- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem tudom mit csináljak...
Milyen hátránnyal jár az S3 LTE az S3-al szemben root, romolás stb. tekintetében? Van erre is független ROM? -
félisten
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #753 üzenetére
Nem lesz az, csak nem lesz benne a sok szolgáltatói progi, és a független romokat adják ki elsőként.
Tudnátok nekem linkelni, root-ot ami a legjobban bevált? -
ILoveMyPhone
csendes tag
Sziasztok szerintetek lehet valami baja a telefonnak ha kb 1 hete kétszer is lefagyott ugyan azon a napon azóta semmi gond vele egyszer a facebook megnyitásakor másodszor csak a zsebembe volt tok nélkül lehet össze vissza nyomódott azóta szerencsére tökéletesen működik veletek is előfordult már ?
Iphone 6s 4.7
-
Yayoh
aktív tag
Ti az automata fényerőnél a csúszkát meddig húzzàtok fel ?
-
OberMotz
aktív tag
Én használom pár napja, eddig egy kisebb gondom van vele: volt már olyan hogy bekapcsolt GPS-nél is azt mondták a programok, hogy ki van kapcsolva és ilyenkor csak az újraindítás segített (20130904-es build van fent). Gyorsabbnak érzem mint a gyári romon alapuló eddig próbált cuccokat de ezt lehet csak bebeszélem magamnak
-
Giorgio1313
aktív tag
Telótársak!
Egy kérdésem volna hátha valaki szervízelésben jobban otthon van.Szóval a friss ropogós telóm hangszórója megadta magát kb 20nap után.vissza T-be...ott elvileg 14 nap javitási időt adtak...ez ma járt le.Mi a teendőm?bemenni és verni asztalt új telóért?vagy pár nap csúszás belefér,ne legyek paraszt?
-
sajby
senior tag
válasz Giorgio1313 #759 üzenetére
"Törekszünk arra.." szóval egy pár nap simán belefér.
-
LouiS22
veterán
Bemehetsz verni az asztalt, de semmiféle jogszabály nem kötelezi őket arra, hogy neked 14 napon belül javítsák. A törvény szövege is a törekedni kell fordulatot használja. Másrészt miért nem kértél otthoni javítást?
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
válasz Giorgio1313 #763 üzenetére
Akkor tanulmányozd át a doboz tartalmát, főleg a kék samsung papírt...
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
brd
nagyúr
Én balra elhúzom, úgy teljesen jól látom. Néhány, bénán beállított kontraszttal/gammával rendelkező játéknál kevés csak (pl. The Room), olyankor kézzel állítom be, ill. napfényben is kézzel kell beállítani, mert az automatikus állítás a gyári romban szokásosan idióta.
The only real valuable thing is intuition.
-
Krisz79
őstag
Segitséget szeretnék kérni,hogyan tudom full gyári állapotra tenni a telefonom?
Most van : superuser, Például ezt lehet valahogy kisöpörni?
A Busybox-ot is törölném.Sikerült kicsit összekutyulni a dolgokat.
Szeretném újból kezdeni, jelenleg az ESF mentés-ig jutottunk vele.
Ott hibával megáll.[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
törölt tag
Az új tövénymódosítás miatt már azonnal jogod van cserét kérni, de a bevett gyakorlat az hogy 15 nap elteltével még érdemes várni 2 hetet, ha akkor sem javitják meg akkor nyugodt szívvel kérhetsz cserét, árleszállítást, vagy szerződéstől való elállást is. Cserénél újra indul a 2 év garancia.
De ennek a telefonnak van pérmium szervíz szolgáltatása, kijönnek házhoz, és ott helyben megjavitják. Regisztrál be a telefon a MySamsung veboldalon
-
szevassag
tag
Üdv mindenki!
Néhány napja sikerült szert tennem egy ilyen készülékre. E-bay-ről van, angol, grafitszürke, nagyon szép és kb. féláron volt.
Viszont egyből felmerült egy kis probléma: elég gyorsan merül a telcsi, kb 15-18 óra alatt készen van még energiatakarékos módban is, ami egyértelműen a 3G hálózat használat miatt van. Nálam ugyanis nem lehet 2G only módba tenni, csak 3G only van, és 2g/3g/4g automata.
Kérdezem, hogy nálatok sem lehet csak 2g-re állítani a mobilhálózatot? Ez így elég szar.
Már rootoltam, meg felraktam a CWM-t, úgyhogy rátennék egy másik romot, ha van értelme.
Esetleg tudna valaki felvilágosítást adni? -
Kajt
tag
Sziasztok! Érezhető az LTE 2 Gb-s előnye a sima vezióhoz képest? Várható még, hogy jobban le fog menni az ára szerintetek? (őszi akciók, karácsony közeledte stb.) Csak, hogy érdemes-e várni, mert ráérne a dolog... novemberben lepném meg magam vele köszi
-
szevassag
tag
-
jabbagoa
tag
valaki mondja meg,hogy ha 16gb-os a telefon akkor miért csak 9.9 szabad belőle? ennyi a rendszer?
"rám nem hatnak a Jedi trükkök" !@#$%^&*!
-
Gergosz2
veterán
válasz jabbagoa #775 üzenetére
gondolom alapból 1 kilobyte=1000 bite számítást veszik , így a 16 gb-ből rögtön csak 14,8 lesz. A többit meg a rendszer teszi ki gondolom.
Amúgy azon lepődtem meg hogy a ram sem teljesen 2 gb hanem csak 1,75 , így valszeg ott is csalnak a számolással?
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
félisten
-
jabbagoa
tag
aazt hogy csinálja, hogy új sim /t-mobil/ /4 telószámot frissitett a gmail fiókomból amiben nem talált vcf fájlt/
ha a tárcsázó képernyőre beirom a 06 /30-70-20 előhivókat akkor előhozza a régi telóból /ami nem is 30as/ a számokat. szóval ezek a telókönyvben nem jelennek meg. és nem is másoltam át a telószámokat a régi telóból. hogy lehet ez?bocs,ha nem érthető
-
félisten
válasz jabbagoa #782 üzenetére
Tökre nem érthető. Egyébként be lehet állítani, hogy mely forrásból jelenítse meg a neveket. Alapból mindent meg jelenít, gmail, sim, stb... Azt vettem észre, hogy a levelezőkben található email cím mellett lévő telefonszámokat is beolvassa, de csak kereséskor jeleníti meg őket.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
jabbagoa
tag
válasz Plazmacucci #783 üzenetére
aha. lehet ez van.
viszont ezt az emailcimes okosságot csak akkor adja be nekem ha nem a telefonkönyvben kiválasztott számra akarok irni hanem új smsnél és ott választom ki,hogy kinek akarok irni...[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Danny750
őstag
válasz Plazmacucci #778 üzenetére
1gb ram-nàl is olyan 870mb van valóban
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
félisten
-
jabbagoa
tag
valaki tudna egy olyan oldalt linkelni ahol le vannak irva a támogatott file-ok? zene,video...
köszi"rám nem hatnak a Jedi trükkök" !@#$%^&*!
-
félisten
-
félisten
Tudtok valami jól kinéző névjegy widgetet? A gyári bugos.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
glaci
őstag
válasz Recon666 #781 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy gyorsítótárnak használ valamenyit a rendszer.
Az 1 giga RAM -os tabletemnek is csak 768 Mb volt a felhasználható.
Elvileg a ROM főzéskor állítható a mérete. (De én ilyet még soha nem csináltam.)
Meg azért őszintén: 2 Gb -nál volt eddig olyan helyzet, amikor komolyan felmerült, hogy ennek lenne bármi jelentősége? (Nálam még nem.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz Plazmacucci #789 üzenetére
Én is jókat mosolygok, amikor a telkós cégek weboldalán olvasom, hogy mit játszik le egy adott Androidos készülék.
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Krisz79
őstag
Tudom letolás jár érte:
[link]Hátha....
-
félisten
-
Krisz79
őstag
válasz Plazmacucci #795 üzenetére
Eszembe sem jutott az üzletelés vele.
Tetszik nagyon.
4s-t váltott és jobban bejön!
Bent a hirdetésben leirtam miért adom el.
Kivagyok már a 3410-től úgy,hogy van 1 S3 LTE , csak használni nem tudom.
Nem hiszem,hogy ezt itt kéne megbeszélnünk!Krisz.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsimmy
aktív tag
Üdvözlök mindenkit!
Múlt héttől én is boldog tulaja vagyok egy fekete s3 lte telónak. Sima s3-at cseréltem le, eddig úgy érzem megérte a ram növekedés!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest