Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
félisten
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #7353 üzenetére
Fog erre a T reagálni szerintetek? Vagy nálunk nem fognak ezzel foglalkozni és jó lesz majd másik ország ROMja?
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Használ valaki GO lockscreen-t?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
trokigabi
csendes tag
válasz Plazmacucci #7364 üzenetére
Szasz.Én használok.
-
ignisz
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom ide való-e a kérdésem. A telefonnak van egy olyan funkciója, hogy üzenet érkezésnél kék led villogás jelez. Én változtattam a lockscreenen, azóta legtöbbször nincs villogás. WidgetLocker van. Tudtok ezzel kapcsolatban segíteni? Van valami beállítás amin elsiklottam? Előre is kösz a segítséget: -
félisten
-
ignisz
senior tag
válasz Plazmacucci #7368 üzenetére
Néha jelez, de nem mindig. A gyári LS-sel jelzett mindig.
-
félisten
Amúgy hamar rájössz, hogy minden locker program egy kalap fos. Pláne azok amik külön jelzik az értesítéseket. Nem tudják összeszinkronizálni magukat a rendszer értesítésekkel, rajta marad az értesítés, beragadnak appok, ébresztgetik a telefont, bugzanak, stb... Szvsz nem éri meg.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
ignisz
senior tag
Köszönöm a válaszokat.
-
félisten
-
félisten
-
Gergosz2
veterán
válasz Plazmacucci #7375 üzenetére
A gyorsindítókat ki lehet kapcsolni. Amúgy szerintem is jó a stock, lockscreen csak azt hiányolom, hogy nem lehet beállítani, melyik widget jelenjen meg alapértelmezettként. Mindig az óra az első , kivéve ha zenét hallgat az ember.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
félisten
-
Gergosz2
veterán
-
galaxytab
csendes tag
Sziasztok!
Matt fóliát keresek S3-ra és 7 colos Tabra. Tudnátok tippet/linket adni? Olyat, ami bevált, ismeritek, tuti (pl. domborulat probléma). Lehetnek persze kínaiak is (Ebay, Ali...), de ha nem vészesen drágább, akkor hazaiak is megtennék. Különösen ha azonnal megvehető. Privát/ajánlat is jöhet. Kösz előre is. -
szerzol
senior tag
-
pucz
senior tag
Szevasztok.
Ma a gyökér mágneskártyával kirántottam a telót a zsebemből, és az előlapi kameránál csodásan megrepedt a kijelző. A tényleges képbe nem ér bele, nem is annyira zavaró. De azért csak kúrja az agyam, hogy egy éves, azt agyonra leverve a sarkai, és most ez.
Kérdésem a következő: hogy lehetne elérni, hogy cseréljék garanciában, ingyen és bérmentve? Ha a szélei nem lennének leverve, mondanám azt, hogy munkahelyen öntöttünk, és nem bírta a hőt. Talán...
De így???!!!!Mi kapcsolódik a kijelzőhöz, amivel cserélnék a kijelzőt is?
-
ignisz
senior tag
válasz Andrewstarr #7386 üzenetére
egyenes
-
galaxytab
csendes tag
-
Gergosz2
veterán
sima S3-as topikban azt írják a telefon fürgébben ébred és a zenelejátszó bug is megszűnt
Bár pár órás használat után végső következtetést nem vonnék le.Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
törölt tag
Ha egyszer rootoltam a telót, akkor annak kellene maradnia, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest