- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
cvn69
tag
Nem is kell mindent értened. És miért nem érted, ha te is azt csinálod, ahogy belefolytál az eszmecserébe. Főleg, hogy nem olvastál vissza eléggé.
A TP-Link ma du. állt forgalomba, avval nincs is semmi gond. Amiről eddig szó volt, az egy WRT54GC volt."Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"
-
cvn69
tag
A 10 nappal ezelőtti poénomra gondoltál? Azon már túl vagyunk. Legalábbis, úgy gondoltam, te is túltetted magad rajta, mivel azóta már volt szóváltásunk, normális hangnemben is. Vagy te ilyen kis alamuszi vagy, hogy shabbarulez levezette, amihez te ugyan nem értesz, de igazolni láttad a saját álláspontod, így egyből támadási felületet keresel? Ez sem érett gondolkodásra utal.
Minősíteni, még mindig te minősítettél, ráadásul, nem is hozzám intézve, ami elég gyáva karakterre vall.
Az izomszagot meg csak magadból érezheted, hisz te játszottál beszólósat, a net jótékony homályából.
Ahhoz meg, hogy localhosttal -vagy bárki mással- milyen vitánk van (főleg, hogy lezártuk) abszolút semmi közöd. Így, ezért sunnyogni meg pláne, nem szép dolog.[ Szerkesztve ]
"Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"
-
localhost
Közösségépítő
Kérem szépen vedd tudomásul, hogy ez a stílus itt nem kívánatos. Előre szólok, hogy ha nem hagyod abba a személyeskedést, szólni fogok a moderátoroknak.
Az alapelvek [link] szerint is tiltott: "minden olyan hozzászólás, amely "flame"-nek minősül. Ide értve az erőteljes érzelmi töltettel ellátott, személyeskedő, felesleges indulatokat gerjesztő, öncélú, a másik fél lejáratására és a közösség rombolására alkalmas, észérveket nélkülöző, provokáló hozzászólásokat."
Javaslom tarts szünetet!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
cvn69
tag
válasz localhost #1056 üzenetére
Ha ez most nekem szólt, akkor felhívnám a figyelmedet, hogy:
1. te írtad, magadról: Nem kötekszem, csak olyan a stílusom, hogy mindenki sértésnek veszi, ha nem értek vele egyet, mint most veled. Csak te engedheted meg ezt a stílust, másra meg moderátort hívsz?
2. Nem én kezdtem személyeskedni, úgyhogy kissé mellélőttél.
3. Nem kéne fenyegetőzni. Pl. ha most ezt nem írod, nincs mire reagálni. És amit nem szeretek, az az arctalan fenyegetőzés, beszólogatás, mint az a fórumtárs, aki személyeskedni kezdett, és akinek elfelejtetted felemlegetni az alapelveket!Részemről lezárva, amennyiben nem érkezik provokatív hozzászólás.
-
adamgreen
senior tag
Nos sikerült megvennem a Routert TP-LINK TL-WR1043ND.Hibátlanul müködik csonton jön a DIGI 80/25 söt még kicsit több is.Forum hozzászolásokba olvastam hogy 10 megával szedett a srác nos igen megerösitem tegnap este én is 10 megával szaggatam lefele.
Elözö Linksys Routeremnél probáltam egy firmware upgradet de sajnos nem segitett.Ugyanugy 50 megával megy lefele.Szoval régi routerek sajnos itt van vége illetve akinek kisebb nete van annak jó a régi vas.
Ja és ne veszekedjetek pls
-
poli27
veterán
Sajnos, úgy néz ki a WRT54GC routerem este elhalálozott, úgyhogy egy TP-Link TL-WR841ND került a helyére, amivel már hoznia kéne a teljes szávszélességet, de fájlletöltéskor maximum 7MB/s-t hoz. Ezek szerint, mégsincs meg a névleges.
Ha 7MB/s hoz akkor megvan a 80mbit/s mivel az körülbelül annyi !
-
shabbarulez
őstag
Karbantartás - Budapest III. kerület [link]
Kíváncsi leszek mihez fognak hozzányúlni és annak esetleg milyen előre nem várt hatásai lesznek. Remélem nem fog gondot okozni. Bár logikusan végiggondolva itt a Víziben nem igazán lenne értelme bármibe belepiszkálni. Elvégre most valahogy úgy van megcsinálva hogy DHCP-vel Rubis IP-t oszt ki és Rubi peering felé linkel, PPPoE-s bejelentkezésnél meg Digi-s IP-t oszt ki és Digi peering felé linkel a router. Ehhez az átmeneti időszakban már igen fognak hozzányúlni, max új szeptember vége felé amikor a Rubi már végleg kikopik, akkor kiveszik a feléjük menő routolásokat és végleg kihúzzák az optikát a Rubis routerből. Szerintem sokkal inkább valószínű az hogy ez a karbantartás inkább azon Digi-s ügyfeleket érinti majd, akik nem voltak Rubisok és őket kötik majd át ide a Vízimolnáros központba.
-
shabbarulez
őstag
cvn69:
Tudnál bemásolni pár tracertet az új Digis nettel, hogy lássam ott merre felé mennek a peeringek és úgy miyen késleltetések leszek.
pl.:
www.index.hu
gw.de-cix.net
www.ams-ix.net
www.linx.net
www.dslreports.comElőre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
shabbarulez
őstag
válasz shabbarulez #1063 üzenetére
Visszatérve még az előző hsz.-hez, annak is lehet alternatívája hogy megmarad a Rubis DHCP bejelentkezés, de már nem Rubis, hanem Digi IP tartományból osztanak ki új IP címeket és a routerlás is Digi felé megy majd, a Rubis útvonalat pedig teljesen magunk mögött hagyjuk. Ez viszont már komolyabb átkonfigurálásokat von maga után, ami problémákhoz is vezethez. Amennyiben egy ilyen átállás lesz, remélem probléma nélkül levezénylik és nem fogunk akadozó netszolgáltatás vagy szolgáltatás kimaradás elé nézni.
-
g0dl
addikt
És mi lesz azokkal, akikhez nem jutnak el a szerelők 20.-ig, ami ugye jövő hét kedd?
-
cvn69
tag
válasz shabbarulez #1064 üzenetére
Parancsolj:
Útvonal követése a következőhöz: www.index.hu [217.20.130.97]
legfeljebb 30 ugrással:1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
2 * * * A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül.3 <1 ms <1 ms <1 ms 78.131.1.97
4 <1 ms <1 ms <1 ms po-1.br01.budapest.digicable.hu [78.131.4.29]
5 1 ms <1 ms <1 ms po-1.xr01.budapest.digicable.hu [78.131.3.194]
6 1 ms 1 ms 1 ms TE-1-1.core0.interware.hu [193.188.137.25]
7 1 ms 1 ms 1 ms sportgeza.hu [217.20.130.97]Az útvonalkövetés elkészült.
-------------------------------------------------------------
Útvonal követése a következőhöz: gw.de-cix.net [80.81.196.254]
2 * * * A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül.3 <1 ms 1 ms <1 ms 78.131.1.97
4 1 ms <1 ms <1 ms po-1.br01.budapest.digicable.hu [78.131.4.29]
5 <1 ms <1 ms <1 ms cr01.budapesta.rdsnet.ro [213.154.125.65]
6 19 ms 19 ms 19 ms xr01.frankfurt.rdsnet.ro [213.154.130.33]
7 19 ms 19 ms 19 ms ge-0-0-0.peer1.fra4.ix.f.man-da.net [80.81.192.6
]
8 19 ms 19 ms 19 ms ge-0-1-2-400.core1.fra1.ix.f.man-da.net [82.195.
67.249]
9 19 ms 19 ms 19 ms gw.de-cix.net [80.81.196.254]Az útvonalkövetés elkészült.
---------------------------------------------------------------------
Útvonal követése a következőhöz: www.ams-ix.net [91.200.16.42]
2 * * * A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül.3 <1 ms <1 ms <1 ms 78.131.1.97
4 <1 ms <1 ms <1 ms po-1.br01.budapest.digicable.hu [78.131.4.29]
6 19 ms 19 ms 19 ms xr01.frankfurt.rdsnet.ro [213.154.126.81]
7 19 ms 19 ms 19 ms decix-2701.ge-0-0-0.jun1.fra4.network.bit.nl [80
.81.192.95]
8 24 ms 23 ms 23 ms 804.xe-0-0-0.jun1.bit-1.network.bit.nl [213.136.
1.81]
9 35 ms 30 ms 40 ms rtr-glo-02.ams-ix.net [195.69.145.1]
10 31 ms 31 ms 30 ms www.ams-ix.net [91.200.16.42]Az útvonalkövetés elkészült.
-----------------------------------------------------------------------------
Útvonal követése a következőhöz: www.linx.net [195.66.232.53]
2 * * * A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül.3 <1 ms <1 ms 1 ms 78.131.1.97
4 1 ms 1 ms <1 ms po-1.br01.budapest.digicable.hu [78.131.4.29]
5 1 ms <1 ms <1 ms cr01.budapesta.rdsnet.ro [213.154.125.65]
6 19 ms 19 ms 19 ms xr01.frankfurt.rdsnet.ro [213.154.126.25]
7 20 ms 20 ms 20 ms te1-3.cr01.ixf.bb.gxn.net [80.81.192.11]
8 41 ms 40 ms 40 ms gi1-1-6.ar01.tn5.bb.gxn.net [62.72.140.142]
9 40 ms 40 ms 40 ms ge0-3.tr5.linx.net [195.66.248.33]
10 40 ms 40 ms 40 ms 195.66.249.9
11 41 ms 40 ms 40 ms ivory.linx.net [195.66.232.53]Az útvonalkövetés elkészült.
------------------------------------------------------
Útvonal követése a következőhöz: www.dslreports.com [209.123.109.175]
4 1 ms <1 ms 1 ms po-1.br01.budapest.digicable.hu [78.131.4.29]
6 115 ms 115 ms 115 ms linx.peer.nac.net [195.66.224.94]
7 116 ms 116 ms 116 ms 0.e1-1.tbr1.ewr.nac.net [209.123.10.129]
8 116 ms 117 ms 116 ms 0.e1-4.tbr1.oct.nac.net [209.123.10.122]
9 116 ms 116 ms 116 ms vlan804.esd1.oct.nac.net [209.123.10.2]
10 116 ms 116 ms 117 ms www.dslreports.com [209.123.109.175]Az útvonalkövetés elkészült.
-------------------------------------------------------------Szerintem, maradhatna mindkét net, mert nekem is párhuzamosan ment a rubissal a digis, csak át kellett állítani a routert PPPoE-re és kész.
-
TIT
veterán
Érdekes munkamódszerük van:megkerülnek egy háztömböt és elmennek,havernál voltak nálam nem és egy utcába lakunk és nálam előbb voltak szerződést kötni!
-
po1son
addikt
Remélem jövő héten már Kaszásdűlőt veszik célba a DIGI-s szerelők
Amúgy akiknél már voltak hány percet vett igénybe ez a procedúra?[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
radi8tor
MODERÁTOR
Elcsendesült a topic. Mindenkinél már Digi net van?
⭐ Stella
-
Real_Necro
veterán
válasz radi8tor #1072 üzenetére
Digi még nincs, de Rubi még van. Nem jelentkeztek, levelet visszaküldtem, majd püfölök asztalt, ha nem lesz net meg tv...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
GumpNews
csendes tag
Ma beszéltem egyik DIGI szerelő ismerősömmel, aki intézi Óbudán a tv átállást, ma este át lesz állítva, valamint az internet átállást is folyamatosan intézik.
Lekapcsolni nem fogják az internetet, viszont nem elég csak a szerződéseket és a jelszavakat elintézni, a háttérben komoly munkálatokat kell végezni.
A rendszerben lévő készülékek többsége még mindig a Rubicom Zrt. (továbbiakban: Rubicom) felügyelete alatt van, ezeket ki kell cserélni, csak ezután kezdődhetnek meg az átszerződések, meg a jelszavak beállítása. A Rubicom nem mindig ügyelt a kábelek lefektetésekor a bővítésre (hiszen bár a Rubicom legnagyobb csomagjának internet sebességét a kábeleik elbírták, a DIGI által nyújtott nagyobb hálózati sebességet már nem), így lehet, hogy valahol további kábeleket kell letenni a meglévők mellé, esetleg cserélni, hogy a DIGI által nyújtott sávot stabilan biztosítani tudják.
Ez láthatólag nem kis munka, nem is kevesen dolgoznak rajta. Ismerősöm például másik területnél dolgozik, de mivel itt van -idézem- "káosz", ide rendelték, ahogy a többi munkatársát is, akinek az adott területnél nincsen most sok munkája.Off: Nem csodálom, hogy kicsit kihalt a topic, nekem nem volt kedvem írni a felesleges "vita" után.
https://www.facebook.com/volgyesimatephoto - http://mate.volgyesi.info
-
Real_Necro
veterán
válasz radi8tor #1076 üzenetére
...nomeg élőben.
Mi van akkor, ha nem vagyok itthon, mikor hoznák a kódomat? Tértivevényes postai borítékban nem kaphatom meg a kódot? Nem mindenkinél vannak egész nap otthon...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #1077 üzenetére
ÜFSZ tuti elmondja. Anno az email jelszavamat is Rubi ÜFSZ mondta el/ott módosítottam.
⭐ Stella
-
TIT
veterán
A készülékek többségét már ki kellett volna cserélni de felesleges mert rubi 60/40et adott digi meg 80/25-nem nagy különbség,havernál nem cserélték ki csak bekötötték,nálam azóta se voltak pedig én előbb kötöttem szerződést de a lakótelepen kocsikáznak csak tudnám miért.A rubis 60 nap már lejárt 5 napja,az ő 60 napjuk aug.04én jár le!
-
-
GumpNews
csendes tag
Igen, járkálnak a lakótelepen, de most valahogy a tv átkötést is rendezni kell. Valahogy ma ez talán fontosabb.
Jelszó: "Minden biztonsággal kapcsolatos tanmese úgy kezdődik, hogy jelszó telefonban SOHA." - Valóban, ráadásul (tudomásom szerint) nem Ők adják meg a jelszót, hanem nekünk kell megadni azt és Ők azt beállítják és adminisztrálják.
Végül pedig TIT: Nem a készülékeket kell modernebbre cserélni (bár cserélni ki kell Rubicom-osról DIGI-sre), hanem az optikát kell valahol bővíteni, ahol a 60/8 Mb/s, vagy 40/20 Mb/s hálózatot még elbírja a - szintén idézem- "egy szál optika", de a DIGI 80/25 Mb/s sebességű csomagját már nem tudja elvinni. (Előző kommentemből kimaradt, hogy erre külön csapat ügyel és alakult most és nézik végig, hogy mi, hogy, merre hány méter.)
-
cvn69
tag
válasz GumpNews #1082 üzenetére
"... ráadásul (tudomásom szerint) nem Ők adják meg a jelszót, hanem nekünk kell megadni azt és Ők azt beállítják és adminisztrálják..."
Ezt rosszul tudod. Nekem itt hagyták a munkalapot, azon volt a usernév/jelszó páros nyomtatásban.Viszont, a TV 20-ra ígért átállítása elmaradt.
-
shabbarulez
őstag
"hiszen bár a Rubicom legnagyobb csomagjának internet sebességét a kábeleik elbírták, a DIGI által nyújtott nagyobb hálózati sebességet már nem"
Már bocs de ekkora marhaságot kár volt leírni, még most is ezen röhögök. Szeritem fogalmad sincs arról milyen a GaTeS/Rubi hálózati kialakítás és milyen a Digié. A Digis fórumokban olvasottak alapján pont hogy a Digi épít ki gyengébb hálózatot, mint amit a GaTeS/Rubi a Digit sok-sok évvel megelőzve kiépített.
A GaTes/Rubi ethernet hálózata gyakorlatilag a legtöbbet tudja amit ethernet hálózatból ki lehet hozni és ezt már 5-6 évvel ezelőtt is hozta. A háztömbökbe 24/48 portos centralizált switchek kerültek telepítésre, amikre csillagpontosan kapcsolódnak az előfizetői UTP-k. A háztömbök szintén csillagpontosan kapcsolódnak gigabit uplinkkel az aggregáló swichekhez. A ltp-i uplink pedig 10GE. Ennél jobb ethernet kialakítást nem igazán lehet csinálni és 5-6 évvel ezelőtt sem lehetett csinálni lakossági költségszint mellett. Persze idővel ha a 10GE uplinkes 24/48 portos switchek majd fillérekbe kerülnek, akkor azokra át lehet térni és akkor egy nagyságrenddel nagyobb kapacitásúvá válhat az elérési hálózat. Egy ilyen hálózaton minden végponton rendelkezésre áll a 100/100 Mbps, amit kényelmesen alacsony terheltség mellett ki is lehet hajtani az 0.1/1/10 Gbps arányú aggregáltságból kifolyólag.
Ezzel szemben a Digi több évvel később kezdett LAN-os hálózatokat kiépíteni és a fórumokon leírt hálózati topológiák és használt eszközök alapján közel sem ilyen jó hálózatot épít ki. A fórumokba leírtak alapján a háztömbökbe bevitt optika végére média konverter kerül és az egy kis porszámú, 8 portos 100 Mbps-es Ethernet swichbe kapcsolódik. A háztömbön belüli UTP kábelezés pedig nem csillagpontos, hanem emeletenként pakolt további 8 portos switcek vannak sorba kötve 100 Mbps-es uplinkkel. Ez a kialakás pont hogy egy nagyságrenddel kisebb átviteli kapacitásra elegendő mint a GaTeS/Rubis hálózat. Az idei évben lehetett már olyan beírásokat olvasni hogy egyes helyrekre már gigás portokkal rendelkező switcheket is vittek ki amikor szereltek. De ez a GaTeS/Rubi hálónál ez már 5-6 évvel korábban is megvolt, az pedig hogy egy háztömbnek 100Mbps-es uplinkje legyen, még anno a 2002-es indulásnál volt jellemző, míg a Digi anno 2-3 éve ezzel a kapacitással kezdte el kiépíteni a LANNet-es infrastruktúráját.
Szóval a lényeg az hogy az totális hülyeség hogy a Digi hálózata viszi majd a náluk kínált nagyobb sebességet, mert a Rubi hálózata ebben szűk keresztmetszetet nyújtana. A GaTeS/Rubi háló a kezdetek óta képes végponton 100/100 Mbps-et kiszolgálni, sem az elérési, sem a felhordó hálózati szakasz nem okoz olyan szűk keresztmetszetet ami ebben akadályt jelentene.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Pedig amikor megkötöttem a Net szerződést, az email fiók jelszavát default ABC123-ra vagy mire állították, mert ÜFSZ néni ezt írta a lapra.
Kérdeztem is akkor, miért nem a véglegest írjuk rá? Azért mert azt majd telefonon tudom kérni.
Így is tettem, telefonos ÜFSZ-on keresztül kértem új email jelszót.⭐ Stella
-
GumpNews
csendes tag
Rendben, én ezen információk birtokába kerültem reggel, meg az elmúlt napokban, gondoltam megosztom Veletek.
U.i.: Digi TV-re átállás 20-ról 21-re fog történni, tehát még nincsenek elkésve, ez viszont biztos.
-
Real_Necro
veterán
válasz GumpNews #1086 üzenetére
Hogyan történik ez a tv-s átállás? 1-2 hete küldtem vissza válaszlevelet, igazából semmi reakció nem volt rá. Erre kíváncsi leszek, mert pl én kértem minden analóg csatornát meg még a filmes maxi packot is. Nem néztem még, de gondolom más frekvenciákon vannak Digi csatornái mint Rubié.
[ Szerkesztve ]
-
GumpNews
csendes tag
válasz Real_Necro #1087 üzenetére
Látod, ez egy jó kérdés.
Tudomásom szerint csak egy átkapcsolás lesz, de hogy mikor, azt nem tudom, hiszen kicsit érdekesen néznék, ha esetleg éjfélkor menne a kedvenc filmem és egyik pillanatról a másikra esetleg az erotikus csatorna képeit látnám. Nos nem azt mondom, h bosszús lennék, csak meglepődnék!
Erre az átállásra igazából én is kíváncsi vagyok.https://www.facebook.com/volgyesimatephoto - http://mate.volgyesi.info
-
shabbarulez
őstag
válasz Real_Necro #1087 üzenetére
TV-nél nincs olyan hogy a coax a Digi és Rubi csatorna kínálatát is átvigye, ott ez a párhuzamosság nem kivitelezhető. Amikor átállnak akkor lehúzzák a Rubi IP fejállomásáról a TV uplinket és átdugják a Digi fejállomásra, onnantól pedig minden háztartásban már új csatornakiosztását látod, a réginek meg búcsút inthetsz.
Gondot okozhat a szűrőzés, hisz ha a Digi csomagokat más frekiken szűrőzik, mint ahogy Rubi akkor lehetnek anomáliák. Erre egy tipikusan jó módszer lehet az, ha az átállás előtt kiszedik az összes szűrőt és így már a Rubi TV-nél is teljes kínálatot kapsz, amikor pedig áttérnek akkor Digiből szintén. Marketing szempontból ez amolyan beetető módszerként szeretik alkalmazni pár napig/hétig attól függően milyen lustán dolgoznak. Utána pedig az új szűrők elhelyezésével már csak azt fogod látni amire előfizettél.
-
GumpNews
csendes tag
válasz shabbarulez #1089 üzenetére
Hát most gyorsan átfutottam a csatornákat és leszedték a szűrőket! (Amúgy ezt így is hallottam, tudtam de nem voltam benne biztos, így inkább nem írtam.)
Vagy legalábbis vannak olyan csatornák most a kínálatunkban, amik ismerősek (pl: c music, natgeo music), mert amíg magasabb csomagunk volt a Rubicom-nál, ezeket néztem, de most nem voltak, mikor lejjebbi csomagra váltottunk.https://www.facebook.com/volgyesimatephoto - http://mate.volgyesi.info
-
GumpNews
csendes tag
Átállítva a TV
-
Tomasek
csendes tag
Igen TV átállítva . Mondjuk én a mozis csatornákat nem találtam.
-
Nikkel10
tag
Ja Tv átállítva
Valakinek nincs arról infója, hogy net átállás mikor esedékes?"Mert megtehetem" by Tirexi
-
TIT
veterán
válasz Real_Necro #1081 üzenetére
Akkor rubi szerződést szegett mivel akkor 16 nappal még kitolódna
-
TIT
veterán
Nekem a tv pont nem fontos mert upc
Nettel viszont megszivattak mert reggel nem volt.
Berongyoltam az ügyfélre és kérdeztem ez milyen húzás,erre megkaptam a felh.nevem.
Valaki nagyon szar munkát végez ott bent.Úgyhogy mindenki gogogo be aztán kérjétek a papiruszt amit állítólag az üzletkötőnek tudni kéne,aki még a gizdafonját se veszi fel -
po1son
addikt
GumpNews esetleg nem tudod mikor fognak a digisek kaszásdűlőre jönni a net-et átállítani?
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
cvn69
tag
Na, valóban át lett állítva, éjfélkor. Viszont, nálam nem jön be az összes adó. 33 digitális csatornát talál és 59 analógot, pedig a legnagyobb csomagot kértem.
Nálatok megvannak a csatornák, vagy esetleg, még állítgatják. A fontosabbak megvanak, úgyhogy nem okoz lelki válságot, de mégis..."Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"
-
Nikkel10
tag
Nálunk megvan az összes csatorna!
Viszont én is kérdezném, hogy nem e tudja valaki mikor jönnek Kaszásra?"Mert megtehetem" by Tirexi
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest