Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz #54715584 #8154 üzenetére
mega-ról szedtem le.
De nekem ezekre az oldalakra jelez : http://odindownload.com/ , http://www.samsungodindownload.com/
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
szela01
tag
felraktam a csokit, dde nem kapcsolódik be a wifi, csak mobiladat van.
Valaki járt így?Üdv: szela01 (Galaxy Note 3 N9005 LTE)
-
Gergosz2
veterán
-
szerzol
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
eris94
tag
Lefuttattam pár benchmarkot, tetszetős a csoki
-
szela01
tag
válasz Gergosz2 #8160 üzenetére
Az a baj hogy egyáltalán még csak aktivizálni sem tudom a wifit. Hiába nyomkodom nem kapcsolódik be.
Se új hálózatot se semmit nem tudok csinálni a wifi beállításokban. Így odáig el sem jutok hogy egyáltalán jelet keressen.
Igaz fr nélkül tettem fel a 4,4 et mert sok játékkal hónapok óta játszok és nincs kedvem előről kezdeni. TB meg nem működik root nélkül így se menteni se visszaállítani nem tudom.
Pedig úgy látom, hogy csinálnom kell egy új telepítést fr-rel!Üdv: szela01 (Galaxy Note 3 N9005 LTE)
-
szela01
tag
Sorry már nem tudok szerkeszteni.
Szóval az volt a baj hogy fr nélkül csináltam, valami bekavart.
Nyomtam egy fuul wipe-ot és most szűz a teló, viszont rögtön (magától) bedobta a saját hálózatomat. Jelszó beír és minden stimmel.
Sajna oda a sok játék ,de ez van!
Köszönöm mindenkinek a help-et!Üdv: szela01 (Galaxy Note 3 N9005 LTE)
-
wesen87
csendes tag
Üdv!Lehet már volt ilyen kérdés ,de csokiról vissza lehet állni JB re?
-
szela01
tag
Igen de most 4,4-nél valami bekavart a wifibe. Nem állítom,hogy ez mindenkinél így lehet, hisz mindenki más-más dolgokat használ. Speciál én most így jártam. Egyébként minden úgy maradt ahogy volt és minden működött is. Annyit vettem észre hogy a wakerlock det. mostmár root jogot kér. 4,3 alatt nem kért.
De nekem volt full mentésen a googlera és a samsung accountra is. most települnek visszafelé a dolgaim. Minden program és játék megy fel magától. Csak gondolom nulláról kell kezdenem a dolgokat, bár a belső tárhelyet nem formáztam így a daták fent maradtak de kicsi az esély hogy azt ott tárolja....sosem olvastam utána, de majd most kiderül.Üdv: szela01 (Galaxy Note 3 N9005 LTE)
-
vittiba
csendes tag
Sziasztok!
Mint sokan, én is azzal a problémával küzdök, hogy akadozik a zene a gyári 4.3, és a főzött 4.4.4 romok alatt, ezért szeretném feltenni a német 4.3-at, majd frissíteni a gyári 4.4.4-re. Csak az a baj, mivel most egy főzött 4.4.4 van a telefonomon, nem lehet közvetlenül megtenni, hogy felrakom a gyári német 4.3-at, hanem egy 3+1 file-os csomaggal downgrade-elni kell az odin segítségével. (Azért kell downgradelni, mert csak 4.1.2-höz találtam 3+1 file-os csomagot.) És ez után jöhetne a német 4.3 felrakása szintén odinnal, majd az OTA frissítés 4.4.4-re. No mármost azzal van problémám, hogy már a 3+1 file-os telepítésnél kapom az odinban a FAIL feliratot, és a telefon is azt írja ki, hogy "Unsupported version". Mi lehet a baj? (odinban a Re-paticion be van pipálva, sőt nem egyféle odinnal próbáltam, mindig ez jött ki.) Válaszokat előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Shrike7973
senior tag
Olvasgatom pár napja a hozzászólásokat, amióta felpörgött a topik a 4.4.4 miatt. Ha jól tudom, az a jelenlegi trend, hogy másfél évig kellene támogatni a telefont, vagyis a T-Mobile tényleg megteheti, hogy nem foglalkozik a frissítéssel. Jelenleg T-Mobile 4.3 gyári ROM van rajta, és az előző, plusz amiatt, hogy nem szeretem azokat a dolgokat, amiket hozzátesz a T-Mobile a ROM-hoz, azon gondolkozom, hogy én is feltelepítem a sammobile-ról linkelt német verziót. Van, aki már ezt ilyen körülmények között megtette? A KNOX számláló nem ugrott? Egyébként jól sejtem, hogy a KNOX számláló állapotát a Settings - More - About Device - Status - Device Status -> Official jelzi?
Összességében arra lennék kíváncsi, hogy legyek-e türelmes, vagy vágjak bele nyugodtan (vannak-e rizikók, ami miatt megérné megvárni a T-Mobile verziót).
-
LouiS22
veterán
válasz Shrike7973 #8185 üzenetére
Nincs trend arra nézve, hogy meddig támogatják, de ha a Samsung kiadta a nem szolgáltatóira a frissítést, akkor szinte biztos, hogy elkészülnek majd a szolgáltatós változatok is.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Gergosz2
veterán
download módba teszed és ott írja hogy KNOX Warranty void. Ha ez 0 akkor minden rendben ha 1 akkor ugrott a gari .
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
szerzol
senior tag
Samsung-Usb-Driver-v1.5.45.0 Dropbox-ról, ha kell valakinek!
[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
Emellett még most is kapható a T-nél, tehát ez is amellett szól, hogy csak lesz frissítés. Én egy hónapot szerintem várok.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
szerzol
senior tag
Szerintem szívatják a Német elvtársakat, megint kihagyták a zárt képernyő gyorsindító ikonokat!
Jöhet a Nordic KitKat, mert ez így nem fasza! -
szerzol
senior tag
-
bandi7802
csendes tag
Én is először váltottam gyári t-mobilos 4.3 ról Hong Kongi 4.3-ra, aztán mikor megjelent a német 4.4.4 akkor feltettem a német 4.3-at, és engedtem hogy frissítse saját magát 4.4.4-re, és minden rendben sikerült, működik rendesen. Knox számláló ezek után is 0 tehát még garanciás a cucc.
Szerintem egy kicsit fürgébb lett a telefon, zene akadás megszűnt, kicsit jobban bánik az akksival és a rammal (bár ebből van bőven)
Nem bántam meg a frissítést, és szerintem nem fogom feltenni a magyar 4.4.4-et, ha megjelenik, mert nem kellenek a t-mobilos extra cuccok. -
ignisz
senior tag
Sziasztok. Felraktam a német 4.4.4-et. Többen írnak arról, hogy nem kellenek nekik a T-mobilos cuccok. Érdekes módon nekem voltak ilyenek a telepítés után. Erre valami válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest