Új hozzászólás Aktív témák
-
dobzy
tag
"Csak" Bugfix. Semmi változás külsőre.
Ez talán azt akarja jelenteni, hogy nem lesz olyan hamar t-s kitkat?[ Szerkesztve ]
-
atyaatya
tag
Sehol nem lehet megnézni, hogy mi ez pontosan?
-
Watt25
veterán
válasz atyaatya #8354 üzenetére
Augusztus 11-i a Kernel. Viszont most azt írja ki nekem, ha megint frissíteni akarok, hogy módosított eszköz...
Durva lesz, ha ugrasztotta a KNOX-ot...
MEgnéztem, 0 a KNOX, de a System Status Custom. Az jelent valamit?[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Watt25
veterán
Oké, restart után jó. Most azt írja, hogy telepíve vannak a legújabb frissítések. Na, akkor most jön a játék, hogy mi frissült?
Elsőre úgy tűnik, hamarabb ébred a telefon már ettől is.
Persze felkerült egy csomó újabb T-Mobile-os baromság. (Vagy csak visszakerült, nem tudom. Valszeg tiltottam, amikor megvettem a telót.)
Oké, csak a letöltött alkalmazások között voltak, már le is töröltem őket.[ Szerkesztve ]
-
atyaatya
tag
Letöltöttem, de nem telepítem, amíg nem tudom mi is ez.
[ Szerkesztve ]
-
-
atyaatya
tag
Telepítettem, szerintem gyorsabb lett a telefon.
-
kirky
csendes tag
Nekem 4.3 alatt alig bírt 1 napot, most 2 nap után még mindig van 30-40%, a használat módja és mennyisége nem változott. Engem nem igazán érdekelt a designbeli újítás, nagyon bíztam benne, hogy a 4.3 katasztrofális aksiidő legalább a 4.1-nél megszokottra visszajön, de szerintem még jobb is lett!
Kérdés: nemrégiben leejtettem a telefonom, 'szerencsére' csak a szürke perem sérült meg, de az eléggé. (fehér készülékről van szó) a kérdés az lenne, hogy lehet -e azt valami módon cserélni, cseréltetni és mi ennek a költsége? Köszönöm!
Samsung Galaxy S3 LTE
-
Watt25
veterán
Én visszavonom, szerintem semmi sem javult. A zenelejátszó is megakadt most egyszer, bár talán nem olyan mértékben mint eddig, de ez lehet véletlen. De rosszabb sem lett semmi legalább.
Szerk.: Na jó, talán tényleg az ébredés egy nagyon-nagyon picit javulhatott, de ha valóban, akkor is minimálisan.[ Szerkesztve ]
-
OberMotz
aktív tag
Sziasztok, bár én nem vagyok aktív S3LTE felhasználó (fiókban van mert egy Sony Xperia Z Ultrát használok), de soha nem volt gondom a zenelejátszással. Annyi jutott eszembe, hogy a néhány kollégánál előforduló "dadogásnak" nem lehet-e köze ahhoz, hogy milyen tárolóeszközön van a kérdéses zene (belsőn vagy SD-n). Ezt esetleg nem akarjátok lecsekkolni?
-
félisten
-
Watt25
veterán
válasz OberMotz #8365 üzenetére
Emellett beb*szna, ha a 384kbps-es MP3 számára kevés lenne a Class10-es SD kártya...
Meg persze, mint mondtam már én is, a ZTE Skate telefonomon sosem akadt meg a zenelejátszás, pedig ott is memóriakártyán voltak a zenék és akkor is Google Play Music-ot használtam.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
sharkybacsi
tag
Azért érdemes úgy is kipróbálni, hogy nemcsak hogy nem a kártyáról játszod le a fájlokat, de magát a kártyát is kiveszed fizikailag a telefonból. Volt már más eszközzel is olyan tapasztalat, hogy pusztán a kártya jelenléte is okozott problémákat, mégha nem is volt aktív használatban.
Illetve lehet olyan lejátszókkal próbálkozni, ahol a buffer mérete növelhető.
Ha nem érdekes a knox, akkor meg érdemes lehet egy custom kernel (boeffla vagy agni) felpattintásával is próbálkozni, ehhez romcsere sem kell.
Nyilván ezek workaround-ok, biztos van valami gond a stock rommal, de megoldást jelenthetnek. -
Watt25
veterán
válasz sharkybacsi #8369 üzenetére
Lépjünk túl ezeken. Rossz a 4.3 az SIII-ason. Pont.
-
freeknight
őstag
Milyen lejátszót használsz? Gyári? Ezerszer le lett már írva, hogy tudjuk, mi okozza a zene akadozását, a hibás cpu governor. Olyan lejátszóra van szükséged, amiben tudod állítani az audió-szál prioritását (pl: PowerAMP, vagy az Apollo, amiben ugyan nem állíthatod, de alapból magasabbra van állítva), ne a gyárit. Ha gyárit használtam, 4.3-on akadt a zene nekem is, PowerAMP alatt egyszer-kétszer fordult elő 1 év időtartama alatt. Akkor én most valami kiválasztott vagyok, akinek jó (alaplapcsere után is, amikor minden lényegi alkatrész cserélve lett?), vagy a gyári samu zenelejátszó a szar?
Csak azért írom, hogy sokan panaszkodnak a zenelejátszó bugra, sokaknak javította a 4.4, de akik panaszkodtak, bizony gyári lejátszót használtak/használnak.
-
LouiS22
veterán
válasz freeknight #8371 üzenetére
+10000000000000000000000000000
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Watt25
veterán
válasz freeknight #8371 üzenetére
Én pedig már többször leírtam, hogy havi előfizetésem van a Google Play Music-ra...
-
freeknight
őstag
Ez viszont sajnálatos. Én tavaly starttól-decemberig voltam előfizető, akkor még 4.1-et használtam, így nem jelentkezett a zenelejátszó bug.
Sajnos a Samsung a 4.3 óta a pegasusq governort használja (legalábbis a mi telefonunk esetében), a többi gyártóval szemben, akik 99,9%-ban az ondemand alapbeállítást részesítik előnyben.
Ha érdekel a téma, itt egy xda thread, igaz, angolul, de tömören és érthetően körbejárják a témát. A kulcsmondat azonban ez itt: "These processes are active in an array, which is a field called "Run Queue" queue that is ongoing, with their priority values arranged". Ha ezen a cpu governoron a zenelejátszó szála nem kap elég prioritást, megtörténhet (főleg kikapcsolt képernyő mellett, amikor szeretne lemenni a telefon deep sleepbe, és egyébként is lejebb veszi a cpu sebességét), hogy akadozni fog.
Kivédeni ezt legbiztosabban roottal vagy romcserével lehet (pl minden CM alapú rom az ondemand governort használja alapértelmezettként).De írás közben azonban elgondolkoztam: ahhoz nem biztos, hogy kell root, ha egy alkalmazás szálát szeretném előrébb állítani a sorban. Lévén rootmentesen tudja ezt a PowerAMP is. Szóval ennek most utána fogok nézni.
U.i: ha hülyeséget írtam, ne habozzatok kijavítani, nem vagyok programozó, csupán egy műkedvelő, azonban utánaolvasva a témának én a fentebbi kis összefoglalót raktam össze
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz freeknight #8375 üzenetére
Poweramp beállítások buzerálása sem segített. Csak a 4.4.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
freeknight
őstag
válasz Plazmacucci #8376 üzenetére
Ez azért érdekes, mert nekem segített. Alaplapcsere után mindent újból kellett telepíteni (megjegyzem, 4.3 rom), de direkt hallgattam egy kis zenét a gyári lejátszón. A 3. szám közben már elég rendesen akadt. Utána (semmi újraindítás) feltettem a PowerAMP-t és több óra zenehallgatás után se volt semmi baj.
4.4 alatt nem teszteltem a gyárit, de munka után hazamenetel közben azt fogom hallgatni.Ne csak buzeráld a beállításokat ( ) célirányosan ide: Audió -> Trükkök hozzáértőknek -> Audio Szál Prioritás, és ezt +2-re, +3-ra vagy magasabbra. Ez is van odaírva a súgóba: ezt akkor állítsa, ha a zene kihagy. Tökéletes leírása a tünetnek, nálam segített is. De ezt offba, mert a 4.4 így is megoldotta a problémát.
-
glaci
őstag
Nekem még nindig a 4.1.2 van fenn. Ezen is a pegasusq governort használja a Samsung.
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
myckie2
őstag
4.4.4-en már megszűnt a zeneakadás (nálam).
-
freeknight
őstag
válasz myckie2 #8379 üzenetére
Nem akadt már nekem sem 4.4.4 alatt gyári lejátszóval. Vagy az audioszál prioritáson tekertek, vagy hegesztettek kicsit a governoron. Szerintem hálistennek ez utóbbi, mert az audio prioritást PowerAMP-ben normálra véve se tapasztaltam akadozást
glaci: elhiszem neked, bár én úgy emlékeztem, 4.3 megjelenésekor mindenki szidta a samut, hogy pegasusq-ra váltott. De a probléma ettől még a governor, valamit rontottak rajta a 4.1-hez képest, az xda-n is megegyeztek abban a hozzáértők, hogy a zene akadozását ez okozza. Most már lényegtelen, javítva lett.
Watt25: kicsit visszaolvastam, és láttam, hogy te még nem tetted fel a 4.4-et, csak ezt a T-s 4.3 bugfixet. Akkor bocsánat, azt hittem a Kitkat-re panaszkodsz. Tanácsom, hogy rakd fel te is a csokit, a garanciát se érinti, és itt a topikban mindenki megerősítette, hogy javította a zene akadás bugot
-
Watt25
veterán
válasz freeknight #8380 üzenetére
Igen, tudom, csak valahogy még nem tudtam rászánni magam. Mondjuk a Wings of Fury-t azóta végigjátszottam, ez már nem akadály.
-
csaba1203
addikt
Vettem ma én is egy ilyen telefont és fel is telepítették a vásárlás helyén a Kitkat-et 4.4.4.
A kérdésem az lenne,akinek már fennt van mivel szokta szinkronizálni az adatait?
A Kies ugyanis azt írja ki,hogy nem támogatja a készüléket.Fennt a 2.6 és a 3 is. -
brd
nagyúr
Tudomásom szerint a pegasusq a Samsung sajátja, mindig is az volt az alap governor a többmagos Samsungokban, és ezért tűnik úgy, hogy a többi gyártóval szemben.
The only real valuable thing is intuition.
-
törölt tag
Ne keltsetek rémhíreket. Másolás/áthelyezés működik. Semmi gond nincsen a memóriakártyával.
Gépről is simán lehet másolni úgy, mint eddig. -
csaba1203
addikt
válasz namilegyen #8392 üzenetére
Mit használsz?Csak simán USB-re dugod és már megy is minden?
-
Gergosz2
veterán
válasz #54715584 #8395 üzenetére
KK alatt nekem is minden rendben az SD kártyával. Sőt az utóbbi napokban többel is próbáltam , egyikkel sem volt gond.
Más:
Sajnos itt is van zenelejátszó bug. Nem annyira durva mint előtte de néha beakad. A legdorvább eddig az volt , hogy megállt a szám és ugrott a következőre.
Megelőző információk: Belső tárhelyről megy , és ugyan azok a zenék és file-ok amik 4.1.2. alatt tökéletesen
mentek.A telefon valóban gyorsabban ébred, talán az akksi idő is javult, szóval pozitívumok is vannak.
Samsung iránt is kezd olyan érzésem lenne, mint a Sony iránt. Egyre valószínűbb , hogy nem veszek többet Samsung telefont.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
kungzi
veterán
Nekem a wifi file transfer pro nem működik, mert nem másol se telefonra, se telefonról
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest