-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Next Win ®
tag
Tudnátok segíteni, hogy az ilyen régi telók szoftverét, mondjuk 7600, hol tudom frissíteni ?
Lehet egyáltalán ?Amikor éjjel nem bírsz aludni, az azért van mert ébren vagy.
-
LaciGSM
aktív tag
válasz Next Win ® #17903 üzenetére
szerintem box meg kábel kell hozzá.
de kábel meg szoftver tutira.
a box lehet csak az unlockhoz kellhttps://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
LaciGSM
aktív tag
válasz Next Win ® #17905 üzenetére
lehet hogy én tudom rosszul.
de így emlékszem hogy ezeknél még nem olyan egyszerű a frissítés mint manapsághttps://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
draco31
veterán
Eljött a pillanat, hogy túladjak az N73-as mobilomon. Inkább cserélni szeretnék, a fő cél egy tökéletesen működő Alcatel OT-S853-as lenne.
A hangerőgombok le voltak válva, de azokat vissza forrasztottam, működnek, még ha kicsit fura is a nyomáspontjuk.
Néha fotózás közben kilép valamiért a kamerából, de utána vissza is lép. Néha pedig felvillan a kijelző, ha az asztalon hever. 4.0839.42.0.1-es szoft van rajta.
Az előlapot golya32-nek Köszönöm, egy törés található csak rajta. (az enyimen több törés volt, és a plexi is el volt törve a kijelzővel együtt, azt ki is cseréltem benne.)
A hátlapot, és középső keretet én alkottam meg ilyenre, mert nagyon foltos volt a kopások miatt. A töltőcsatlakozó körül nem lett a legszebb, ahogyan a kamera körül sem.
Több hibájáról nem tudok, nem használtam kártyával.
Tudom hogy ronda szegény, de a Chokito is ronda volt és finom.
Lát benne valaki cserelehetőséget?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
LaciGSM
aktív tag
NAH kérem!
tökéletesen működik a Panasonic GD95
Ferret77: a 20K a panára vonatkozott? vagy a boxra?
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
KSparrow
őstag
Srácok! Holnap én bontom a kiállítást.
Kérdés, hogy akkor eljönnétek-e egy fórumtalira 10-én, a 1011 20. születésnapján?Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
-
kovy79
őstag
válasz novinyul #17915 üzenetére
Köszi, de azért ennél többre gondoltam.
1. Ebből a két képből nem igazán látszik semmi.
2. Gondolom több volt a kiállított telefon, mint 2 vitrinre való.KSparrow, érdemleges számú és információ tartalmú kép sehol nincs, csak amolyan "összefoglaló".
Azért gondoltam, hogy a végén csinálj pár képet, mert így már "nem rontod az üzletet".''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
iday
aktív tag
-
susu88
tag
Azért egy ilyesféle Nokia prototípus telót el tudnék viselni. Ha jól látom (és ha jól emlékszem, mert ott voltam ám N93-as? Működik egyáltalán bármennyire is?
-
KSparrow
őstag
válasz susu88 #17925 üzenetére
N90. Segélyhívás kiment róla, de a ház miatt nem megy bele SIM. egyébként bekapcsol, de a kamera pl nem megy, meg a menü is elég kezdetleges. az egyik E60 prototípuson meg a 6630 szoftvere van elvileg, így a telefon nem tud a WIFIről, de keresné a kamerát.
(#17924) novinyul:
Naja, 2 bőrönd lesz... Remélem tudsz benne segíteniNokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
ferret77
aktív tag
válasz kovy79 #17917 üzenetére
Én is voltam a kiállításon és készítettem képeket, amiket beraktam más fórumba. Remélem nem gond, ha belinkelem.
mobilmementók képek -
KSparrow
őstag
válasz susu88 #17928 üzenetére
inkább nem bántottam, csak az elejét szedtem le. érdekes, hogy bebben is szalagkábel van belül.
Ha a hátlapot leveszem, hogy betegyem az akkut, akkor ott van a sim érzékelője, de nincs meg a sín, így nem tartja ott semmi a kártyát.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Don Pityu
csendes tag
Alcatel ot757 vagy Sagem VS1 valakinek?
-
LaciGSM
aktív tag
szerintetek ezt komolyan gondolja??
https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
kovy79
őstag
válasz LaciGSM #17934 üzenetére
Régebben itt is fórumozott.
Kérdezd meg priviben, hogy nem e írta el az összeget egy nullával!ferret77, köszi neked is a képeket!
[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
zorzy4
addikt
És ha eljöttök a fórumtalálkozóra, élőben is megtapizhatjátok a kiállított telefonok egy részét, és találkozhattok a kiállítókkal, akik talán még autogramot is adnak
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
KSparrow
őstag
válasz kovy79 #17941 üzenetére
azt hogyan? a telefonok benn vannak 6 üvegvirtinben, köztük 1-2 öntöttvas kályha.
Facebookomról leszedett képURL-ek:
ezen én is virítok És ott a 6650 is
pár fóliás előlap-3120, 7210, 6610, 6610i,...
Megnyitó, Novinyul háttal, én oldalról, mögöttünk meg jobb szélen egy Origós újságíró, Minoltát takarjuk
a híres 3xxx-as széria
Még a nap is rásüt a hamarosan húszévesre
egy féltégla[ Szerkesztve ]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
válasz Don Pityu #17943 üzenetére
én nem az üzlet miatt csinálom. Annyi pénzem áll már benne, hogy sose látom viszont. Nekem az a fontos, hogy meglegyenek, és szépek legyenek. Ne az legyen az első érzése valakinek, amikor közelebbről is megnézi (persze, az első az lesz, hogy anyám, mennyi..) , hogy mégis milyen leharcoltak, hanem hogy hoppá, ezek szinte újak, milyen szép és igényes.
Persze, van, amibő nem lehet szebbet találni, mint a 7280, arra pl egyszerűen nem létezik eladó burkolat, se gyári, se utángyártott. de ami lehet, legyen is szép. Nyilván, idővel felmegy az ára, hiszen elfogynak az eladó darabok, piacokon is kevesebb már a 1610, mint régen, de nem hiszem, hogy annyival többet érnének. Nekem az a fontos, mondom, hogy szépek legyenek, és ne kopottak. Itthon maradt emiatt még vagy 10-15 telefon, mint a 6260, 6101 és 6103, 5200, stb, mert leharcolt az állapotuk. Ha lehet, majd felújítom őket.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
LaciGSM
aktív tag
egyébként sok esetben egy hibátlan darab, esetleg új, sokkal többet ér mint egy leharcolt, ezekből a retró telókból!
Pl: Nokia 6310ileharcoltat veszel már 5000-ért is, egy új ,dobozos, ha felbukkan ritkán, simán 45-50K.
de egy megkímélt, gyári is megvan 15K körül!https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest