-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
nort_on
senior tag
Revolut-on próbálgattam a kártyára utalást (ingyenes + instant). Az mitől függ, hogy mivel működik? Próbáltam VISA és MC kártyákat is vegyesen, mind debit.
Ami ment:
CIB VISA
Raiffeisen MCAmi nem:
Curve MC
Binance VISA
ERSTE MCLegfontosabb az ERSTE lenne, persze az nem megy... Azt tudom, hogy régóta nincsenek nagy barátságban, de esetleg van valami "trükk", amit állítani kell? Vagy hívjam az ERSTE-t? Vagy így jártam, ezt kell elfogadni?
-
válasz nort_on #39952 üzenetére
MC credit nem megy, de a debit MC-nek működnie kell, mint ahogy credit Visának is Ersténél. Debit Visa sehol sem lehet problémás.
Szóval lehet, hogy Ersténél van a gond, bár eddig én tudtam erste MC-vel feltölteni.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz nort_on #39954 üzenetére
Ja, nem mindegyik bankkártyával működik ez, de ez kb ilyen trial and error alapon derül ki, esetleg a bankod tud infót adni erről. Számlaszámra nem jó utalni?
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
nort_on
senior tag
válasz nort_on #39960 üzenetére
ERSTE-t hívtam, elvileg náluk nincs ilyen tiltás, lehet a gold MC a baj. Az ügyintéző mondta, hogy esetleg egy virtuális VISA-t érdemes rendelni. Ez marad a b-terv.
Revolut support-nak is írtam, már többen foglalkoztak vele, elvileg írnak, ha kiderült valami. A hiba egyébként náluk van, This card isn't supported. Csak jó lenne tudni, hogy miért, és hogy tudnak-e ezen változtatni.
[ Szerkesztve ]
-
Sátán44
addikt
Magyar lakcímmel rendelkezem és szeretnék átutalni 530.000 Ft-ot Raiffeisenes bankszámlára. Mik a tapasztalatok, ez általában zökkenőmentes, illetve a mennyi az átutalási költség?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
-
nort_on
senior tag
-
Qtyii
tag
Nekem is premium, de ez mivel más a kártyára utalás?
-
Krethx
aktív tag
válasz nort_on #39976 üzenetére
Volt már róla szó itt régebben. Akkor még csak Android-on volt elérhető.
Később Apple eszközökön is elérhető lett. Örültem is neki. Viszont iOS-en (stb.) Magyarország még a mai napig nem támogatott. (Érdekes) Pedig egy igen hasznos dolog.[ Szerkesztve ]
Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
gixxergabi
senior tag
Nálam is van (metal)
Következőnek írja mely országokban működik (ott van Magyarország) de ez csak tájékoztató nem lehet választani.
A következő oldalon már nem enged képernyőfotót, de van lehetőség nfc kártya beolvasásra.
Kiprobaltam saját revo kártyát beolvassa, de nem használhatom (persze hülyeség is lenne) Curve kártya csak csippan de nem ír semmit, Otp-t beolvassa arra tudnék küldeni. -
Krethx
aktív tag
Érdekes. Küldeni tudnék mert ott csak az országokat írja. Nem kell választani csak figyelmeztet. De ha beírok egy kártyaszámot akkor már azt írja hogy ez a kártya nem támogatott.
Teszt: Revolut + Premium
Wise: Visa Fizikai és virtuális
Gránit Bank: Mastercard Fizikai[ Szerkesztve ]
Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
Gubu0101
veterán
válasz Krethx #39981 üzenetére
Nem mutatja igen,de en birtam eurot kuldeni kartyara,raiffeisen bank es k&h mastercardra is.Takarekra nem engedte a forintot,ott visa kartyam van.
Raiffeisent probaltam elsonek 120€-val arra nem vont le,metal csomagban vagyok.Aztan kuldtem 60€ ott mar 0,42€ szamolt.Es ios-on.Droidos-on meg nem is neztem.[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Krethx
aktív tag
válasz Gubu0101 #39986 üzenetére
Köszi! Ezek szerint működik. Androidon akartam kipróbálni de így kihagyom.
Ezeket próbáltam és nem ment.
Wise - Visa fizikai és virtuális
Gránit Bank. MC - Debit nem dombornyomottMac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
Gubu0101
veterán
Megerositem,most raneztem androidrol is,ott mutatja Magyarorszagot.Ios-en nem ertem,miert nincs meg lefrissitve.Most nezem,ott is ott van csak lentebb kell gorgetni a listat
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Krethx
aktív tag
válasz Gubu0101 #39988 üzenetére
Én sem görgettem lefele. Most már látom.
-
Somatom
veterán
Az előbb próbaképpen Revo free fiókból tízezer Forintot küldtem át Erste debit MC -omra. Kb. 5 perc múlva megjelent George -ban. 70Ft költséget számolt fel rá a Revo.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Pharaoh
aktív tag
tárgytalan
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1 humoros
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lightyear - befektetési app
- Bestbuy játékok
- Gaming notebook topik
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest