Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz pzstm #42848 üzenetére

    normál kikapcsolást követően, aktív marad az alsó két gomb világítása, és csak akkor kapcsol(nak) le, ha a kikapcsolás után még hosszan nyomvatartom a főkapcsolót - ekkor nem kapcsol be, vagy indul újra a telefon, szóval nem közvetlen hibának tűnik, nem tudom, hogy ez miért van így, amolyan érdekes készenlét...
    mást nem nagyon vettem észre, térerő, wifi, gps...stb nagyon is rendben, a böngésző gyors és nem lehet kockásítani, a galéria sebes, szinkronizációk rendben, a csevegő nagyon jó lett - hatalmas változásokon esett át -, a naptárban végre ismét látom a névnapokat...stb - nálam ez egy ideje már nem ment az előző firmware verziókban -, nagyon sok hasznos új funkció került be (például; adahasználat - mér és szükség esetén korlátoz is , g+...stb), illetve sokkal aprólékosabban személyre lehet szabni mindent!
    szóval szerintem rendben van, részemről bőven használható már, amennyiben nem jön ki nagyobb hiba, úgy egyértelműen marad! (a kl1 óta fontosnak tartom a feltételes módot, mivel egy napig tökéletesen ment az is, aztán eldobálta a hálózatot, és kénytelen voltam lecserélni korábbi firmware verzióra!)

    Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...

Aktív témák