- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thom!
veterán
Amellett, amit Ice tegnap a Galaxy S25 Ultra kameráiról elmondott, megerősíthetem, hogy az S25 sorozat Regular és Plus verzióinak kamerái sem változnak (Wide 50MP + Ultra Wide 12MP + Tele 3x 10MP + Front 12MP).
Szégyen az exynossal együtt a Samsung ..4 generáció kamera hardvere
S10e van itthon és nézegettem kicsit jobb csak S24 kamera képe nem szomodtevő a különbség az esetek 80%-ban.
Low-light és mozgó dolgokat nem kell nagyon Samsunggal fotózni, de lehet jó fotókat lőni vele, csak iPhone 10/9 jó az eredmény akár pixelnél is
-
Essien
aktív tag
Általában samsungom van , időnként kitérek iPhone,pixel ,xiaomi felé. Kamerában nekem egyedül a pixel vonal hozott fejlődést. Mozgó témát szinte csak azzal tudtam normálisan fotózni. Viszont az meg másban nem tetszett. Így hogy én cserélgetem másra is számomra tökéletesen kiderült hogy kb 5 éve egyik gyártónál sincs különösebb fejlődés. Én hülye vagyok és mindig cserélek de semmi értelme. Képekre visszatérve itt nem a hardveren múlik csak a kép minősége hanem sokkal inkább a szofveren ami feldolgozza.
-
KD6-3.7
őstag
Uh ez a gyári Samsung anti-reflektiv fólia baromi jó! Spigent váltott, nagyon elegedett vagyok! Kontrasztosabb, valóban kevésbé tükröződik! Ajánlom!
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok OXM CSC-t tudok váltani másra?
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
TODI1111
veterán
válasz mSchumi87 #1710 üzenetére
OXM multi csc? Milyet-milyenre?
[csc váltás] Annyi a változás, hogy a SamFw Tool-ban már az MTP fülön van a change csc. -
mSchumi87
senior tag
válasz TODI1111 #1715 üzenetére
vowifi nem mukodik, szlovak telekom kartyán kéne ez a funkcio, de azt irja hogy feltétel hogy telekomnal vásarolt legyen a telo, gondoltam átdobom a csc-t ORX szlovak fuggetlenre de olyan lehetoség nincs csak TMS az szlovak telekom, hátha mindjart kiderul
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
Bacusuz
addikt
sziasztok
az új s24 telómra milyen kijelzővédő üveg/fóliát ajánlotok?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
baitsee23
őstag
Az új frissítés óta nálam szaggat a Netflix. Csak én vagyok ilyen szerencsés?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24
-
Bacusuz
addikt
még valami,
a képernyőzár tipusánál nem tudok állítani mintát, mert az a rész nem aktív, csakpin, jelszó és a biometrikus.
mit kell kikapcsolnom ahhoz, hogy mintára is fel tudjam oldani a képernyőt?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Balázzs
senior tag
SOT nálam ennyi csak, vagy jobbnak kéne lennie? Kell valami extra beállítás? Jó lenne ha kibírna másfél napot.
-
Brxx
kezdő
Sziasztok!
Érdeklődnék azoktól akik az Egyesült Államokban vásárolták meg az S24-et, hogy mik a tapasztalatok a magyarországi használattal kapcsolatban. Az 5G hálózatokra fel tud csatlakozni? Milyen a térerő és vételi minőség?
[ Szerkesztve ]
-
Damage401
senior tag
válasz Balázzs #1727 üzenetére
Szia, jelenleg itt tartok. Legrosszab üzemidőm 4,5h képernyővel 1 nap 18h.Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
baitsee23
őstag
Én az ellenkezőjére lettem volna kíváncsi, mert 3 hét múlva megyünk ki. Annyit sikerült kideríteni, hogy az exynosos kint nem fog működni 5G-n, mert nem tudja azt a sávot, amin odaát működik. Még a 4G sávokból sem tudja mindet, de nem lesz sehol kuka, ahol van térerő.
Samsung Galaxy S24
-
Thom!
veterán
S24 tapasztalat frissítés követően igazából semmi változás nem tapasztaltam se kamera, se akku, minimálisan laggol néha UI szokásos Samsung betegség de elég jó a korábbi Samsung telokhoz képest, nyilván iPhone ebben jobb.
-
Damage401
senior tag
válasz Balázzs #1731 üzenetére
Ez van beallitva. Miden más be van kapcsolva. Nfc,bt,WiFi,mobilhálozat. Semmit nem lövök ki a rambból.
Plusz az 5G hálózat keresés kivettem. Csak 4G
[ Szerkesztve ]
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
zzola
titán
válasz tibbike01 #1739 üzenetére
Pedig megjelenéskor sokszor volt, főleg a G Discovery akadozott illetve jónéhány app is. Lehet ezek app hibák voltak, de nálam pl az üzenet, névjegyzék, kamera is csinálták. Mostanra - nálam legalábbis - eltűnt. Ramplus mindig be volt kapcsolva maximum értéken.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Lehet a ram plus miatt volt az első dolgom volt kikapcsolni.
Érdemes átolvasni, ki-be kapcsolni az itteni ajánlás alapján a dologokat:
(nyilván csak ésszel, mert kicsit túl van tolva, pl auto rotation off, AOD off...stb) -
zzola
titán
válasz tibbike01 #1743 üzenetére
Úgy gondolom, mivel egy felső kategóriás termékről van szó, bármit csinálok, annak akadoznia nem lenne szabad. Én pl. AOD-t nem használok, csak értesítésre.
Ha az Apple meg tudja csinálni, akkor másnak is illene. És ezzel most nem fanboykodom, csak ahhoz tudom hasonlítani...[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Abszolút igazad van, de ez egyben az Andorid előnye is. Nyílt, szabad kezet ad, patchelhetsz alkalmazásokat...stb. Ha az Andorid is olyan zárt lenne, mint az IOS, akkor nem kérdés, de merőben más op rendszerről beszélünk. Akinek nincs ilyen vénája annak valóban az IOS lesz kézenfekvőbb.
[ Szerkesztve ]
-
versionen
csendes tag
Akadás akkor van ha energiatakarékosra van beállítva a processzor.
Gyárilag így van beállítva.
Ilyenkor 70%-ra van korlátozva a sebessége.
A csúszkát ki kell kapcsolni.
Nálam nem akad semmi.
Energiatakarékosság kilőve.
Innentől kezdve minden gyorsan működik.
Aki energiát akar spórolni egy drága telefonon inkább vegyen
olcsó nyomógombos oktalan telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest