-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PedroPascal
senior tag
Nekem is volt S7 az volt az első Samsung telefonom, előtte HTC-s voltam. Emlékeim szerint a HTC jobb képeket csinált. Következő telefon S9+ volt, aminél éreztem, hogy jobb képeket csinál. Nekem mindig is az volt a szokásom, hogy amit fotózok arra rábökök az ujjammal a kijelzőn azaz oda fókuszál. Nem mondom, hogy mindig tökéletesek a képek, de én nem panaszkodom, mint itt sokan. Egy hónapja voltam egy kis nyugati utazáson és volt velünk iPhone 13 is. Gépen (100% dci-p3 monitor) vissza nézve a fotókat az S23 szebb képeket csinált. Itt van egy kép, amit én lőttem autópályán 100+ Km/h tempónál.
Amúgy szerintem rendbe vannak a képeid. Próbáld meg esetleg 4:3-ban az S23-at is lehet úgy jobban fog tetszeni.ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
zolikaDB
veterán
Szia!
Ezt a sagát nem csak te jartad végig.
Első Samsungom egy S7 volt, jó kamera kellett.
Ekkor éreztem, hogy na, megérkeztem.
Majd sikerült egy S10e, kifutó akcióban a Telekomtol.
Mondom, ezek nem tudnak hibázni.
Nagy kuponos Samsung akció tavaly ősszel: jöhet az S23, 4-5 évig simán jó lesz ez is, mint az elődei.
Az első fotónal tudtam, hogy baj van. Nem hittem el, hogy így elXurták.
Olyan szinten éreztem magam rosszul, hogy bakker, 270e ft-ert ez ennyit tud?Vettem egy Pixel 8-at, ott meg hajam az égnek állt, hogy "ez semmit nem tud". A clean droid szépsége. Persze a kamerája popec volt, úgy és azt láttam a képeken, amit vártam
De ment vissza alzara, és szereztem újra egy S23-at.A One UI nagyon nagy húzóerő.
Jó a méret, az akksi idő. De a kamera nekem pocsék az esetek nagy részében.Szóval, kijott a Pixel 8A, valszeg lesz jövőre talán iPhone SE4.
Ha jól sikerülnek kamerás fronton, nagyon elgondolkodok, hogyan tovább.
Mert hiába van egy Sony MILC-em, meg egy Panasonic kompakt 1" érzékelővel, azokat nem hordom nadragzsebben.*kiegészítés: nézegettem az A35-A55 képeit.
Ahogy azok a tesztelők fotóznak ezekkel Mobilarenan, akik az S23-al is...
Haaaat, nem is olyan rossz fotókat lőnek azok sem.[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Ugyan ezt talasztaltam én is, amikor S7e-ről váltottam S10e-re, majd S21FE-re. Papíron jobb kamerái voltak, mint ami az S7e-ben, de utólag, google fotókban visszanézve az S7tel lőttem messze a legjobb képeket, ugyanúgy mint te, full koca módban.
Most egyedül a 23U, amit végre valóban előrelépésnek látok, de itt az objektívek is jóval nagyobbak. Aztán nekem mindenki mondhat bármit a tesztelben, hogy ilyen érzékelő, annyi megapixel, ilyen ultraszéles, olyan makró, amolyan rekeszérték...bullshit. Automata módban az S7 lazán körberöhögte a következő generációkat. Pont.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Xiaomi 12X bontatlan kártyafüggetlen + fülhallgató / 2év garancia /
- Iphone 16 Pro Natural Titanium 128Gb/1 év Apple garancia/Független/Iphone 16 beszámítok
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest