- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Low Noise
senior tag
válasz kisza25 #2050 üzenetére
Szerintem benne leszel az első 10-ben ott is,hogy így
felpörgetted a procit, én meg megpróbálom lenyomni a
felettem lévő Magyar Filharmónikusok-at.
Ez nem állapot,egyáltalán,hogy jön össze a hegedű és a computerlyzzard
Köszönöm már annyi dícséretett kapott,hogy el is pirult
[ Szerkesztve ]
-
-
szuper-t
őstag
1x re hány gépet lehet bevonnia számolásba?
-
Low Noise
senior tag
válasz kisza25 #2053 üzenetére
Én is arra gyúrok,de ahhoz még sok hagymás babot kell ennünk
lyzzard
Nem kéne efüstöljön megtettem a megfelelő óvintézkedéseket
a nyárra való tekintettel , a kidobó 12-es venti befele fúj és így,hogy
nem használok oldal lapot többet ér mintha kifele fújna.
1,3-ra letettem a Vcoret is.így mindig 71 fok alatt vagyok amit az intel
erre a procira megad üzemi értéknek.Jelenleg 60 Fok
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Low Noise #2057 üzenetére
nekem meg nem sikerült még megtalálnom a tökéletes feszt
reggel óta 4mag 2500Mhz 1,1V-n ment a cucc és éppen az imént dobott egy kéket
kb 10 óra után, már az ember joggal feltételezné, hogy stabil
most 4mag 2600Mhz 1,125V egyenlőre stabil(10 perce)
48fokos egy 27fokos szobában[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Low Noise
senior tag
Ma is gyarapodtunk!
Üdv a csapatban Petx
[ Szerkesztve ]
-
szuper-t
őstag
ÜDV PETX
-
szuper-t
őstag
gyarapodás van bővültem egy t2390 es procival
-
Geller72
veterán
Hoppá!...hát a Quad hova tűnt? Csak nem főtt meg??? (Q6600)
-
WillChi
őstag
Gyarapodnak a pontok is.
Total credit 7,608,675
Recent average credit 11,780Keresek C64-hez Action Replay MK6 vagy MK7 kártyát. Esetleg Final III-at tudok cserébe adni.
-
Geller72
veterán
Én nagyon happy vok, hogy már 17 tagunk van 100 avg felett...
Total creditben holnap előzök....a world hungary listben még avg-ben "csak" negyedik vok, viszont nekem van a legkevesebb gépem...ami viszont mind saját...(Még ha az egyiknek a villanyszámláját a cég is fizeti..)
[ Szerkesztve ]
-
dutsh
aktív tag
válasz Geller72 #2065 üzenetére
Nemnem ; ha az enyémre gondoltál
Tesztelés alatt van a fenomos géppel együtt, a Q6600-t levettem 2.8Ghz@1.1V-ra; a phenomot meg 3GHz@1.20V-ra sikerült belőni, amire egy kis ráhagyással 1.23V megy, aztán megy vissza a fenom a gazdijához jövő hét elején, az enyém kap egy új xp-t és utána majd remélem keményen fogják kenni.
-
WillChi
őstag
Nemsokára meg lesz a 12k!
Recent average credit 11,988
Keresek C64-hez Action Replay MK6 vagy MK7 kártyát. Esetleg Final III-at tudok cserébe adni.
-
Badman 4ever
őstag
Erről már olvastam (lévén bioszos vagyok), lehet, hogy beszállok egy Compaq 500 MHz-es PIII-asával.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
kisza25
félisten
válasz Badman 4ever #2075 üzenetére
örömmel fogadunk minden segítséget
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Badman 4ever
őstag
válasz kisza25 #2076 üzenetére
Az a gép szerverként megy, úgyhogy azon ellehet a programocska.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Badman 4ever
őstag
válasz Badman 4ever #2077 üzenetére
Na a nagygépre is felraktam, megnézem először, hogy hogy is néz ki a program.
-
dutsh
aktív tag
válasz Badman 4ever #2078 üzenetére
Üdv a számolgatók körében, és ne felejts el csatlakozni a Prohardver! csapathoz!
Amit itt megtehetsz. -
Badman 4ever
őstag
Azt még a regisztrációkor megtettem, már fut is a project, közbe a második gépre települ a progi.
-
Low Noise
senior tag
válasz Badman 4ever #2080 üzenetére
Üdv a csapatban!
Király az aláírásod sok dologban magamra ismertem.
De alkoholista gépromboló masszőr azért nem vagyok -
dutsh
aktív tag
válasz Badman 4ever #2080 üzenetére
Akkor télleg üdv a csapatban!
Amikor az előzőt írtam még nem láttalak az új tagok között.Mennyit fogyaszt a géped nagyjából? Ritka az ilyen klasszik péhármas gép a számolgatók közében, pedig sztem elég keveset fogyasztanak...
[ Szerkesztve ]
-
lyzzard
aktív tag
brrr... felmondtam a cégemnél, mert a nagyfőnök sorozatban háromszor bamegolt nekem ok nélkül.... úgyhogy a céges gépekre való telepítésről most le kell tennem (még jó, hogy nem telt ki a próbaidőm, így otthagyhattam őket a slamasztikában)
apropó, nem tud valaki hálózati, de inkább szervizes állást? kicsit meguntam az adatbázisozást, a szervizes meló meg megy
@dutsh: nézted már a gépeimet?
[ Szerkesztve ]
-
-
lyzzard
aktív tag
(ez kissé sokrétűbb, mint amilyennek hangzik, náluk töltöttem a diákéveim, volt alkalmam kitapasztalni az üzletpolitikájukat. a hétvégénkénti fizetetlen extramelókat, meg pluszmunkákat, amiket szó nélkül csináltam. ezek után jöttek az egyéb konfliktusok a nagyfőnökkel, amiket nem nagyon akarnék részletezni, minden esetre több alkalommal is küldött olyan leveleket nekem (az az összes alkalmazottnak címezve, amiben én is benne voltam), amikben nyilvános megalázások voltak.
nem vagyok híve a feketén alkalmazásnak, pedig így kezdtem, aztán kiharcoltam magamnak a bejelentett minimálbért (a bér többi része továbbra is kézbe jött, hiába adtam még START kártyát is a kezükbe, hogy kedvezőbben adózzanak)
nem vagyok híve annak, hogy 12-14 órákat legyek bent egy kanyi pluszpénz nélkül, amikor ő a többtízmilliós megbízások után újabb oldtimer autókkal állít be a földalatti garázsba.
viszont egyetértek azzal, hogyha van egy határidős munka, akkor lehet többet dolgozni, viszont valamilyen szinten én is érezzem, ne pedig úgy, ha nem lesz kész, akkor nagy balhé lesz öregem.nemrég lelépett egy alkalmazott, és az ő munkáját is végeztem. volt egy vírusos fertőzésem, ami miatt egy napot nem mentem be, ő ezt egyből fizetetlen szabadságnak adta, és fenyegetett, ha még egy ilyen lesz, kirúg (ezt is az egész cég előtt). mondtam neki, ha dokihoz mentem volna, akkor az valszeg egész hétre ír ki, nem pedig egy napra, mivel akartam már másnap jönni dolgozni. erre a válasza volt, hogy szórakozz mással bame.
ezek után még így gondolod? )
[ Szerkesztve ]
-
dutsh
aktív tag
Grat Geller az 1. helyhez és a szép avg-hez, jövőhéttől nagy csata lesz.
-
Geller72
veterán
válasz lyzzard #2088 üzenetére
A vállalkozások 70 %-a ilyen. Én is ilyennél dolgozom, valszeg a hónapban utoljára. A kezdeti barátból köcsög, csicska alkalmazottak lettünk, akik mögé bújni lehet, ha valami nem stimmel, rájuk lehet fogni mindent. Amikor együtt kezdtük, és mi futtattul fel együtt, akkor még ment a szöveg, hogy ha valami nem tetszik, mondjam meg nyugodtan...ez most annyiban más, hogy ne akarjunk már beleszólni. Én is lépni fogok, elegem van. Én ilyen helyen nem dolgozom. Nem dolgozom egy olyan helyen, ahova utálok bejárni. Inkább éhen döglök, bár ez azért nem fenyeget. Sokan megkerestek, mert ismernek régóta. Atom biztos munkaerő vagyok, még ha nagyképűen hangzik, akkor is. Ha azt mondtam, ekkorra ott vagyok, ott voltam, vagy elkészültem az adott munkával. Soha nem a pénz dominált, és nem dominál ma sem. Szemrebbenés nélkül kaptam egy 140 millás megnyert meló után 50k jutalmat... És a főnököm veregette a saját vállát, hogy most aztán mennyire elégedettnek kell lennem. Szóval én megértelek. Inkább megyek hajóra mosogatni, mint egy ilyen helyen kapjak gyomorfekélyt. (Tisztában vagyok a hajós melókkal, még mielőtt valaki a fejemhez vágja..). 2000-ben 265k-t kerestem programozó mérnökként egy multinál...akkor ugyanígy jártam mint te, és mondtam fel egyik napról a másikra, és mentem el egy sokkal nyugisabb helyre 70k-ért...
-
Geller72
veterán
Thx.beszarok, 12 ezres avg-nk van..
Két quad ellen nem sokra mennék....egy c2d-vel..a többit, asszem kiveszem egy időre, nem nagyon leszek itthon. Az X2-es, a céges, az meg nem megy már 24/7-ben. Ha nem melózom, az meg is fog szűnni. Vagy a cerka, és a kis cerka. És maradnak a 2 magosok. Azért nem kell aggódni, sztem az ezres avg-t hozni fogom... Az i7-920 nem jött össze. Ez van..[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
Hoppácska..bővült az ezresek klubja....grat tdoki....
-
szuper-t
őstag
én is utáltam már bejárni.. ezért ki is rúgott a főnök.. jobb is így ha kinyitom a számat akk még én lennék a szarházi h minek panaszkodok am az említett cég:
Giganet -
Ranagol_5
senior tag
Üdv fiúk
Beléptem én is, amint sikerült életet lehelnem bele, beizzítom a 2x4magos xeon szerverem, és adok a lovaknak Csak valaki világosítson fel, hogy pontosan mi, mit is jelentSometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
lyzzard
aktív tag
válasz Ranagol_5 #2095 üzenetére
üdv!
az durva lesz, várjuk!
az alap dolgok egyértelműek - telepítés, csatlakozás a rosettához, majd a csapathoz (amit a webes felületen tehetsz meg). a többi mind automatikus, bár kérdés, milyen oprendszer alatt csinálod. igaz, win és linux alatt is automatán mennek a dolgok, és mindig a rendszerednek megfelelő munkákat is kapod. minél összetettebb egy munka, és erősebb proci kell hozzá, annál magasabb pontszám jár érte, és annál előrébb vagy a csapatban és erősíted azt.
ha konkrét kérdésed van, nyugodtan tedd fel!
-
Low Noise
senior tag
válasz lyzzard #2083 üzenetére
Én 7 évet dolgoztam szervizbe, de kipenderítettek és már
1 éve itthon vagyok netes melón, szervizbe nem kell
ember úgy tapasztaltam. Leépültek,megszűntek.
Hirdetések között is ismeretlen fogalom sajnos.
Pedig nagyon csíptem a szervizelést.Így beiratkoztam egy OKJ rendszergazda tanfolyamra
hátha azzal eltudok helyezkedni. -
Badman 4ever
őstag
Az 500-as PIII egy Compaq SFF-ben munkálkodik, ami teljesen inkompatibilis szabványokat használ és fullintegrált így alacsony a fogyasztása. A gépházba beépítve egy 90W-os táp szolgálja ki a gépet, a hivatalos doksi szerint a proci fogyasztása 28W.
Külön még nem mértem le, de olyan 45-60W lehet a valós fogyasztása az egész gépnek, mert amikor 850-es PIII-at (amit hivatalosan nem is támogat) kapott meg még egy winyót, akkor is simán vitte a gépet a 11 éves tápocska.
Az 1,4 GHz-es (most 1,6-os) PIII-S pedig hivatalosan 32W-ot eszik, de most biztos, hogy többet, mert a tuningot csak feszemeléssel bírta (1,45V-ról 1,65V-ra). Olyan 35-40 W-ot ehet a proci.
lyzzard: 800-as meg 500-as procit azt láttam, de nálam nagyobb gyűjtemény van, csak nincs mind alá gép... (Slotos: PII 350 MHz, PII 400 MHz, PIII 500 MHz, s370: PIII 850 MHz, PIII-S 1,4 GHz, Celeron 700 MHz, Celeron 800 MHz, Celeron 850 MHz)Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Badman 4ever
őstag
110 pont 3 nap alatt az jó eredmény (average 10.53)?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest