Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
Maradt az akku idő az új fw-vel is! Szinte koppra minden nap ezt hozza! [kép]
-
golyós
addikt
Ez érdekes
Nekem ott van bármivel navigálok.
Nekem egyébként a billentyüzetválasztó tünt el, eddig gépeltem mondjuk aKönnyű magyar billentyűzettel de be akartam szúrni egy emojit a Samu billentyűzetből akkor a jobb alsó sarokban váltottam és beraktam majd visszaváltottam a billentyűzetet. Na, ez eltünt.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Muerte68
addikt
válasz golyós #16502 üzenetére
Igen közben rájöttem hogy csak némelyik oldalnál nem lehet itt például működik, úgyhogy köszönöm
Most szokok vissza a penre még gyakorolokLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
tylerddd
veterán
válasz szkutyi #16501 üzenetére
Nekem a márciusi elk**ta, de az ezt követő 6.1 nem rakta helyre. Nem értem mi a francért van ez. Ugyanígy volt az előző készülékem, a Note 9 esetén is és fa** kivan, hogy a fizikálisan jó állapotú akku ellenére lerontja az akkuidőt egy frissítés. Most akkor tényleg ne tegyem fel, ha jön valami?
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
félisten
-
Tomi881
tag
válasz szkutyi #16509 üzenetére
Valóban. 6.0-nál működött nálam rendesen (igaz, ott már módosítottam arra, hogy csak akkor jelenjen meg, ha új értesítés érkezik). Most meg ha jön egy értesítés, és átírja az egészet, kipróbáltam. Ez az új AOD butább sokkal, mint a régebbi. Fényerőt sem lehet állítani, a zárképernyőhöz igazodik minden beállítás.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi881
tag
Valaki tud megoldást a Wooderland háttérképbeállításra, hogy ne szürke és fekete színben jelenjen meg az ujjlenyomatolvasó jel, a két alsó ikon, és navi sáv? Baromi idegesítő és zavaró egy sötétebb háttérképnél ez.
[ Szerkesztve ]
-
Capella
senior tag
válasz Tomi881 #16512 üzenetére
Ez az AOD fényerő állítás hiányzik nekem is, bár magát az AOD-ot egyáltalán nem használom.
Viszont eddig úgy lehetett a töltés alatti szöveg fényerejét változtatni, ha bekapcsoltam az AOD-ot, állítottam a fényerőn, majd kikapcsoltam az AOD-ot. A beállítás maradt.
Most sokkal világosabb a kijelzés, ami nekem nem hiányzik. -
TODI1111
veterán
Nemsokára érkezik a GoodLock alkalmazás LockStar moduljához egy frissítés amivel egy kicsit helyreteszik az aod beállításokat. [link]
-
Trombonidani
újonc
Sziasztok!
tud valaki nekem abban segíteni abban, s23 ultrát használnék temperer glass képernyővédővel. Van aki szintén ezt használja? Ha igen, milyen tokot használ hozzá (ha használ) ami nem nyomja fel a széleit az üvegnek?
A hydrogel protectorral kapcsolatban nem jók a tapasztalataim, pórul jártam vele.
Előre is köszi!! -
golyós
addikt
válasz Trombonidani #16517 üzenetére
Hofi és Whitestone a két legnépszerübb és legjobb ívelt üvegfólia saját UV ragasztóval.
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
-
TODI1111
veterán
válasz karldergroße #16529 üzenetére
Tudom. [Itt] elég jól megfogalmazta a fórumtárs,hogy miért lehet így.
-
Ferenczi Áko
addikt
Van még rajtam kívül a ki várja a frissítés frissítésének a frissítését, ahol már rendben lesz minden a telefonnal? Olvasom csendben a tapasztalatokat és elég vegyesek az érzéseim, egy csomó dolog rosszabb lett vagy nem úgy működik, mint ahogy volt.. Jelenleg 6.0-n van a telefon, és tökéletes, de ahogy olvasom rengeteg gond és furcsaság van a 6.1-el..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
klaya86
senior tag
válasz Ferenczi Áko #16532 üzenetére
Hát mindenképpen problémásabb az új rendszer.
-
tylerddd
veterán
válasz Ferenczi Áko #16532 üzenetére
Igazából nálam az akkuidőt már az egyel ezelőtti frissítés túrta el, 6.1-en pedig számomra az AoD jelent problémát. Ezektől eltekintve teljesen rendben van minden.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
FuRiONight
őstag
Hali!
One 6.1 óta folyamatosan ez a fordító Apple nyílik meg és a Google féle.
Ez melyik alkalmazás és hogyan tudom a Google fordítot alapméretetetté tenni?
-
Erdész85
csendes tag
válasz arcitec #16370 üzenetére
Üzemidő nekem is helyrejött most már és még talán egy kicsit jobb is lett. Kicsivel lassabban merült munkahelyemen, ahol nincs mobilhálózati lefedettség, mint frissítés előtt.
Arra az általános kérdésre, hogy új kora óta az egyik telefon hamarabb merül le, a másik meg jóval tovább bírja, szerintem az akkuk gyártási különbsége okozza. Van amelyik gyárilag a megadott érték alatt van ~10%-al és van amelyik felette. A kerekítés szabályai miatt mindkettő pont ugyan azt a névleges értéket kapja. A felhasználó meg csak a kezdeti üzemidő szinthez tudja viszonyítani, hogy a telefon gyorsabban vagy lassabban merül 1-1 frissítés után. -
bordi10
senior tag
válasz mgTerminator #16536 üzenetére
Ez 2 verzióval ezelőtti.
Ez a legújabb (sajna)
[link]Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 | PSN Id: bordi10
-
Erdész85
csendes tag
válasz TODI1111 #16376 üzenetére
Szerencséd van akkor. Szombat reggel próbáltam visszaállítani, de nem sikerült. Kora délután a beszélgetési előzmények is eltűntek. Majd minden 1 órával régebbi üzenet elkezdett eltűnni. Töröltem az alkalmazást és újra telepítettem és hirtelen megjelent minden előzmény, de nem töltődtek be a videók, linkelt dolgok. Kikapcsoltam a végponti titkosítást és a be nem töltött dolgok betöltődtek. Használhatónak tűnt a messenger, az első beérkező üzenetig, mert ekkor dupla értesítést kaptam. Először a messenger, majd a chat fejek küldött értesítést. Egy alkalmazás mégis külön életet él a chat fejek, aminek annyi lenne a feladata, hogy a kijelzőn megjelenítse az aktuális beszélgetés lebegő jelvényét.
Szüleimnél tegnap jelent meg a képek küldésével, fogadásával kapcsolatos probléma, de náluk maradt a rácsos elrendezés cserébe minden képet egyesével lehet megnyitni. Nem volt elérhető náluk a képek közti lapozás. Régebbi messenger verziót használnak, de nekik is be kellett állítani a 6 számú pin kódos végponti titkosítást. Kikapcsolás után nekik is részben helyrejött. -
Signat84
tag
Az üzemidő elég jó lett nálam. Rég nem volt 8 óra közelében a SOT, pedig kicsit most kínoztam is.
-
tms+
tag
-
belashx
senior tag
válasz FuRiONight #16535 üzenetére
Ha erre a kijelölt szövegesre gondolsz, akkor a kijelöléskor felugró menüben az alkalmazasok kezelésére kattintva engedélyezheted a translate-et, és akkor beteszi a felugró menübe, mint 6.0-n.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
tms+
tag
válasz TODI1111 #16531 üzenetére
Szerintem is erről lehet szó, hogy egyszerűbbé akarják tenni az átlag számára, amivel alapvetően egyetértek, mert tényleg összetett és végtelen opciókat adott a usernek már az alap rendszer is. Nekem teljesen jó így a GoodLock-kal is. Csak a kövi verziófrissítésnél ne kelljen hosszú hetekig várni, amíg hozzáigazítják a rendszerhez.
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
tms+
tag
válasz FuRiONight #16547 üzenetére
Az ébresztőn mi változott? Én semmit nem vettem észre.
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
golyós
addikt
válasz zazenke #16542 üzenetére
Többen cserélték már itt is, senki nem jelezte, hogy nehéz lett volna leszedni.
Én még nem cseréltem a Hofit, 1 hónapja van rajta amióta cseréltettem a kijelzőt, elötte hydrogél vagy mi a bánat volt rajta 12ezerért, öngyógyulós szarság. Valóban meggyógyult csak a kijelző repedt be alatta.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Lajmund
őstag
Úgy vettem észre hogy mindig várni kell mire hozzá igazitják. Pedig tudják hogy jönni fog frissités és valószínűleg megoldható lenne de úgy látszik a samsung kicsi vállalat nincs erre kapacitás.. Amúgy nekem is minden jó csak az aod bosszantó.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest