- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
Nem azért, hanem mert a RUBI egyre rosszabb!
Elvesztette a kis cég rugalmasságát.
Mondok két nagyon rövid példát....
Nálunk rossz a TV kép- és hangminősége. Régóta és folyamatosan. Ezidáig 3-szor voltak kinn nálam 3 HÓNAP alatt! De mindannyiszor be akarták bizonyítani, hogy náluk minden rendben nálunk romlott el egyszerre négy tévé, a video, és egy tv tuner.
Most a nettel kapcsolatban van velük hasonló gondom.
Magyarul a Rubicom megzápult!¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
Erről egy kicsit részletesebben, kérlek, hogyan lehet rosszul mérni a sebességet?
Nem úgy működik, hogy van egy fix méretű file, azt letöltöm a gépemre és a méretből, meg a letöltési időből kiszámolható a letöltési sebesség? Utána ugyanezt a filet visszatöltve a szerverre adódik a feltöltési ? El sem tudom képzelni, hogyan lehetne ezt rosszul mérni.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
Más dolog, hogy állítasz valamit, amikor pedig azt kérem, segíts állításod bizonyítékát előszedni, akkor meghátrálsz. Mellébeszélsz, ködösítesz!
"Nem úgy működik, hogy van egy fix méretű file, azt letöltöm a gépemre és a méretből, meg a letöltési időből kiszámolható a letöltési sebesség? Utána ugyanezt a filet visszatöltve a szerverre adódik a feltöltési ? El sem tudom képzelni, hogyan lehetne ezt rosszul mérni."
Ugye nem kevered a sebességet(*) a sávszélességgel?
(*) sebesség: pillanatnyi, átlagos, garantált, minimális, maximális?
Nem vennéd elő a konstruktívabb énedet? Csupa felháborodott hozzászólás!
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
Én nem vagyok rubicomos, csak egy régi előfizető, ha megnézed én sem vagyok velük maradéktalanul elégedett, most készülök elhagyni őket!
De attól még azt a stílust, amit te képviselsz (úri körökben ezt fikázásnak hívják) nem fogom magamévá tenni és rátok erőltetni. Te is megnyugodhatsz, és javaslom napi két kávénál ne igyál többet.
Lassíts!
Láthatólag a sértett vad pozíciójából acsarkodsz, de ilyenkor nem elég a hangerő! A sebzett vad elhullik vagy elódalog. Próbálj mostantól a Rubicom szóra nem vörös posztót látni, fröcsögni.Nem a Rubicommal van baj, hanem az ellendrukkereivel
A nyelvi stílusod a 'VOK' szóval együtt pedig maga az megtestesült igénytelenség!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
Fogalmam sincs tényszerűleg, de műszakilag KIZÁRTNAK tartom, hogy az egyiket a másik nélkül... de majd meglátjuk nemsokára. Vagy nem.
-
-
cvn69
tag
Az értesítő szerint júliustól érhetők el a Digi csomagok, valamint a kézhezvételtől számít a 60 nap felmondás, ami (nálam) július közepe. Vagyis, lesz kb. két hét átfedés.
Szerintem, ha már élnek a Digi szolgáltatások, bármikor át lehet lépni. Csúnya lenne, ha a Rubi "büntetne", hogy nem várom ki a 60 napot. Egyébként, én most áprilisban kötöttem újabb 1 év hűséget, ahogy látom, feleslegesen.[ Szerkesztve ]
"Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"
-
localhost
Közösségépítő
Bólogató vadászkutya legyek de őszintén nem értem mire való ez a 60 nap és miért fontos ez? (mi még nem kaptunk felmondólevelet = Kaszásdűlőn)
-
localhost
Közösségépítő
Nem megyek a "vizimolnárba" mindaddig, amig SEMMILYEN (!) értesítést nem kaptam.
radi8tor1 milyen "a 60 nap alatt"? Az "a" az, ami számomra nem érthető, mitől hatvan nap ?
[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
Nem tudni kit kérdeztél... korábbi hozzászólásra utaláshoz használd a "VÁLASZ" hotlinket annak az üzenetnek a fejlécében, amire a választ írod. Köszönöm.
HA ENGEM kérdeztél: Tatabánya és Kaszásdűlő, mint ahogy ez az adatlapomon is olvasható és a térképh!-en is látható: [link]¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
Csupán kérdés, mert tegnap kiraktam a papírokat, szerintem egy hónapot tévedsz július 20-ig fizetős és aug. 1-től lesz 100% Digi!
-
Real_Necro
veterán
-
cvn69
tag
Ezt vedd át mégegyszer, mert csak nagyjából tudod.
A filmek és a zenék letöltése valóban nem büntetendő hazánkban, DE(!) a torrentnél már vissza is osztod, márpedig a megosztás már illegálisnak minősül!
A programok esetében azonban, már maga a letöltés is tilos!A böngészéssel kapcsolatban meg, 4MB vs. 40MB-ről volt szó. Nem hinném, hogy feltűnik egy pár(száz) kb-os weblap esetén a sebességkülönbség. Pláne, hogy nem csak a te sebességedtől függ, hanem főleg a szerver sebességétől, leterheltségétől.
[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
-
cvn69
tag
Ha megszűnik a szolgáltatás, annak mi köze a ráutaló magatartáshoz?
Ha lejár a hűséged, akkor sem lehet drágább, kivéve, ha a szerződésedben benne van, hogy a hűségidő alatt kedvezményt kapsz az árból és a hűség lejárta után az eredeti listaárra áll vissza. De, ebben az esetben sem drágább lesz, csak a hűség lejáratáig kaptad olcsóbban. Nem mindegy!
De, ennek sincs sok köze a ráutaláshoz, mivel a szerződés nem arról szól, hogy a hűségidő végéig kapod a szolgáltatást, hanem arról, hogy addig nem mondod fel. Ez sem mindegy![ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
Fogadunk nem maradsz net nélkül? Fogadunk, hogy 60 nap ide 60 nap oda a megszűnés, csak mint jogi formula létezik, azáltal nem jeleni azt, hogy Béla bácsi a "központban" kihúzza a konnektorból a szervert
-
g0dl
addikt
Nekem is írt a digi a szerződésre olyan blabla szöveget, hogy akkortól érvényes, amikorra sikerül megcsinálni. Szerintem ez csak olyan védekezés, hogy nem tudják mikorra fog sikerülni az átállás.
Az mindenesetre beszédes, hogy új előfizetőknek nem nagyon reklámoznak, pedig a t-home elhelyezett egy liftreklámot.
Lássuk be ez nem egy kis meló.
[ Szerkesztve ]
-
-
cvn69
tag
Csakis a bejelentéstől, honnan tudják, hogy náladgond van? Nem figyelhetik az összes efit. De, ha az van a szerződésben, hogy 72 órán belül elhárítják, akkor ha 3 nap múlva jönnek ki, akkor bukták. Viszont, sok esetben ki sem kell jönniük.
A tréhomnál a kiesett idő tízszerese járt vissza."Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"
-
-
Tomasek
csendes tag
Én ma délelőtt voltam az ügyfélszolgálati irodában (Vízimolnár) az internetről érdeklődni. Jelenleg még a Rubicomos megy. Egyszerűen nem tudott mondani semmit ezzel kapcsolatban. Talán 2-3 hét múlva lesz, de látszott, hogy csak benyögött valamit. Kérdeztem, hogy érdemes-e most szerződést kötni? Válasz: ha visszaküldtem a tértivevényes levélben lévő nyilatkozatot akkor nem, majd jönnek a szerelők és hozzák a szerződést is egyben. A számlázással kapcsolatos kérdésemre annyit mondott, hogy majd a rubi legfeljebb küld majd egy máik számlát az internet használat miatt. (érdekes 20-a után nem ők a szolgáltatók?)
Szóval semmivel sem lettem előrébb, hogy elmentem. Igazán jóra sikeredett ez az átállás, talán majd karácsonyra lesz diginetünk...
-
Real_Necro
veterán
Net (még) van, tv van, gondolom szerelők meg majd akkor jönnek, mikor letelik a szabim és nem leszek itthon... Persze ÜSZ-ról most elzavarnának, egyébként meg úgy van nyitva, hogy ne érjek időben oda.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
A hölgy azt mondta, hogy már felvitték az adataimat az igénylő lapról, szóval már rendszerben voltam.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest