Aktív témák
-
pestibenji
senior tag
Már szoftverfrissítés után O.O Lehet, hogy a 2.3.4-el már 1,4-en fog futni a gépünk? Nem bánnám bevallom
Szerk: Ez is érdekes
Remélem az i5-nek nem lesz 4 col körüli képernyője, mert a képernyőméret az egyetlen ami miatt nem i4-et vettem és akkor sajnos el fogok gondolkodni a váltáson :S pedig pénzem nincs rá
[ Szerkesztve ]
-
pestibenji
senior tag
Valószínű megtudtak valamit az i5-ről és ezért fogják még feljebb húzni a procit. (Lehet, hogy nem annyira erős az i5, hogy egy újabb Samu kelljen ellene, elég ezt kicsit megdolgozni) De gondolom ha már feljebb húzzák lesz benne valami védelem, hogy pl 42 fok után csak 1,2-n tud pörögni, vagy valami hasonló. Ha nem raknának bele ilyet az mondjuk elég badarság lenne
-
pestibenji
senior tag
Meg tudja valaki mondani, hogyan tudok egy programot úgy blokkolni az internethozzáféréstől, hogy használható marad?
-
pestibenji
senior tag
válasz WaterWave #8323 üzenetére
Ezek csak pletykák, egyáltalán nem biztos, valahol azt mondják, hogy egy új S2-t fognak kiadni, a Mobilaréna azt mondja, hogy majd egy frissítés után lesz magasabb órajel... Nem tudni még. Szerintem Augusztus előtt nem nagyon lesz 1,4es proci a telónkban illetve nem fognak addig újat se kiadni.
-
pestibenji
senior tag
Az Order & Chaos Online nevű játékot mindenkinek ajánlom figyelmébe! Wow jellegű, de szerintem hihetetlenül jó, eléggé rákattantam. Ha jöttök játszani akkor Europe térség Stone Island szerverre gyertek!
-
pestibenji
senior tag
Meg tudná mondani valaki, hogy mikor kezdődik a következő havi T-mobile számlám, ha Május 26-án kezdtem használni? Még mindig az első hónapban vagyok a számlázás szerint, és elfogyott az 500mbos internet keretem, és már nagyon szükségem lenne rá............. És fognak küldeni valami smst, hogy lezárták a számlámat, 7000ft lett, stb? (Vodánál kaptam ilyen smst, remélem itt is küldenek)
-
pestibenji
senior tag
Ebben az a vicces, hogy most kérdeztem le az aktuális egyenlegemet és még mindig 504 mb-ot ír... (Y) Köszönöm T-mobile!
Egészpontosan: "Az ön aktuális adatforgalmi egyenlege 2011.6.30 időpontban 517090 kbyte leforgalmazott adat." - Ezt mire véljem? hülye a rendszer és azt hiszi 30-a van, vagy azt írja, hogy harmincadikáig ennyit forgalmaztam le? De az meg kit érdekel? Nem ezt kérdeztem elvileg az sms elküldésekor..
[ Szerkesztve ]
-
pestibenji
senior tag
válasz gyuromoj #8571 üzenetére
Előszöris szerintem rakd fel a kf3-as, vagy pedig a litening romot Akku időd jelentősen javulni fog, és egyáltalán nem nehéz. Itt van hozzá a leírás: Leírás
És itt van a litening rom (Én ezt használom, szerintem a legjobb)
Litening RomAlkalmazásokat az Astro file manager nevű programmal tudsz felrakni, hogyha pl internetről vadászod le őket, vagy pedig a marketből. (Az Astrot ingyenesen megtalálod a marketben)
-
pestibenji
senior tag
egy év alatt lesz rajta 10 hajszálkarc, és akkor mi van? Jobb mintha szarabbul csúszna az ujjad rajta, és a plusz réteg miatt amúgyis romlik kicsit a kijelző minősége. 10 hajszálkarc amit csak akkor veszel észre ha tényleg akarod, vagy gyengébb minőség és érzéketlenebb érintés, lehet dönteni O.o persze ízlések és pofonok.
-
pestibenji
senior tag
válasz Gaabor80 #8798 üzenetére
Van néma mód, illetve Androidról letöltött programmal lehet állítani, hogy mikor váltson automatikusan némára illetve normálra. Tud olyat, hogyha be van írva a névjegyzékbe a születésnapja, sőt a névnapokat is megjeleníti a naptáradban, és az összes facebook ismerősöd születésnapját is importálja magától a naptárba. Ezek gyárilag is így vannak asszem.
-
pestibenji
senior tag
Nekem is létezik ez a jelenség, hogy 720p-ben kb 1,5x-sen nagyított képet kapok 1080p-vel pedig kb 2x-esen O.o Azt hittem ez normális vagy valami. Ez tényleg egyedi jelenség? Másoknál teljesen ugyanakkora a videokamera képe, mint a fényképezőjé?
-
pestibenji
senior tag
Amúgy a fényerőről csak annyit, hogy alig vettem észre különbséget akkuidő szempontjából max fényerős és minimumon történő használat mellett. Ezekután én a szebb szín illetve minden más miatt mindigis max fényerőt fogok használni
-
pestibenji
senior tag
válasz HardRic #9155 üzenetére
Amúgy melyik károsabb a szemnek? a túl alacsony vagy a túl magas fényerő? Hogyha valamelyikőtök azt mondja, hogy a túl magas káros a szemnek akkor lehet lejjebb veszem én is, bár szerintem inkább a túl alacsony a káros neki. (Ugyebár pl a sötétben olvasás is rontja a szemet.)
-
pestibenji
senior tag
Nagyon jól választottunk, még mindig magasan az élen áll a csodánk, pedig már a HTC sensation is kijött ugyebár. GSMArena Statistics
Amúgy én szavazok rá amikor tudok, hogy ott is maradjon (Nyilván minél jobbat látnak róla annál többen veszik meg, és annál jobban fognak erre a telefonra figyelni a fejlesztők is! )
[ Szerkesztve ]
-
pestibenji
senior tag
Fagyasztani csak rootolt telefonnal lehet, és Titaniom backup pro nevű programmal.
Szerk: Most tesztelem, hogy a beépített zenelejátszó, a poweramp és a playerpro közül melyik eszi legkevésbé az aksit, majd írom az eredményeket
Szerk2: Ti melyiket használjátok amúgy?
[ Szerkesztve ]
-
pestibenji
senior tag
válasz Ricardooo #9277 üzenetére
kijelző kb 5-6 órát bír minimum fényerőn és szerintem kb 4-et maxon. Ha olyat csinálsz ami maxon pörgeti a procit, meg a kijelző is megy (Pl Igo, játék stb) Akkor 3-4 óránál nem bírja tovább. Netezni 4 és fél órát tudsz fele, videozni elvileg 6-ot is (Forrásom a GSMArena). Zenehallgatás tapasztalataim szerint 15-20 óra.
-
pestibenji
senior tag
Na megszereztem az első nem hajszálkarcomat Egy kb negyed miliméteres pötty a kijelző közepén, amúgy csak akkor látszik ha nagyon észre akarom venni, de nem örülök neki :S
-
pestibenji
senior tag
hát nincs De amúgy nem vészes, csak jobban kell rá vigyáznom. Úgyis hibás a kijelzőm, szóval majd ha nagyon karcos lesz visszaviszem kicseréltetni. Most nem mindegy, hogy a kijelzőn lévő karcokat nézem, vagy a fólián lévőket? És szerintem mindenki számára egyértelmű, hogy melyiken mélyebbek a karcok, illetve melyiken van több.
-
pestibenji
senior tag
Nem tudom ezt hogy sikerült, de én nem vigyázok rá túlságosan sajnos :S Amúgy mikrokarcok a tiéden is biztos vannak, azokat nem lehet megúszni Tök sötétben ha kikapcsolod a képernyőjét és egy erős lámpát felkapcsolsz ha mozgatgatod a telót találni fogsz rajta te is iszonyat kicsi és alig észrevehető karcokat.
-
pestibenji
senior tag
Valaki kérdezte, hogy lehet-e olyat, hogy automatikusan változtassa egy program a háttérképet. Az új Zedge-el lehet.
Szerk: Marketből ingyenesen letölthető, és amúgy arra való, hogy az adatbázisukból keress mindenféle szép hátteret csengöhangot és figyelmeztető hangot
[ Szerkesztve ]
-
pestibenji
senior tag
Töltsd le a zedge nevű programot marketből, tetszeni fog ha háttérképeket keresel Kb 30ezer háttérkép illetve 200ezer csengőhang van az adatbázisukban, kereshetsz is benne, rendezheted letöltések szerint vagy név szerint stbstb, és mindegyiket meg tudod nézni mielőtt letöltenéd
-
pestibenji
senior tag
Kipróbáltam ezt a Dolphin HD-t azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon tetszik Az, hogy felül van lapfül nem úgy, mint a gyáriban szerintem nagyonjó, de tényleg lassabb. Ez nyilván azért van, mert a gyári két magot használ, ez pedig csak egyet.
-
pestibenji
senior tag
Sziasztok! Éppen nyaralok és nincs időm mindent visszaolvasni, csak beültem egy mekibe és láttam, hogy írták páran, hogy megjelent a 2.3.4es rom. Légyszíves elküldené valaki privátban a letöltési linket, illetve a leírást ami alapján fel tudom tenni? (Custom romok is jöhetnek ha 2.3.4-esek ) Illetve azt is írjátok meg légyszi, hogy érdemes-e felrakni egyáltalán, és mik a hibák! Nagyon köszönöm előre is, ha otthon leszek megígérem olvasok mindent, de addig csak néha a priviket fogom megnézni, hogy a legfőbb hírek tudatában legyek
-
pestibenji
senior tag
Valaki el tudná mondani, hogy hogyan tudom recovery módba tenni a telefont (ha jól tudom ez kell wipehoz), és, hogy a belső sd_card tárhelyet hogyan tudom teljesen leformázni?
-
pestibenji
senior tag
Kerestem, de nem találom az IGO azon verzióját ami S2-re van optimalizálva. Valaki belinkelné megint plz?
-
pestibenji
senior tag
válasz DonDragonka #10172 üzenetére
próbáld ki a Dolphin HD-t szerintem, nekem szerelem első látásra volt Amúgy érezhető különbség van 2.3.3-hoz és az 1.5ös litening-hoz képest, és nagyon pozitív irányban! A cf-bench-el is nagyobb értékeket kapok, mint az előző romokban. (6658 pont, a régebbi romokkal 6400 körül volt)
[ Szerkesztve ]
-
pestibenji
senior tag
válasz ForRedGlory #10402 üzenetére
Mikor tudjuk meg a titkot?
-
pestibenji
senior tag
Litening rom 2.1-el a következő bajom van: A kamera minősége tökéletes, de a sebessége nagyon nagy keretek között változik. Van amikor tényleg egy szempillantás alatt lekapja amit kell, valamikor pedig rendesen befókuszál, de aztán fényképezés előtt vár kb 1 mpet Kicsit olyan mintha vagy a memóriába nem tudná elmenteni elég gyorsan, vagy pedig a proci nem tudna olyan gyorsan működni. Ezt mindenféle fényviszonyok között csinálja, és ami a legérdekesebb (!!!), hogy ha egy adott pontot fényképezek akkor azt 95%-ban ugyanolyan gyorsan fényképezi Szóval pl ha az alsó polcomat fényképezem akkor vár 1mpet de ha a felsőt akkor nem. Nem nagyon értem a hiba mivoltját, neked hogy működik?
-
pestibenji
senior tag
Meg tudnátok mondani, hogy a system panel-el hogyan tudom ellenőrizni azt, hogy mi szívja az aksit?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest