Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Urzu_7

    aktív tag

    Üdv srácok.

    Van egy SMC Barricade 7004VBR router-em és szeretném használni... Csak valamiért fél perc után levág a netről, de leginkább a modemről.

    Az ISP a DIGI, a modem pedig egy Thomson THG571 (ezt az előző szolgáltató adta, akit váltott a DIGI). Na már most, a szaki aki szerelte mondta is, hogy le kell kapcsolni a modemet ha rákötök egy router-t. Szóval lekapcsolom, rákötöm a router-t, a router-t a géppel és indítom a modemet. Be is tölt, elérem a felületeket mind a két eszköznél, de egy fél perc/perc után a modemet már nem, és ezzel együtt a netet sem érem el.

    Ha előtte a gépemen van és csak a kábelt úgy rádugom a router-re akkor bírja, de csak fél óráig, azután ugyan az a baja. Valamint érdekes hogy a max sebesség 10%-át küldi az egyik gépre, míg a többire 100%-ot (bár ezt betudom a win7-nek és/vagy a smart security-nek). Szóval ez ilyen összetett dilemma és nem tudom miért van :F

    Az lenne a kérdésem, hogy mivel lehet a gond. ISP, modem, router? Ha új router-t veszek megoldja? Esetleg egy switch? Előre is köszönöm.

    giran~

Új hozzászólás Aktív témák