Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
Mit értesz modemként? Az ADB -T? És annak az usb drivere kell?
Ha igen előbb be kell kapcsolni az usb hibakeresést, ezt a beállításokban a build számra tapicskolva vagy 10 et hozod elő a fejlesztői beállításokat...abban kell engedélyezni. utána telepíted az usb drivert [link] és feltelepíted a gépedre.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
Miért a 4.4.4 -et nem odinnal tetted fel? A knox miatt nem tudod a 4.3 at visszatenni csak ha esetleg tiltod és törlöd a knoxot de ahoz meg root kell.
Itt a francia független ezt tedd fel [link]
usb driver [link]
odin : [link]
Kicsomagolod a romot egy tetszőleges mappába és az odinba a pda részhez betallózod az md5 filét
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
Gyári recoval csináld igen!
Akkor valszeg aksi hiba lesz , mert nálam is ezt csinálta, ahogy kicseréltem megjavult minden. Mert ebben a telóban erős hardverkiépítés van, kevés neki a feszültség, hogy elindítsa, kilép kidobál.
Vedd ki az aksit, nézd meg nem púpos e, Vagy esetleg nincs valakinek egy s3 aksija kölcsön, hogy azzal is csinálja e.
A rádugás lehet még telepíti a drivert , a gépet sem ártana újraindítani.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
azért ürítsd ki a wipe data factory resetet és casht a recoveryben mikor mindent megcsináltál vedd ki az aksit szóval ne indítsd el a telót , akkor tedd vissza az aksit és tedd download módba és úgy rakd fel a 4.4.4 et az odinnal.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
Mert ha beindítod a telót visszapakolhatja a rossz cash-eket. De ha kiveszed amikor végzet akkor erre nincs esélye. írtam privátot...
dobzy: mert te sem üritetted a casht recoból, ha ezt megcsinálod ne félj semmit nem fogsz látni.
[ Szerkesztve ]
-
dobzy
tag
Gyári recoveryból nem tusz rootolni és föltenni egy costum recoveryt? Régebbi modelleknél lehetett, pont egy ilyennel szenvedek( galaxy ACE első gen. ) Onnan tudnál costum ROM-ot fölrakni, ha az működik, onnan tudsz fölrakni egy gyárit, ha akarsz. Gondolom már knox rég ugrott. Esetleg egy repartos ROM segíthetne, mondjuk olyat nem találtam, pedig kerestem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Politika
- Gitáros topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest