-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
Van szétnyitható benq telóm dobozos érdekel valakit? Ef61 a1 függő
[ Szerkesztve ]
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Stylewars_kp
őstag
lg g510 telóhoz akkut még lehet valahol venni?
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz golya32 #25602 üzenetére
nekem az nem tetszik benne, hogy a telefon alsó és felső fele nem egy vonalban van, hanem el van csúszva egymáshoz képest.
nameg hogy a1 függő - bár ez nem akkora gond.a kagylómobilok közül inkább az ilyen tetszik: egy vonalban van a két rész, a képernyő alatt nincs focipálya méretű terület.
utóbbi nagyon sok kagylómobilban meg van, de engem kimondottan zavar.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Dr.Zoo
őstag
A 22. kerületben lévő tmobile függő 7110-re nem repült rá innen senki, igaz?
Hogy tudom függetlenné tenni?"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Dr Dee
tag
Szép gyűjtemény,gratulàlok hozzá:-)
Az előző felsorolásból kimaradt pár telefon; Sonyericsson T630, Motorola V50-es!Nokia 6230i -
Dr Dee
tag
Hol ?
-
ferret77
aktív tag
Nem tudja valaki véletlen, hogy itt HA-n hogy kell értékelni vevőt? Szóval vett tőlem az ember egy telót és őt értékelném.
-
Dr Dee
tag
Írtam neki,köszönöm
-
zorzy4
addikt
Ha nem is olcsón de jó árban nem érdekel valaki egy nokia 8110?
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
golya32
senior tag
Nekem is van 2db 8110 mind2 működik csak az akkuk szarok.
Most néztem nekem fent van, még a telószám is
[ Szerkesztve ]
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Stylewars_kp
őstag
Ez szerintetek real vagy fake:
Nem régiben jelent meg egy külföldi blogon hogy a Nokia és a Sony Ericsson szoftverjében egy 26 jegyű kóddal kilehet kapcsolni a teló függőségét. A kód nem minden telón müködik.
Na akkor nézzük meg mi is ez a kód.
*#33 telefon gyártási ideje pl: 20090101 körzet szám(20,30,70) ezután 36(az ország azonositója) IMEI első négy száma pl:5888(az IMEI kódot a telódból a *#06# kombinációval tudod előhivni) majd 0706 majd az IMEI kód utolsó 4 számjegyét(pl:8885) és végül zárjuk le *0*#-el.
Erre egy teljes példa:
*#33200901012036558807068885*0*#
Amennyiben ezzel kész vagy akkor már csak annyi van hátra hogy egymás után 4x megnyomod GYORSAN a zöld gombot. 4 x nyomd meg se többször se kevesebbszer.
Ha help kell irj komit és megpróbálok segiteni.
UI: Következő Post-omban megmutatom (leirom) hogyan lehet kártya nélkül használni Sony Ericsson telókat.
[ Szerkesztve ]
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
imi290
aktív tag
válasz Stylewars_kp #25626 üzenetére
Kóddal én anno függetlenítettem Nokia 3310-et,de azokat a fajtákat lehet is.Kevés telefonon működne ez szerintem,sőt...
-
Earl_Muttley
őstag
Valakinek van eladó 8850/8910(i)?
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
stufen2
aktív tag
Valaki kért képeket, de már nem tudom ki, itt vannak:
A kemény burkot letakarítottam, de a készülékkel nem bíbelődtem, nehéz szétbontani, fehér csoki van a hangszóróban , a keményburkon is volt kb. 2 sportszeletnyi csoki...[ Szerkesztve ]
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
golya32
senior tag
Valakinek eladó nokia E7 vagy n9?
-
Dr Dee
tag
Valakinek van eladó Nokia N90-enese?Az aprodon lassan egy éve nézzem az egyetlen hirdetést,de a Csajszi el van szállva:-(( írtam neki màr,de semmi engedmény. Magátol viszi le és föl az árat. Volt már 30 ezer is,karácsony előtt le vitte 15-re most ujra 20ezer:-))
-
Nekem meg egy szép állapotú,jól működő Nokia N82,vagy hasonló teló kellene.Adnék érte egy P4-es laptopot.
-
Dr Dee
tag
válasz bumbalaci55 #25632 üzenetére
Köszönöm,írtam neki!:-))
-
ferret77
aktív tag
Phoenix-szel újraraktam a 7373-at és minden ok, visszaállt 12345-re
-
sz.balazs.95
veterán
az lehetséges, hogy egy telefonban elromlik a töltést szabályozó/túltöltést magakadályozó chip?
És okozhat-e olyan tünetet, hogy a töltés során nagyon komoly mértékben felforrósodik az akku?
Illetve hogy ennek következtében egy időre a billentyűzet egy része egyszerűen megbénuljon?Csak mert most elővettem az N-Gage QD-met, és pont ez történt vele.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
KSparrow
őstag
válasz sz.balazs.95 #25637 üzenetére
Szerintem inkább akku gond van, Bár jó kérdés... Szerintem ha a töltés IC száll el, akkor inkább egyáltalán nem tölt.
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
sz.balazs.95
veterán
válasz KSparrow #25638 üzenetére
feltöltött rendesen, legalábbis amikor lehűlt, és újra bekapcsoltam, max.-on volt az akku.
Azt tudom, hogy van egy chip a telókban, ami arra van, hogy megakadályozza, hogy az akku túltöltsön,
de nem tudom, hogy annak a meghibásodása nem-e okoz szakadást, mert akkor viszont tényleg nem tudna tölteni.[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
válasz sz.balazs.95 #25637 üzenetére
Ejj a régi jó QD,de szerettem,de sajnos megadta magát.
-
imi290
aktív tag
Nekem a 3650-ben valószínűleg elment az a chip,mert nem veszi a töltést.Maga a konnektor jó,mert átmértem.De nem vészes más baja nincs
-
MurdR
veterán
válasz sz.balazs.95 #25639 üzenetére
Én nem erőltetném már azt az akkut.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
sz.balazs.95
veterán
kipróbálom egy másik akkuval.
nagyon remélem, hogy tényleg csak az akkuval van baj, mert azt könnyen lehet pótolni.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz sz.balazs.95 #25643 üzenetére
eddig kb. 50%-ig töltött fel, miközben a Snake Evolution-nel játszottam.
forrósodásnak semmi jele.úgy néz ki - szerencsére - tényleg csak az akkuval volt gond. *megkönnyebbült sóhajtás*
-
ferret77
aktív tag
Tegnap eladtam 5-ért egy 6600-át, az ember ma meghirdette 12-ért
-
stufen2
aktív tag
Ma rájöttem, hogy az egyik dummym nem 6300 hanem 6300i
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- Nagy chili topic. :)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest