- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
levior
csendes tag
Oké, lehet, hogy nem hozza ugyanazt. Saját tapasztalatomból állítom viszont, hogy hatékony és véd is. Anno a panzerglass üveget egy héten belül ledobtam az S22 ről (ujjlenyomat olvasás és vizuál miatt) és azóta az eredeti fólia vált be, ez meg most antireflektív is. https://youtu.be/pNUlvj9kNZ8?si=IeBzerkQT4iTIBgV
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz VanAzAPénz #1088 üzenetére
6 óra alatt 10% difi. Gondolom a végén sem lesz 11-12 százaléknál több. Számoljunk tízzel, mivel ennyit láttunk a videóban.
6 óra az 360 perc. 36 perc. Tehát fél órával több SoT van az SD-vel.Ezért kár hitvitát nyitni szvsz.
-
Roland-87
aktív tag
válasz VanAzAPénz #1104 üzenetére
És milyen érdekes hogy a nem vágott videón nem is jött ki olyan egetverő különbség mint ha egy Trabantot a Mercedessel hasonlítanának, ezt írtam korábban, hogy ahol 30% eltérések vannak, meg persze mindig lefagy és kilép az Exynos verzió (ez is csak azért van hogy méginkább azt éreztessék mennyire szar) miközben ez abszolút nem jellemző, vagyunk itt páran akiknél érdekes módon semmilyen probléma nincs, lassan 1 hónapja nyúzom és nem volt sem kilépés sem fagyás, sem szaggatás, ráadásul használom a telefont SDR rádió vételezésre is ami nem egy szokványos felhasználás, az SDRTouch app szereti a procit, és még az USB porton keresztül is szívja az akkut rendesen a stick működtetése, itt sem tapasztaltam semmilyen problémát, szépen teszi a dolgát és lehet hallgatózni vele az éterben gond nélkül.
-
paxm
aktív tag
Sziasztok!
Hívásrögzítésre van valami megoldás?Samsung Galaxy S24, Huawei P30
-
TODI1111
veterán
[csc csere] [saját tapasztalat] még S23U-val.Most S24 U-n is ILO van.
BaDaBoo fórumtárs visszajelzése:
"
1. [SAMFw Tool] letölt, kicsomagol
2. Telefonon developer mód engedélyez (Settings/About phone/Software info/Build number részen 7 érintés)
3. Developer options-ban (settingsben legalul jelenik meg) USB debugging bekapcs
4. USB bedug debug kérdésre ALLOW
5. Samfwtool elindit, ADB menü ott change CSC. Telefonon ALLOW
6. Kiválasztod INS (India, én ezt használom mindig ezzel minden müködik)
7. Vársz, nekem automatában belépett a tesztmodba nem kellett beütni amit a program kér, de ha nem lépne be akkor bepötyögni amit kiir, OK, vársz telefon restartol program kirja hogy CSC change ok és kérsz-e egy kávét.
A végén ha kérsz egy Info-t láthatod hogy EUX-ről INS-re (vagy amit választottál) változott a telefon fw vége.
Az 5. pontban lévő ADB menü alatt viszont nem talélható change CSC opció már!
Az az opció átkerült az MTP fül alá, illetve a Root fül alá is. Végül az MTP fül alatt lévő Change CSC opciót választottam és onnantól minden úgy ment, ahogy a leírásban is volt."[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz Roland-87 #1105 üzenetére
Mert túlzás is volt az összes 15% feletti különbség, az állandóan kifagy duma és videó. De ezekkel nem is kell foglalkozni. Az Exynos az S9 és S10-ben volt nagyon szar, de ott sem teljesítményben, sőt kamerában is jól teljesített az SoC, hanem akkuidőben. Az S20 még a kezdetek kezdetén is sokkal jobb volt akkuban, mint bármelyik S9 vagy S10. (Kivéve S10 Lite.)
1 évvel a megjelenése után az S20 kétszer annyi SoT-ot hozott, mint egy új S10. Szóval no para. Régen és csak két éven át volt szar üzemidő szempontjából az Exynos. De akinek van termékismerete az tudja ezeket. -
Bullitz
aktív tag
Sziasztok!
Feleségemnek lecserélnénk idén a szülinapjára az S20FE-t. Bementünk egy samsung boltba órát nézni, közben megtapizta az S24-et és megtetszett neki, de mondta hogy az S23 is jó lehet mert nincs nagy különbség. Na gyorsan felszaladtam apróra és hát itt jött a meglepetés miszerint alig-alig drágábbak az S24-ek mint az S23-ak Mondtam magamnak jó, akkor olvasgatom a fórumot és hamar körvonalazódott hogy megint a prociknál van valami.. (annó pont én is SD-s verziót vadásztam neki az S20FE-ből). Ezen kívül van bármi indok ami azt eredményezné, hogy ilyen kicsi az árkülönbség a tavalyi és idei modell között?? Igazából pont a gyerkőcöt tervezné fotózni minél többet és ezért is szeretne feljebb lépni de tartok tőle, hogy nem lesz egetverő különbség.
Jól sejtem?
[ Szerkesztve ]
HALA MADRID // 18' Auris HSD
-
qltsar
veterán
válasz janeszgol #1114 üzenetére
Látom elég sok szempontot veszel figyelembe az összehasonlításnál :
S9 - 5'8 | 1440p | 3000mAh | 78h endurance
S10 - 6'1 | 1440p | 3400mAh | 79h endurance
S22 - 6'1 | 1080p | 3700mAh | 85h enduranceNem ennyire fekete-fehér az egész, mint ahogy gondolod, S22-nél a hulladék CPU mellett igazából a legvállalhatatlanabb az Xclipse 920 teljesítménye volt kritikán aluli.
-
Roland-87
aktív tag
válasz janeszgol #1109 üzenetére
S9plusom volt korábban, arról váltottam most, akadozás és fagyás azzal sem volt soha tényleg, de az üzemidő elég harmatos volt, és terheléskor rendesen melegedett is, amivel még nem voltam kibékülve az a modem, mindenhol gyengébb térerőt jelzett mint más telók, a mobilhálózatnál egy fokkal a wifi antennája volt rosszabb, az konkrétan katasztrófa volt, annak idején az én telóm miatt kellett jelerősítőt tennem hogy a kerti tónál kialakított pihenőnél tudjak netezni wifin, a többiek csak lejöttek és használták, nekem ha nem dobta el akkor szinte semmi nem töltött be. Ugyanazon a ponton nekem -89db jelszint, mellette egy Xiaominál -78, egy Realme meg -81 volt, mindkettő használható volt még. És ez végre az első Samsung telefonom ami nem rosszabb wifiben mint a környezetemben lévő Xiaomik és Realmek, szinte ugyanazt hozza végre amit azok, és meg az 5ghz sem okoz problémát neki ha van 1-2 fal a telefon és router között. Wifi6-on Telekom Sagem gyári HGW-vel meg ezt tudja: (koax net 1000/25)
[ Szerkesztve ]
-
Alfred88
tag
Dehogy volt jó , konkrétan legkisebb terhelés ( cod mobil vagy grid autósport) alatt kb 15-20 perc után fogni nem lehetett a telefont olyan dög meleg lett,le vette a fényerőt, CPU teljesítmény nagyjából vissza 70%ra stb stb 2400 max az elődhöz képest sikerült jól de abból a mély gödörből már csak kifelé vezet az út a másik meg hogy nem lenne baj ezzel ha nem full annyiért adnák mint a 8gen3 variánst holott mindenhol látszik és látom is hogy több helyen elvérzik
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz Alfred88 #1125 üzenetére
Hatalmas nogo?
Milyet veszel helyette, ami "go"?
Szerintem még így Exynossal is az egyik legjobb (ha nem a legjobb, legalábbis 6,2" méretben) az S24.
Az meg hogy Amerikában milyen procival adják leszarom, én nagyon boldog használója vagyok az Exynos procis S24-nek. Eszembe nem jutna váltani.
-
barnam_
nagyúr
válasz tibbike01 #1126 üzenetére
A Plusal én is így vagyok most. Nem hiszem, hogy jövőre le akarnám cserélni.
Biztos öregnek számítok már 35+ évesen, de eszembe nem jutna a telefonon játszani... illetve de, van rajta játék: Mahjong Rendes játékra ott a PS5 az asztalon.
Ettől függetlenül elfogadom, ha valakinek játékra kell, és ez esetben a Snapdragon változat jobb lenne.Az én használatom mellett nem érzem, hogy melegedne a telefon. Se navigálás, se Android Auto mellett.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest