- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz szuper-t #1832 üzenetére
én most belőttem a rendszert, hogy mindössze 5W-al fogyaszt többet(90W)mint, ha csak torrent futna rajta igaz így nem is számol olyan gyorsan, de az a lényeg hogy számol nem igaz?
amúgy a procim teljesen ua. mint PH II 940 csak vissza van butítva 3 mag 2,6Ghz-re
persze én bekapcsoltam a 4. magot így PH II 810-nek felel meg, ha felhúznám 3Ghz-re kész is lenne a PH II 940,de akkor megfőne sajna, csak gyári hűtőm van, azért is szabályoztam le gépet,hogy tudjak aludni[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
kisza25
félisten
válasz szuper-t #1856 üzenetére
reggelre megint fagyi volt, de érdekes volt a dolog,mert mindent meg tudtam nyitni csak becsukni nem
lehet win 7 64bitet nem szereti le is pontozott rendesen
szutyok gyári hűtő alap feszen (igaz 4 maggal 3 helyett) 63fokig engedi fel
ha leveszem feszt 1,15V-re és frekit 2500Mhz-re még így is felkúszik 55-re
rádobtam egy AC alpin 64-et, az is csak 60-ra tudta hűteni alapfeszen, ráadásul az nem PWM-es
4 mag dob rajta 5 fokot loadban[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz szuper-t #1983 üzenetére
már majdnem 400 az AVG-m pedig csak 3mag megy 2000Mhz-en
és 5000 van totalban
pont most szóltak holnap postázzák nekem polírozott freezer64 pro PWM-et mx2 pastával
keddtől nyomatom 4maggal megnézem mit bír a hűtő+díjnyertes pasztaEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Badman 4ever
őstag
válasz szuper-t #2178 üzenetére
Persze, hogy nem látszik a számolgatásban, mert a proci teljesítményének megfelelő feladatokat kapsz, pl. az 500-as és az 1600-as PIII ugyanannyi ideig számol feladatot, csak az utóbbi több, mint 2x annyi pontot kap rá, ennyi a különbség.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Geller72
veterán
válasz szuper-t #2178 üzenetére
Csak az AVG-ben érzékeled a tuningot és pár nap után. egyébként erről beszéltem, hogy addig érdemes húzni, amíg a legkisebb fesszel elmegy. ezután már nem lineárisan arányos a teljesítmény a fogyasztással..tehát nem éri meg. Ha ez az E6320 ennyit megy, akkor talán 1.1V körül elmegy 2800-at. Az hosszú távon észrevehető, és fogyiban nem sokat dob. Itt tized voltok rengeteget számítanak a teljes watt fogyasztásban.
Üdv az újaknak...hihetetlen fejlődésen megyünk keresztül...DDD
[ Szerkesztve ]
-
dutsh
aktív tag
-
-
Geller72
veterán
válasz szuper-t #5142 üzenetére
Ugye, hogy ugye....
(#5141) kingabo:
A magok száma igazából csak annyiban fontos, hogy számolni kell magonként (szálanként helyesen) 1 gigával. Nekem is számolt noti, de nem mertem volna swap nélkül, mivel pont a kevés ram az, ami pont hogy indokolja rozinál. Inkább swappeljen, ha kell, minthogy leálljon és csak jó esetben másnap reggel veszem észre. .[ Szerkesztve ]
-
-
kingabo
őstag
válasz szuper-t #5196 üzenetére
Jaja, csak a honlap meg az ütemező megy (most épp): szerver státusz.
Jobbulást, én is remélem semmi komoly!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest