- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz Roxbury #13857 üzenetére
Esetleg le tudnád írni, hogy az angolul nem igen tudók is megértsék és esetleg meg tudják csinálni? Pl milyen kábelt dugott a telefonba az elején? Adat vagy töltő? Mit tisztít, takarít meg ez a művelet? Beállításaim megváltoznak vagy maradnak?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Roxbury
őstag
válasz jano_77 #13858 üzenetére
Szia! A keresőben, ha rákerestek a "wipe" szóra, rengeteg infótok lesz.
Berakok egy találatot, amit qltsar írt.
denesdr[ Szerkesztve ]
-
Corsa02
őstag
Sziasztok!
Az AOD színe nekem rikító zöldre volt állítva, tegnap lefrissült a telefon és ezzel átállítódott erre az alap szürkére, de hiába állítom be, hogy legyen zöld, vagy bármilyen más szín, nem lesz az. Van ötletetek, hogy miért lehet?
The Truth Is Out There --->
-
gurabli
őstag
Nos, megérkezett ma az S23-as, illetve a Spiegen üveg és tok. Frissítettem és költözök az S10-ről (uff, de utálom ezt a részét, újra belakni). Első tapasztalatok.
Méretre tökéletes, tokkal is. Nehezebb, vaskosabb, mint az S10, de tetszik, tökéletes a kezemben. Nincs az a hűűű, azt a mindenit érzés, de ez normális, az S10 kegyetlen jó telefonon.
Tetszik, hogy nem edge a kijelző. A 120Hz kellemes. A kijelző érezhetően jobb, de az S10 is nagyon jó. A rendszer valóban hihetetlenül gyors, mintha ennél gyorsabb már nem is lehetne... Mivel az S10 is pattogós, ezért inkább azt mondanám, hogy érezhetően jobb használni.
Hiányzik a bal oldali gomb (lámpa volt S10-en), most nyomkodom kétszer a bekapcs gombot.
Örülök, hogy nincs egy óriási kamerasziget, mint pl. Xiaomi 14-en, de az S10 ebben jobb volt. Mivel S10 kamera szintén ma is jó, ezért itt sincs hanyattesés, de érezhetően jobbak a képek -- és a kamerák egyáltalán nem zavaróak.
Az 5G jó, de teljesen elvagyok 4G-n is. Wifi6 itt is nagyon gyors.
Hangminőség viszont mérföldekkel jobb! Vagy már az S10-esem volt kehes, de hanghívás, Viber, minden lényegesen tisztább, jobb. Nos, már ez miatt megérte váltani.
Akkura leszek kíváncsi, erről majd pár nap elteltével tudok nyilatkozni.Összegezve: nagyon örülök neki, remélem 4-5 évig ezzel is jól megleszünk. Ha S10-ben érdemes lenne akkut cserélni és kapna frissítéseket, szerintem nem feltétlenül éri meg a cserét ár/érték arányban. De 4 év masszív használat után leszolgálta nálam a magáét.
Köszönömm mindenkinek a vásárlás előtti segítséget! Kíváncsi leszek pár nap használat után mit tapasztalok, változik-e valamiben a véleményem.
[ Szerkesztve ]
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
qltsar
veterán
válasz gurabli #13862 üzenetére
Használd egészséggel!
De ezt továbbra sem értem, miértjét, tapasztalatát már az előzőekben leírtam: Mivel az S10 is pattogós
De betudom annak, hogy nem látod, nem mindenkinél vált ki ekkora kontrasztot a sebesség, vagy a nagy kijelző frissítési frekvencia.
[ Szerkesztve ]
-
gurabli
őstag
válasz qltsar #13864 üzenetére
Sokkal gyorsabb az S23. Minden érintésnél érezni. Nem erről van szó. Örülök is neki. Inkább az, hogy az S10 is teljesen jó. Most pont párhuzamosan nyomkodom, gondolkodás nélkül az S23-át választom. De valahol a kettőnk között lesz az igazság, szerintem. Pedig High end kütyü függő vagyok, vagyis inkább voltam. Voltam, mert csak azért nem cserélek valamit, mert eltelt egy vagy két év és van új.
A képernyő lényegesen kellemesebb, a 120 Hz tényleg jó."Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
gurabli
őstag
válasz Rigormortiis #13863 üzenetére
Szerintem is így lesz. Azt már most látom, hogy érdemes volt váltani. És 255e volt akciósan, hivatalos forrásból (256GB), 3 év gyártói garival. Ez szerintem a mai árak mellett nagyon jó vétel.
És örülök, hogy végül Samsung lett, nem Xiaomi."Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
sonice
tag
Sziasztok.
3x zoomra váltás közben az egyik, vagy mindhárom lencse rezeg illetve a kép is beremeg. Mi lehet a probléma? Köszönöm -
MrBazsi
senior tag
válasz gurabli #13867 üzenetére
S10re regálva egy gondolat, ha nem baj:
Nekem több mint 3 évig volt s10, már másfél éve van az s23, imádom nagyon jó teló jobb mint az s10, de hiányzik az s10 a mai napig.
s10 kinézetben s23 tudás, mellé egy értesítő led. Nekem ez lenne a tökéletes telefon. S21 óta ugyanaz a forma, visszatérhetnének újra az ívelt kijelző felé. Bár ez szubjektív.
Bocsi az offért -
qltsar
veterán
válasz sonice #13868 üzenetére
S24Unal voltak ilyen problemak elvetve, volt aki visszavitte, kameramodult csereltek, volt akinek valahogy szoftverfrissites rendbetette.
Valami nem mukodik rendben az OIS-sel a telefoto lencseden, en szervizeltetnem.
Mondjuk, ha mindharom beremeg az erdekes, mert UWben nincs OIS.
[ Szerkesztve ]
-
gurabli
őstag
válasz MrBazsi #13869 üzenetére
Hű, az ívelt kijelző nekem egy rémálom. Jól néz ki és ennyi. Minden más hátrány. De ez persze szubjektív.
Az S10 és az S10e valóban az egyik legjobban eltalált telefon. Egy kicsit nagyobb akkut sikerült volna belepakolni...
Nagyon bejön most az S23, már most úgy érzem, hogy jól döntöttem. Pont sikerült szerintem legjobbkor váltani, hogy ne essen be az ára 10-20e forinttal 250e alá (a három év garancia miatt), még kapható legyen hivatalos forrásból, de már elfogadhatóbb áron.
Amúgy igen, ideje lenne egy akkorát gurítani végre, mint az S10."Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
ClioRS
őstag
válasz sonice #13873 üzenetére
Az a durva, hogy most tesztelgettem és konkrétan azt csinálja, hogy a 3x-os zoomnál átvált a középső kameráról az alsóra, majd néha vissza a középsőre, aztán megint az alsóra, és ezeknél a váltásoknál kattan a kameramodul. Elég fura.
S22-nél a 3x még a középső kamera, afelett vált át az alsóra. Ez így volt az S23-nál is?Délután csináltam 3x-os nagyítással képeket az S22-ről, már akkor fura volt, hogy nem lettek nagyon jó képek, de akkor megvan a magyarázat, nem a fő kamerával készültek a képek hanem a telephotoval.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz ClioRS #13876 üzenetére
A kattanas termeszetes, mert aktivalodik az OIS, es bekapcsol a motor.
Inkabb a makrofotokkal lesz majd problemad, ugyanis az hagyjan, hogy OIS nincs UW-ben, de AF sincs, igy alkalmatlan a fixfokusszal a kozeli targyak fenykepezesere.
Az auto lens switchingget Camera Assistanttal ki tudod kapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz samu74 #13872 üzenetére
Én ezt nem kicsi elbambulásnak nevezném.
Mondjuk úgy, hogy S10 volt az utolsó telefon, amikor a Huawei még ott volt a Samsung sarkában. Akkor még volt rajtuk versenystressz. Aztán a Huaweit pont akkor kaszálták el (minő véletlen egybeesés....), amikor épp leelőzte az iTelefont, sőt átvette az elsőséget a Samsungtól a mobil eladásokban. Azóta a Samsungon nincs versenyláz, senki nem fenyegeti az elsőségét. És nem az S23-ig bambultak el, mert az S24 kb egy exynosos S23. A pletykák szerint az S25 is ugyanazokat a kamerákat kapja, immár negyedik alkalommal (S22-23-24-25). Eközben meg lehet nézni, hogy az agyonszankciózott Huawei mennyire van elbambulva, milyen kamerákat kotor elő a szankcióhalmaz alól és rakja a telefonjaiba. -
gurabli
őstag
válasz Lami66 #13881 üzenetére
A Huawei nagyon hiányzik a piacról. És igazából a Sony is. Cserébe egyre komolyabban tör fel a Xiaomi. Mondjuk a kínai most, ebben a helyzetben, nem lesz versenytársa a Samsungnak. Elsősorban USA-ban. Meg a Note akkudurr is eléggé megrázta a Samut, szerintem ezért ilyen extra óvatosak az akkuval. A fene tudja. Évente nem lehet mindig nagyot húzni, de itt már tényleg 4+ évről beszélünk. Az S23 amúgy nagyon jó, a kicsit nagyobb akku és gyorsabb töltés és valamivel jobb kamera (makró?) kellett volna. Más minden megvan, nem igazán lehet belekötni. Az Exynos sem segít, főleg, hogy USA Snapdragont kap. Nekem amúgy Snapdragon S10-em van. Az FE is egy vicc lett, szinte mind. Meglátjuk, hogy mi lesz az S25 - de szerintem semmi hűha, talán a töltés sebessége.
Ahogy lenni szokott, ha megveszik... És még megveszik."Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
őstag
válasz qltsar #13880 üzenetére
Az túlzás, hogy sehogy. Akinek fontos a makrózás, az egy kis sufnituninggal megoldhatja: vehet hozzá kiegészítő kameralencsét [link] . Már egészen komoly minöségüeket is lehet kapni. Azok persze nem 2 ezerbe kerülnek, de még mindíg olcsóbb mint egy telefon csere. Ha nekem fontos lenne a makrózás, tuti vennék egy ilyen (vagy hasonló) plusz lencsét ami a főkamerából csinál makró kamerát.... ( Sőt akár még 100x-os nagyitású mikroszkópot is lehet varázsolni a telefonból [link] )
Sajnos kimondottan Samsunghoz készült antibanán makrólencsét nem találtam a neten, pedig igény lenne rá.[ Szerkesztve ]
-
autotaxmo
őstag
Szia,nalad ilyenkor milyen beallitas van ejjel, hogy ilyen keveset merul? Nalam orankent 1% kb. ha be van kapcsolva a wifi meg bluetooth es megy a 4g terero. Mobilnet, gps viszont off. Ja es 2023. februari a telefonom. Nekem vegyes hasznalatban 100-rol 0-ra kb. 5 ora SOT jon ki reggeltol estig.
-
autotaxmo
őstag
válasz Roxbury #13815 üzenetére
En pitakat hasznalok, honapok ota rajta van a telon es most levettem, nulla karc vagy piszok a tok es telefon kozott. Igaz, majdnem vert izzadtam mire leszedtem a pitaka tokot, de ennel jobb es vekonyabb esztetikus tokot még soha nem hasznaltam. Semmi szar nem jut be a tok moge. Tenyleg profi, de el is kerik az árát neki.
-
Des1gnR
őstag
válasz denesdr #13885 üzenetére
Bár én nem szoktam így nézegetni az akkut, mindenhol van vezeték nélküli töltőm amire ráteszem amikor csak tehetem, így közel 80-100% között vagyok mindig, de azért éjszakára még így is be van kapcsolva egy rutin, hogy tegye akku kímélő módba ha elfelejteném töltőre tenni.
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Rigormortiis
veterán
válasz denesdr #13887 üzenetére
Ezekkel a 3rd party akkututujgató appokkal csak annyit értek el, hogy még egy fogyasztót a készülékre akasztotok. Semmit nem tud kiolvasni az akkuból, csak számol, tippel, mint a te példád is mutatja. Ha valami indokolatlanul meríti a készüléket, arra bejelez a rendszer is, többször is tapasztaltam már.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Pocok256
veterán
Sziasztok kijelzővédő üveget keresnék a telomra, de olyat ami legkevésbé teszi tönkre az ujjlenoymat ovlasót (ha már kijelző mögé rakták a kretén tervezők és nem bekapcosló gombba )
Előre is köszönöm a segítségetHODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
denesdr
addikt
válasz Rigormortiis #13895 üzenetére
Akkor letörlöm, a haszna idáig amúgyis kb 0 volt.
-
Sisco2
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest