-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferret77
aktív tag
válasz golya32 #26400 üzenetére
Pénztárcafüggő a dolog.
Volt innen valaki, aki pályázott a jobb oldali 7600-ra? Mondta a csaj, hogy sok érdeklődő volt. Gyűjtők.
Fel is rakta jófogásra is 10000-ért, gondolom rájött, hogy többet is kaphat érte. Pedig akkor már apródon megígérte, hogy félreteszi nekem 6000-ért, amennyiért apródon árulta. Mert persze hónap végén talál az ember jó dolgokat. Szóval azt mondta, félrerakja. Erre másnap látom, hogy felrakta jófogásra 10-ért. Írtam neki viberen, hogy akkor most mi van, mert nekem 10-ért sok. Látta az üzenetet, mert a viber kijelzi, ha elolvasta a címzett, de nem válaszolt, csak másnap, hogy jó, nekem adja 6-ért. -
sz.balazs.95
veterán
na sikerült, összejött a Z10-re a zsozsó.
úgy oldottam meg, hogy a zsebpénzt a tanév hátralévő részéből előre megkaptam.
Holnap már valószínűleg tudok menni érte.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz sz.balazs.95 #26404 üzenetére
Ha te nyersz valamit a cuccaim közül, akkor feltétlen meglesem Grat!
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Earl_Muttley #26405 üzenetére
oké. köszi.
amúgy fehérbe lesz, mivel csak abban a színben volt elérhető. (KSparrow most biztosan örül. )
mondjuk nem tudom, miért van az, hogy általában a telóknál a fekete szinte azonnal elfogy, de a fehéret nem szokták annyira venni. Nem is baj, legalább több jut nekem.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz sz.balazs.95 #26406 üzenetére
A fekete uniszex valahogy S3 nekem is az pl, azért slattyogtam anno végig fél Budapestet
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Earl_Muttley #26407 üzenetére
szerintem a Z10 fehérben is elég facán néz ki!
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Dr Dee
tag
válasz sz.balazs.95 #26410 üzenetére
Nagy kedvencem a 6600+2110:-))
-
stufen2
aktív tag
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
-
Dr Dee
tag
válasz stufen2 #26430 üzenetére
Az emberek hasra ütve találják ki az árakat!! Most vettem kèt dobozost Ericssont,GH 388,198-ast! A kettőt 7000ft-ért! Bár mind a két telefon van màr a gyűjteménybe......de ennyiért?
Amúgy lehet abból lett elege,hogy olcsón megvettèk tőle és drágãban adták tovàbb!? Nekem is volt egy ilyen ember a vateràn. Elvitte 2000-ért,azt is 3 hét múlva fizette ki. Aztàn mikor megkapta rögtön 3 vagy 4 ezerért àrulta.
[ Szerkesztve ]
-
-
KSparrow
őstag
8910i kijelzővezérlő IC és szoftver, 3510i kijelző. Nem gyári, mindenképp házi gányolás, ennyit nem ér.. Pláne, hogy egy 8910i belehalt ebbe az IC miatt...
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
zorzy4
addikt
válasz sz.balazs.95 #26425 üzenetére
4000nél azért több, mert nagyon ritka, de semmiképpen sem enyi.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
zorzy4
addikt
válasz sz.balazs.95 #26425 üzenetére
Amúgy van nekem r200 de hibás. Ezen a kettőn kívül nem is láttam.
-
zorzy4
addikt
stufen Nézz körül a jogfogáson rengeteg dummy van, köztük ez [link]
-
bunkomen
aktív tag
Beszédhangszórót hogy tudom tesztelni hívás fogadáson kívül? Nincs itthon érvényes T-s kártyám és ezért hívás kilőve.
Üdv
-
AAAKEEE
tag
Sziasztok!
Most nemrég mutatták meg nekem ezt a fórumot. Nos én már 6-7 éve gyűjtök folyamatosan mobiltelefonokat.
Nokia 9000-es kommunikátorhoz keresek akkumulátort, meg töltőt. Eddig nem igen találkoztam ilyen termékkel hazai oldalakon.. Valaki tudna ebben segíteni? -
Dr.Zoo
őstag
válasz AAAKEEE #26448 üzenetére
Csőváz!
Keresd a Kollégát....
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest