Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz Kidus #3249 üzenetére

    Az off topicban leírt ''jobb , hogy nem voltál itt'' dologgal kapcsolatban egy régebbi ''jogos moderálásos'' vitánk jutott eszembe, amiben -emlékeim szerint- részemről csak parázs volt a tűzre, mikor te is belefolytál (nekem szánva írásod) a dolgokba.
    Ezért nem votl rosszindulat az, amit az OT-ban mondtam. (Úgy gondolom olaj lett volna a tűzre, magamat ismerve)

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Amit érzek: Leírtam. Egyre furább vagy mostanában (bár te is azt mondod én is) .
    Ezenkívűl Vladnak is irritált már az állandó ''megmondóm a frankót '' viselkedése. (vlad kérlek ne reagálj rá, nem azért mondom , hogy belémköss,nem azért hogy én belédkössek hanem azért , hogy lássátok a véleményem) .
    Kidus én úgy gondoltam (direkt írom, így) hogy akármit is mondhatok, te úgyis be fogod védenia ''köreid'' , a ''brancsot'' , stb, ezért örültem , hogy nem voltál itt a vita pillanatában.


    Segítő szándék: mitn annak idjeén a jogos moderálásban is észrevetted ->másképp értelmez(t)em segítő szándékod, ezért nem segítően sül(t) el, sőt.. (Igen ebben én vagyok a hibás, eléggé rápörgök dolgokra)

    Zavart az is, hogy hátsó gondolatokat sejtettél nőügyes topicban történt megnyilvánulásomkor (Remélem tartós és boldog lesz ez a kapcsolatod)

    Ezenkívűl azt hiszem még az off topicos szívecskés -szeretlekes dolog zavart->szvsz ez a fórumra nem, cska és kizárólag kettőtökre tartozik .

    Mindezt azért mondom, (nem azért hogy megsértődj) , hanem lásd, hogy miért szóltam úgy ahogy szóltam, mik voltak az előzmények, és ebből mik a következmények. Egy fontos dolgot leszögeznéka végére: Mindig van oka (mégha esetleg egy félreértés is, vagy bármi) a cselekedeteimnek. Lehet ez olyan ok, hogy nem ellenem irányuló dolog ez, de hasonlóan (?ezt most félve mertem leírni, mert meglehet azt mondod, hogy milyen alapon mondom, hogy hasonlóan hozzád) hozzád ami a szívemen az a számon.

    Szvsz próbáltam korrekt, indulatmentes maradni, próbáltalak nem megsérteni, nem állt szándékomban.

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Egyébként a ''halálhoz vezető út jóakarással van kiközve'' .... Ahogyan valakitől hallottam

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák