- Dell Precision munkaállomások
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Egy erős és egy olcsó Xiaomi Pad 7 is érkezett
- Androidos tablet topic
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
válasz gurabli #13700 üzenetére
A kapitalizmus mindent a profitra épít. A mercis példára reagálva: Igen, azokban volt még anyag, éppen ezért alig volt rajtuk nyereség plusz nem vettél újat mert minek ha bírja. A többség meg úgyis csak a csillagot akarja tolni kocsival. Hát ezért ilyenek most. Ha a fél világ ekkora készülékeket akarna akkor ilyenek is lennének, hiszen a cégek a vásárlók pénzéből élnek.
Kb. két évig használtam egy Note 20 Ultrát, a céges telefonom egy Xcover 6 Pro, ezek nagyságrendekkel nagyobbak mint ez, én azért váltottam mert erre volt lehetőségem és 1:1be időtállóbnak tartottam mint az elözőt (ebben igazam lett). Attól függetlenül hogy megszerettem azért egy + vagy Ultra modellt kipróbálnék egy hétre vagy kettőre.
Az Xcover amúgy tényleg kényelmetlenül nagy, bár inkább csak azért mert azért a biztonság kedvéért van rajta egy Spigen Though Armor tok is (gondnok vagyok). Bár azt vettem észre hogy mióta megvan a gyári rugged gadget tok inkább ezt használom munkába. Sajnos viszont az Xcovert előfizetésre vettem még mielőtt erre váltottam volna szóval "muszáj" azt használnom hogy ne fizessek feleslegesen..
Forward thinking. كرر
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Dell Precision munkaállomások
- Politika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen mosógépet vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest