökéletes Tok után azonban még nem ért véget, listában a következő ez lesz, ha már kezd elegem lenni a mostaniból, esetleg szétmenne (ami ugye mindig lehetőség az ilyen hongkonból jött párezres cuccoknál).
[ Szerkesztve ]
-
HIJ
őstag
válasz tobias40 #4529 üzenetére
Természetesen a kialakítása. Ebben műanyag klipszek tartják a tabot, amik jóval biztosabbak, mint az általad kinézett. Illetve a kitámasztási elv is jobb sztem, pláne hogy lehet forgatni is. Mondjuk ez utóbbi ennél a tabnál nem biztos hogy kelleni fog... Egyébként anyaga az műbőr természetesen, mint mindennek kínában
-
tobias40
veterán
Köszi mindenkinek a segítséget,még nézgelődöm de az lenne a legjobb ha kézbe véve tudnám kipróbálni.
Van vhol normális bolt ahol ki lehet próbálni a tokokat?Üdv!
-
Spirit
őstag
4517-re valaki?
-
tobias40
veterán
P7500XWLP6_P7500OXXLP5_P7500XXLQ8_HOME.tar romot tettem fel a gépemre de az akku idő nem a legjobb.
Mit és hogyan telepítsek fel hogy jobb legyen az akku idő?
Telepítés után megmaradnak a beállítások vagy mindent újra kell rakni,illetve menteni kell.Üdv!
-
s4tch
veterán
-
Spirit
őstag
-
s4tch
veterán
válasz tobias40 #4538 üzenetére
Jaja, 3G-s tabra az való. Feltolod cwm-ből, restart, és kész. Nekem is hasonló build van fent ezzel a kernellel, különösen a készenlét nagyon jó, a kijelzőhasználat ezzel sem megy 8 óra fölé wifis netezéssel, youtube-nézéssel.
(#4539) Spirit: érthető valahol. Én meg úgy vagyok vele, hogy tavaly március-április környékén volt először androidos kütyüm, magyarul mycso egy logout-bejegyzése volt az egyetlen referencia, és amit kellett, mindent meg tudtam oldani figyelmes olvasással, rendszeres mentésekkel. Ha meg elszúrtam valamit, azt tanulópénznek vettem, és legközelebb jobban igyekeztem figyelni. Csak arra próbálok utalni, hogy ha van mentésed és figyelmesen olvasol, sok baj nem érhet, úgyhogy nyomjad csak bátran. Legfeljebb újrakezded, és másodszorra sikerül. Persze ez időben tovább tart, mint kérdezni és megvárni a választ, de nekem úgy tűnik, az értve olvasáson már bőven túlestél, csak a megerősítésre vártál. Én nem várnék a helyedben.
-
Spirit
őstag
Kedvesem kezéből ki se szakad a tab, nem mertem vele szórakozni, csak ha minden pontosan ugyanolyan marad és gyorsan végzek vele. Komplikációkat semmiképpen sem akartam. Úgy néz ki sikerült, fennt van, adtam neki egy 1,4ghz-et. Brutálisan gyors lett, remélem nem fog merülni tőle nagyon.
Ne félj, az optimus 2x-emet moddolom derekasan... -
Spirit
őstag
-
banhammer
veterán
válasz tobias40 #4533 üzenetére
Ma benn voltam a Pólus Centerben lévő Media Marktban és ott volt pár gyári és nem gyári tok.
Az eladó elég segítőkész volt és beletudtam próbálni pár tokba a Note 10.1-em.
Tokot 100%, hogy nem ott fogok venni, mert gusztustalanul drágán adják a tokokat.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Dayco
tag
Ma próbáltam csatlakoztatni a tabot a géphez, de nem ismeri fel, nem tudok rá másolni. Se médiaeszköz, se fényképező, se USB hibakereső módban nem megy. A windows minden alkalommal "SAMSUNG Mobile MTP Device" eszközillesztőt keres és próbál telepíteni, majd egy idő után kiírja, hogy sikertelen. (win7x64) Egyébként a legfrissebb Samsung USB driver az fent van, mert van egy Galaxy S-em is, és azzal minden teljesen oké, és a tabbal se volt semmi gond eddig, de nem tudom mióta nem jó mert általában ftpn szoktam másolgatni rá. Valaki tudna segíteni, mit csináljak?
Ja igen és P7500ról van szó, mert van itt már minden...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- iPad Air (4. generációs) 64GB Wi-Fi + cellular space gray asztroszürke ajándék tok
- Eladó/cserélhető gyönyörű iPad 7.generáció, Wifi+Cellular, 97% gyári akksi
- Lenovo M10 Plus 3rd 128GB
- iPad Pro 11 128GB 2020
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest