Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrtyho
őstag
A tegnapi nap bejelzett a készülékem, hogy szoftver frissitést leszedte. Szerintetek érdemes telepiteni ? Készülékről érdemesebb, vagy Kiesről ?
best regards, egy fórumozó blogger
-
Bence004
aktív tag
Szeretném megkérdezni tőletek hogy ha a telefonhoz veszek egy másik középső burkolatot és kicserélem rajta vagy valakivel aki jobban ért hozzá, azzal a garancia megmarad vagy elveszik ?
[ Szerkesztve ]
-
dobzy
tag
Sziasztok!
Elkezdett folyamatosan fc-z ni az imernet app. Most nemrég teljesen lefagyott tőle a telefon( lezártam a kijelzőt és nem ébrett fel csak a led villogott, hogy lemerült az akksi.) Korábban ismerősöm S4-én(4.4.2 kk) láttam ilyet, hogy hasonlóan fagyott le az internet app. Lehet, hogy magával az alkalmazással van probléma vagy nálam nem stimmel valami? Lengyel KitKat-en vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
Ebben senki nem tud segiteni ? Előre is köszi
best regards, egy fórumozó blogger
-
kungzi
veterán
van már olyan rootolt kernel, amitől nem ugrik a knox? ez pl? nem találok róla infót
-
LouiS22
veterán
válasz freeknight #8969 üzenetére
És nem is fog, mert a fejlesztőjét szerződtette a Google...
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
fogi
tag
Sziasztok!
Feltettem én is a német 4.4.4-et pár napja, hibátlan.
Utána csináltam FR-t, de előtte nem, lehet ebből később bármi gondom?
Elsőre felment, a 4.1.2 után maradt dolgok közül nem minden indult el, csináltam egy FR-t utána nem állítottam vissza semmit mentésből, feltelepítettem újra pár alkalmazást és minden hibátlanul működik. -
Akidobos74
aktív tag
Most a német KitKat van fent, 4.4.4., gondolkodom a lengyelen. Lehet cserélni? Nem lesz gond? ( Én azt gondolnám nem gond, mert mind2 gyári és azonos verzió, de Ti jobban értitek ezt, több a tapasztalat. )
-
Muki94
aktív tag
Van esetleg valakinél lementve AGNi kernel CM11-hez?
2.8.4 vagy utánira lenne szükségem, de döglöttek a letöltő linkek. -
szabakaa
aktív tag
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
anyumnak keresek telefont. felmerült most s3 LTE mint alternatíva.
LG G2 MINI-t néztem ki, de lehet hozzá tudnék jutni egy s3 lte-hez közel azonos áron.Kicsit tartok tőle mert manapság a HW/SW-t nem sok évre tervezik, az S3 meg 1évvel régebbi mint a g2mini.
a jó kamera mellett pedig ez a fő feltétel hogy 2évig azért ne legyen gondja vele (lassulás, fagyás, "tervezett elöregedés ")
Szóval tudna esetleg valaki pro/kontra segíteni a döntésben?
illetve szerintetek meddig lesz még használható az s3köszönöm
-
m1lan
őstag
Én is kb. 1,5 hónapja szerváltam az S3 LTE-t, és legalább 2 évig nyúzom majd. Nekem a G2 Miniből több dolog is hiányozna, gondolok itt pl. az értesítés jelző LED-re, a +1 giga RAM-ra, az érintő+fizikai gombokra... és azért a Samsung-féle 2 év házhoz-jövős prémium garancia sem elhanyagolható, ha úgy veszi az ember.
Én azt mondom, hogy azt válassza, amelyik jobban tetszik neki.
Mi lett amúgy a Mobilarénával? Átdob az ItCafé-ra.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
freeknight
őstag
Azért ne túlozzunk. Nincs nagy különbség az eldzsí meg az S3 LTE között sebességben. A 2 giga ram meg pont dupla annyira jó, mint az 1. Hosszabb távon sokkal-sokkal többet számít a 2 giga ram, mint hogy minimálisan gyorsabb a processzor. Az S3 LTE-nek kétségkívül ez a legvonzóbb pontja (egyszerűen nem létezik 2 giga ramos telefon, csak a tavalyi csúcskategóriában, de azok még mindig drágábbak). Samsung mellett szól még a szebb kijelző, és a fényévekkel jobb szervíz. A G2 mini mellett a kicsit gyorsabb proci, meg, hogy újabb, és TALÁN lesz rá 5.0.
-
x1port
addikt
válasz freeknight #8991 üzenetére
Hát nem tudom.
Én most használtam G2 minit.
Hatalmas különbség van köztük.
Megette az lte-t oda-vissza.
Oké a kijelzője nem olyan szép.Ezt elismerem.Estére 65%-on járt az akku.
Esshárom meg már jelzett hogy lemerül.Jobb a G2 mini.
Ez az én véleményem.
Mindenki azt vesz a pénzéből amit szeretne[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
A navigációs gombokra gondolok, amik a G2 Minin ott virítanak a kijelzőn. Számomra az egy negatív pont a mostani telefonoknál, mert amíg az S3 LTE egész 4,8" kijelzőjét ki tudom használni mindig, addig egy szoftveres gombos telefonon ezek néha feleslegesen is elfoglalják a helyet.
"A G2 Mini 1 gigával veri az LTE kettőjét "
Az egyből akkor sem lesz kettő. Az S3 LTE-n nálam átlagosan 1 giga szabad RAM van, ami mindig is több lesz, mint amit a G2 Mini lát a maga 1 gigájából. És akkor még nem is töltődött bele semmi, ugyebár...Lehet bármilyen jó telefon a G2 Mini, én nem adnám érte az S3 LTE-t
-
bigga
aktív tag
CM11-et használt valaki hosszabb ideig? Milyen tapasztalok vannak itt a fórumon? A tálca (status bar ) még mindig a megszokott fekete-fehér cm-es? Mert igazából ez tart vissza hogy felrakjam, hacsak nem lehet módosítani...
Köszönöm a válaszokat!" You know what capitalism is? Getting f*cked! "
-
m1lan
őstag
Érdemes 1-2 Google-el kapcsolatos beállítást átnézni, mert nálam pl. orrba-szájba szinkronizált minden szolgáltatása, holott a Chrome kivételével egyiket sem használtam. A GPS és WiFi kikapcsolt állapotban történő működtetése is engedélyezve volt neki, most letiltottam. Kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz ez hatással az akkuidőre
-
Lallerboy85
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.Bnőm kapott egy Samsung galaxy s3 mobiltelefont (új).
Ha valaki hívja telefonon, 3 szor cseng ki, és a telefon automaikusan elutasitja a hívást a 3. csengés után.(minden csengőhang esetében)
Kerestem a beállításokba van e ilyen funkció, de semmit nem találok...Mire előveszi a táskájábol, már el is hallgat a telo..ez baromi zavaró...Vki tudja mi lehet a probléma?! Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest