Hirdetés
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
JetiRulez
üzenetére
Megnéztem az OL2010 angol fájljait és az OL22 magyar fájlokat, van eltérés elég sok. Pl. a fegyverek fájljában nagyon sok eltérés van a megnevezésekben. Szerintem ettől függetlenül mennie kellene, valószínűnek tartom hogy másik Ol2010-zel kellene megpróbálkozni. Nekem is van olyan verzióm ami elvileg tartalmazza az alapjátékot (korában már említettem), na ez nem működik. Ellenben a mod pedig működő képes.
A fegyver fájlban elvégzem a javításokat az eredeti angol fájl szerint.
A páncéloknál csak egy eltérést találtam, javítottam. Remélem máshol nem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
shield