Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
-
senior tag
válasz Tuomas #12390 üzenetére
~215000 Ft-ot szeptemberben, előtte csak pár tízezret. Nekem az tetszett benne, hogy azonnal megvan éjjel/nappal és hétvégén is.
Amúgy én hétvégén már nem is váltok előre, hogy legyen hasznuk belőlem, mert az egész Revolut 90%-ban kártyás vásárlásra használom, utalás csak 10%. Nem szoktam kiküldeni, mert úgyis el van költve róla.
[ Szerkesztve ]
-
Lex Icon
senior tag
válasz Tuomas #12402 üzenetére
Nekem a megbízható eszköz ki van kapcsolva és nem kéri.
Sőt, felajánlotta, hogy automatikusan tölti fel a kártyámról a R-ot amikor kell.
Ezt nem próbáltam ki, mert nem tudom, milyen módon működne és inkább magam döntök erről.Közben belenéztem, hogy automatizál:
- egyrészt van egy ki/bekapcsoló,
- hozzáadás pénzneme,
- Ha ennyi alá csökken az egyenleg (alap: 20eFt),
- A következő összeg hozzáadása (alap: 40eFt),
- és a feltöltő bankkártya a sima feltöltés listából.
Tehát fenti alap beállításnál 40 ezrével tölt fel, ha az egyenleg 20eFt alá csökken.[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz Tuomas #12417 üzenetére
Ja, értem. Nekem is 5000 alatti volt, akkor lehet, hogy ilyenkor chip&pin kell? Ha önkiszolgáló pultnál lesz ilyen, akkor majd újra próbálom, de 4-5 emberrel mögöttem, nem volt pofám, még eszembe se jutott.
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
válasz Tuomas #12420 üzenetére
Majd akkor figyelem a Spar-ban. Általában önkiszolgálónál fizetek, csak most nem a szokásos üzletben voltam, és ott nem volt, csak klasszikus kassza és nem is tudtam, amit írtál, hogy a Spar néha szórakozik.
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
veterán
válasz Tuomas #12437 üzenetére
Akiről a cikkben szó van, Angliában középvezető. Kommunikáció nem lehet probléma.
Sajnos sosem fogjuk megtudni mi lehet az oka, de nagyon úgy néz ki, hogy nem a felhasználók hibája sok esetben.
Ellenpélda, ismerősnek havonta 1-2 milla forgalom megy át elég régóta. 2x ellenőrizték, de ennyi.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
C64
őstag
válasz Tuomas #12447 üzenetére
És ha azzal tölt fel, akkor mi van? Nem utalhat bárhonnan lóvét? Zárolni kell az a megoldás? Mitől félnek ennyire? Mi okuk van erre? Pénzmosás? Az a hatóság dolga, nem az ővéké. Ennyire félteni kell a brandet a pénzmosás vádjától, mert kriptóval is lehet kereskedni náluk? Vicces, mert amúgy be- és kiutalni nem lehet kriptót.
[ Szerkesztve ]
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz Tuomas #12593 üzenetére
OFF-nak, az OFF topicban a helye, nem?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
vnorbi
aktív tag
válasz Tuomas #12636 üzenetére
Nálam van egy PayPal terhelés 0 USD-vel (próbaterhelés kártyaregisztrációkor), ami 45 napja függőben van. Azóta eBay-en már fizettem PayPalon keresztül ezzel a Revolut kártyával, és azok a vásárlások rendben le is könyvelődtek pár nap után, de úgy néz ki, az első 0 USD-t a PayPal nem kéri be a Revoluttól, mivel ugye nincs is mit, és a Revolut sem fordítja vissza a 0 összeg miatt, csak azt írja, hogy hamarosan vissza lesz fordítva, de szerintem ez már így marad.
Csak érdekesség, hogy ilyen is van.
-
viktorhu
veterán
válasz Tuomas #12674 üzenetére
Én is ezt akartam javasolni - nem kötelező használni, nem kötelező mindenre használni. Én élvezem a gpay gyorsaságát, meg a virtuális kártya lehetőségeit, meg hogy hitelkártyáról lehet kp-t felvenni. Akinek ez nem előny, annak plusz egy kártya.
Egy dologra figyeljetek, amire figyelmeztetnek is, amikor feliratkozol: el kell kezdeni használni, hogy megismerjenek. Ha hónapokig 0 forint a költés, majd egyszer csak százezrek mennek el nyaraláskor a Kanári-szigeteken, akkor lehet, hogy be fog riasztani a védelmi rendszerük.
-
bigdady
nagyúr
válasz Tuomas #12674 üzenetére
Van benne pár jó dolog de összességében nincs benne a annyi plusz meg biztonság egy bankhoz képest mint gondoltam. Normál menetben szerintem belföldön kb szinte teljesen felesleges egy átlag embernek (nem csak nekem) és szinte semmi amivel olcsóbb lehet mint egy célzott banki csomag. Nagy tételben meg lutri. De ha kulfoldi utalásai és utazásai vannak az embernek akkor van előnye ezt el kell ismerni és arra érdemes használni de kb ennyi.
Bocs de nem tudtam hogy itt csak Isteníteni lehet a topikban, és pár ellenvélemény már flame...Flimo: jogos megállapítás. De telefonon nfc-vel fizetek, fizikai kártyán limitek vannak, tárcám rfid-s szóval sok baj így a legrosszabb esetben sem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz Tuomas #12678 üzenetére
Sok ertelmes ervet most te se mondtal.
Nem ertem miert baj ha valaki elmondja a velemenyet raadasul ugy,hogy az igenis valosan alatamaszthato.
Kivancsi lennek hanyan merik a megtakaritasaikat ezen a szamlan tartani.
Orulnek ha lennenek posztok arrol ki pontosan min es mennyit sporol a hasznalataval.
-
bigdady
nagyúr
válasz Tuomas #12678 üzenetére
Nem tudom hányszor hallani, mert nem azért írtam. A másodikra gzbotii érveire kérdeztem hogy neki pl miért jó az azonnali értesítés, paypallal jobb a visszatérítés stb mert érdekelt és érveltem.
Mint írtam kipróbálni jöttem ide és ki is próbáltam és ez a tapasztalatom, vagyis a te szavaiddal élve iphonosként mentem az iPhone topikba és leírtam mit tapasztaltam.
Feltétlenül nem kell sértésnek venni ha valaki nincs elájulva a revoluttól...[ Szerkesztve ]
-
warning19
csendes tag
válasz Tuomas #12790 üzenetére
Viszonylag aktívan használtuk. Havi legalább 4-5 30-100 000 euró közötti utalás. Forintot töltöttünk fel a saját számlánkról, ott váltottuk és utaltuk a partnereknek. De volt vevőnk, aki eurót utalt közvetlenül oda. A partnerek fixek, van akinek szintén revolut-os fiókja van, hogy gyorsabb legyen az átfutás, őt nem piszkálták, nem blokkolták a fiókját eddig.
Budapesti telephellyel rendelkező kis és nagykereskedelmi tevékenységű cég, valós, ellenőrizhető üzlettel. Számláknak kérték be többször a másolatát, illetve a cégek közötti szerződéseket. Egyszer vagy kétszer pedig az itthoni bankszámla kivonatot. Akkor volt kérdés például, hogy milyen kapcsolatban vagyunk a Magyar postával, mert láttak tőlük napi szintű utalást.
Ötletünk sincs, hogy mi a gyanús nekik, de ami inkább zavar az elején nulla kommunikáció és utána a sablonos válaszok minden kérdésre -
anadroid
senior tag
válasz Tuomas #12866 üzenetére
Több lábon állás. A virtuális Revoluton és Erstén kívül mindegyik Mastercard, kivéve az Erste fizikait, ami azért mégsem annyira Revolut. Szóval jó lenne egy fintech fizikai VISA is.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
warning19
csendes tag
válasz Tuomas #12857 üzenetére
Mivel nem tájékoztatnak semmiről, ezért nem tudjuk.
Ami fura, hogy ha gyanús egy cég és blokkolják a számláját, majd egy másikat, akkor ezeket miért két hét különbséggel teszik. Nekünk pénteken volt két hete, hogy blokkolták, egy másik cégnek csütörtökön vagy pénteken, mert szerdán még utaltak róla.
Igazából mi már csak azt szeretnénk, ha visszautalnák a pénzt és egy életre elfelejtjük őket. Nem ér annyit az a havi pár 10 000ft, amit meg lehet velük spórolni a magyar bankokhoz képest. -
Krethx
aktív tag
válasz Tuomas #12876 üzenetére
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
Krethx
aktív tag
válasz Tuomas #12879 üzenetére
A kártyáért kell fizetni. Szállítás viszont ingyenes.
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
Krethx
aktív tag
válasz Tuomas #12879 üzenetére
"A visa kártya is prepaid?
Szerintem igen. De ezt most még nem tudom.
Majd ha a kezemben van megírom.GPay:
Amúgy ha minden igaz UK-es kártya lesz.[ Szerkesztve ]
-
Krethx
aktív tag
válasz Tuomas #12882 üzenetére
Amúgy benéztem mert pont fordítva. Legurult már pár sör..
A kártya ingyenes és a szállítás pedig 1.884 Ft.Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
Krethx
aktív tag
válasz Tuomas #12890 üzenetére
Kösz.
Igen.Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
Friczy
senior tag
-
anadroid
senior tag
válasz Tuomas #12935 üzenetére
Egy átlagos banknál lehet. Ezek szerint az Erste nem átlagos, mert ott 8000 Ft fölött van egy dombor MC vagy VISA.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB - Titanium Black
- Asus Z-170 Pro Gaming, I7-6700K, Asus GTX780OC, RAM 16GB DDR4, HDD 1TB
- Lenovo ThinkPad T460s I5/16gb ram, 1 terra ssd,sim foglalat,
- Lenovo Legion Magyar 2026-ig Garis Gamer Laptop Ryzen 5 6600H 16GB DDR5 RTX 3050 Ti
- Bontás-SOKK ..van egy csomó gép darabokban, jó alaplapok,billentyűzetek,és procik listája is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest