Új hozzászólás Aktív témák
-
Bence004
aktív tag
Hali nektek csinál olyat kitkaten hogy amikor bekapcsol a telefon azt írjy ki hogy a com.google.process.location leállt ??? Mi lenne ez, tegnap raktam át a droidot és eddig nem csinàlta de ma reggel bekapcsoltam és már igen.
-
Bence004
aktív tag
Ez a "com.google.process.location" leàllt amúgy mitől lehet másnak is elő jött telefon indításnál 4.4.4en ? Lehet hogy a KNOXtól mer most megint akkor jött elő amikor beléptem a KNOXba.
-
Bence004
aktív tag
Hali miért írja minden hívásfogadásnál ki hogy ismeretlen stock 4.4.4 en ???
-
Bence004
aktív tag
Tudom hogy valószínűleg nem lessz, de milyen lenne már ha az Android L is megjelenne a telefonra
-
Bence004
aktív tag
Akinek már régóta megvan a teló feketében azoktól kérdezném hogy mennyire karcolódik (home gomb széle, töltő csatlakozónál, hátlap meg ilyenek) ???
-
Bence004
aktív tag
Még az a kérdésem lenne, hogy most a nénet KitKat van alapból Ts 4.3 volt rajta, és ha a Telekom is kiadja végre a csokit akkor azt felrakhatom, megmarad a Knox 0-ánn ???
-
Bence004
aktív tag
Egy oldalon láttam olyan verziót is a stock 4.4.4en amiben a zàrképernyőnn ott van kis kamera ikon is valame GBS v GBT vagy milyen verzió. Ti tudtok róla vmit ???
[ Szerkesztve ]
-
Bence004
aktív tag
Azért nekem az alján a fémes szegélynél eléggé kopik vagy karcolódig pedig tokban tartom meg most egy hetes a teló
[ Szerkesztve ]
-
Bence004
aktív tag
Nálam ha feltöltöm maxra és elkezdek rajta netezni wifivel vagy nyomkodom elég gyorsan merül még energiatakarékos módban is, meg azt kérdezném hogy ennek a telónak meg az ujabbaknak ki kell még süttetni az aksit ???
-
Bence004
aktív tag
válasz freeknight #8645 üzenetére
Csak azokat lehet elrejteni amelyek alapból a rendszer rész, amiket már te telepítettél azokat csak eltávolítani lehet sajna
-
Bence004
aktív tag
Akinek megvan régóta a teló a home gomb bírja a strapát, úgyértem nem lazul esik ki a helyéről vagy válik érzéketlenné ???
-
Bence004
aktív tag
Akinek a home gomb laggol ha vissza akar lépni akárhonnan akkor az SVoice ban kapcsolja ki a dupla home gomb megnyomással indítást.
-
Bence004
aktív tag
Tudnátok nekem írni oldalakat ahol lehet erre a telóra eredeti samsung FEKETE flip tokot vagy műanyag v szilikon tokot, de magyar oldalakat ???
-
Bence004
aktív tag
Hali mint már előbbiekben írtam ha fullra feltöltöm a telót full fényerőnn szinkronizálás bekapcsolva mindig nyomkodva vagy wifi vagy mobilnetet használva eléggé húzza le az aksimat stock 4.4.4 lengyel kitkatenn
Itt egy kép az aksi használatomról [link]Szerintetek ez így normális mert most kéthetes a telóm.
[ Módosította: #40993792 ]
-
Bence004
aktív tag
válasz freeknight #8721 üzenetére
Köszi, már megijedtem hogy vmi baj van a telóval
-
Bence004
aktív tag
Amúgy, erre a telóra gondolom nem várható több hivatalos android verzió ugrás (pl: 5.0;nyalóka) ugye ?
[ Szerkesztve ]
-
Bence004
aktív tag
válasz csaba1203 #8733 üzenetére
Reménykedjünk hátha összejön
Egyébként a lengyel 4.4.4 en valaki használja a KNOXot mert nekem a németen az után hogy elkeztem használni utánna jelentkezett az a com.google.android.process folyamat leállt minden egyes bootolásnál. Szóval ezen a verziónn én még nem is mertek kipróbálni[ Szerkesztve ]
-
Bence004
aktív tag
Kérdésem az lenne hogy lehetséges e a 4.4.4 stock romnál hogy felrakjan root nélkül a teamwin recoveryt azzal a goomanager v milyen android programmal és utánna felrakjam a cm11 et vele ???
[ Szerkesztve ]
-
Bence004
aktív tag
Szeretném megkérdezni tőletek hogy ha a telefonhoz veszek egy másik középső burkolatot és kicserélem rajta vagy valakivel aki jobban ért hozzá, azzal a garancia megmarad vagy elveszik ?
[ Szerkesztve ]
-
Bence004
aktív tag
Egy pár napja nekem a GALAXY appsból semmit nem lehet letölteni/frissíteni mert azt írja hogy: sikerltelen telepítés. próbálja meg kêsőbb(0)
Ez mitől lehet ???[ Szerkesztve ]
-
Bence004
aktív tag
Szerintetek lehet hogy van valami remény az 5.0 ás androidra?
Mert az s4 en nagyon jól néz ki a nyalóka teszt verziója , vagy ha kiadják s4re hivatalosan akk lehet hogy portolják erre a telóra is mint az S5-romot ?[ Szerkesztve ]
-
Bence004
aktív tag
Lehet már rootolni stock 4.4 en knox ugrás nélkül ??? És a stock 4.4 rom v a cm11 jobb szerintetek ???
[ Szerkesztve ]
-
Bence004
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest