Aktív témák
-
pestibenji
senior tag
Valaki kérdezte, hogy lehet-e olyat, hogy automatikusan változtassa egy program a háttérképet. Az új Zedge-el lehet.
Szerk: Marketből ingyenesen letölthető, és amúgy arra való, hogy az adatbázisukból keress mindenféle szép hátteret csengöhangot és figyelmeztető hangot
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz DonDragonka #9392 üzenetére
2. simán megy a gmailes klienssel. beállításoknál legyen pipa a csoportos műveleteknél, és kész.
-
pitimany
tag
Room frissítés után (XXKF2, XXKE2 Multi CSC) eltűntek a gyári google naptárból a magyar névnapok.
Megtudnátok mondani hogyan tudnám visszahozni? -
sajp63
tag
Sziasztok.
Ha eddig raszurtam USBre a telot a Kies siman felismerte. Mai probalkozasom soran elougrik az "Automatikus lejatszas" ablak, ahonnet ki tudom nyitni a belso tarhelyet - meg tudom nezni a tartalmat. A Kies egyfolytaban csak "csatlakozas"-t ir, porognek a nyilak es semmi. Tudna valaki segiteni, hogy mi a megoldas? A legujabb Kies van fent, a gepet es a telot is mar ujrainditottam. -
noxon
őstag
Hello. Más lockscreent használok viszont többszőr előjön mellette a gyári is. azt, hogy lehet kikapcsolni? tök idegesítő.
We live in a simulated world...
-
Sógi
addikt
válasz pestibenji #9401 üzenetére
Sztem én kérdeztem, de élő háttérképekről beszéltem
Olyan appot még nem találtam ami ilyet is tud -
t72killer
titán
A ROM-váróknak:
"SamFirmware:
UPDATE: Galaxy S II seems to get Android 2.3.4 updates this month!" (twitter) hogy mi az infó forrása, illetve van-e egyéb konkrétum, azt nem írják.Holnap gyakorlatképpen felteszem a KF3-at
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
snoopy
aktív tag
Fogadok a google+ akarják bele tuszkolni valahogy azért nem akaródzik jönni.
-
legenda
kies; illesztésre, meg az alkalmazás minden más opciójára használd inkább, de a firmware frissítésére ne!
attól még összeakadhatott más illesztéssel adott hub, és egy másik ágas csatin esetlegesen működésre bírható![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
szerintem még arra sem! nálad így pláne nem, hogy korábban ment a kies kapcsolat, most nem, gondolj bele, hogy frissítés közben leszakad, aztán jössz majd, hogy frissítés közben lefagyott a folyamat, most nem kapcsol be a telefon, mit csináljak...stb!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
No.01
őstag
Bongeszonek melyiket ajanljatok ami szep is jo is es legfokepp gyors?
-
No.01
őstag
En is az vagyok de tegnap este keresgeltem/olvasgattam es tobbszor belassult. Mitan kileptem majd ujrainditottam minden rendbejott. Mondjuk eddig meg nem teszteltem annyira hosszutavon az is lehet, h csak v.mi beallitasi gond
Na majd jovoheten! 1 estet kulfoldon toltok nem viszek laptopot se... akkro minden elvalik
[ Szerkesztve ]
-
Opera Mobile. Ki lehet kapcsolni az értesítési sáv mutatást meg a címsort is így teljes képernyős módban megy. Elég gyors, jól tördeli a szöveget és akár felhőben is tárolhatod a könyvjelzőidet.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
HardRic
addikt
[http://www.samfirmware.com/apps/blog/show/7637625-next-galaxy-in-2012]
Eszerint: következő Galaxy S jövőre, jobb anyaghasználattal, új kijelzőtípussal és újgenerációs akkuval. -
Flashhh
tag
Mi a fene a neve annak a cuccnak, amit muszerfalra kell tapasztani, eleg nagy hogy ket telefon is feltapadjon ra es nem csuszkal el rola, sot eleg nehez is leszedni olyan jol tapad. Halvany lila gozom sincsh hogyan kellene elkezdeni keresni ez jutott eszembe eloszor h toletek kerek segitseget. Ebayrol szeretnek rendelni, a honapba mar 5 csomagot varok a kis kinaiaktol a telefonhoz (3 pot akksi fali toltovel, 5 lyukacsos kemeny tok <igy volt olcso 8.99usd, egyesevel 3 volt>, 1 szilikon tok, 10 screen protector es autos tolto mindez összesen 5400ft) már csak ez a ragacsos ize hianyzik h a kocsiban is tudjam hova tenni
HardRic: igenigen, pontosan ez az, ez alapjan mar eltudok indulni ebayen koszonom
[ Szerkesztve ]
-
Gondoltam. Úgy sem jó, hogy a "User Agent"-et Desktop-ra állítod? Amúgy YT-t nem viszi beágyazva, a kliens programot indítja. Mondjuk ezt ember válogatja, mivel én 3G-n netezek sokat így ki van kapcsolva a flash mert feleslegesen sok adatforgalmat generál.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
djapor96
senior tag
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
-
-
Metacska
aktív tag
Hi!
Nívós, Galaxy S2-n üzemelő Gameloft játékokkal kapcsolatban privátban tudna vki eligazítást adni?
Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest