Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shield

    Topikgazda

    válasz Medvelászló #9015 üzenetére

    OL2.2-őt nyomom. A tetőn az utolsó teleporton kijutok az erőmű udvarára és ua. mint már írtam. A Complete-nél visszajutok a külvilágba itt meg csak az erőmű udvara.
    Az utolsó kis szobában ahol ahol van az 5-6 bíborszínű szerkentyű a közepén a zöld sugár.Lehet hogy itt szúrtam el, (most olvasok egy leírást), mert már kintről elkezdtem szét lőni hogy kicselezzem a lánganomáliákat. Nem csukódott be az ajtó utánam pedig emlékszem hogy a Complete-ben is bezáródott. Amikor szétlőttem őket akkor tudtam beszélni azzal a jóemberrel és akkor nem választottam a "tudatos terv"-et. Ekkor tudtam az utolsó teleporton kijutni. Itt nem tudom mi lenne a jó. Te itt mit csináltál?

    A ruhát úgy tudtam aktíválni, hogy egyik fájlban ahol a ruhák vannak a megadott értéknél beírtam egy számot annak a tulajdonságnak immunitásához. Abban a pillanatban már a karakternél megjelent az érték ami zöld számokkal van írva. Több fájlt megnéztem, két féle OL2.2 és Complete fájlját is és azoknak a golyóállóság értékeit vettem figyelembe és a szerint módosítottam.
    Amúgy pedig az "OL22_for_10005" modot használom.

    S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

Új hozzászólás Aktív témák