- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz tolts.hu #17206 üzenetére
Szerintem se nagyon. Bár a hasonló állapotú gyári horror áron van.
Nem tudtok esetleg Nokia N800 tabletre érintőplexit? ebay-en se láttam... komplett házat ien, de a plexi nincs benne. Tettem egy licitet a vaterásra, enyit még megadok érte, de akkor már megcsinálnám szépre.
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
golya32
senior tag
Kicsit off
Kececkedtem kicsit a vaterával, kiküldtek egy számlát fizessek úgy hogy ki tiltottak
erre elküldtem őket az a...ba.
Most meg kaptam egy mailt a teszvesztől kitiltották a 2009-es nickemet, Azóta nem is léptem fel vele... igaz a számlaszám azonos volt. Most biztos minden kockafejű, az én nickeimet keresi.
Elméletileg még 2 van de nem tudom se a nevet se a belépési kódot.Mit láthatnak ezek, az IP cím elméletileg változik minden belépésnél ha újraindítom a modemet.
Lehet regisztráció nélkül is vásárolni, onnan is kitilthatnak?
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Don Pityu
csendes tag
Sagem myV-55 biztonsági kódot tud valaki?
-
Earl_Muttley
őstag
-
golya32
senior tag
válasz Earl_Muttley #17212 üzenetére
De ott van 2db csavarhely azokkal mi van?
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
kovy79
őstag
válasz Earl_Muttley #17214 üzenetére
Elvileg nekem van.
Ma sikerült venni kb 15db Siemens Proto-t az egyik szemétlerakóban.
A70, AX75, CX65, CX75 (ezek teljesen mások, mint a végleges), S45, SL55...
Ezeken rendesen látszik, hogy Proto-k, szoftver és hardver oldalon is.[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
kovy79
őstag
Siemens SX45 akkut nem tud valaki?
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
LaciGSM
aktív tag
NOKIA FANOK figyelmébe ajánlom:
http://en.numista.com/catalogue/pieces36634.html
ilyenem van csak sokkal szebb állapotban!
https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
kovy79
őstag
válasz Earl_Muttley #17217 üzenetére
Szó szerint szemétlerakóból!
Hihetetlen, miket ki nem dobnak a németek.
4-500kg-s konténerben tucatszám vannak kincsek. Tegnap is hoztam BB9000-et, N97-et, S8300-at, amiknek semmi bajuk (akkuk és hátlapok hiányoznak). Ja és csak a tetejét volt időm átnézni...[ Szerkesztve ]
-
kovy79
őstag
válasz LaciGSM #17228 üzenetére
Igazából ez nem megsemmisítés, hanem újrahasznosítás.
A magyar cégek is általában Németországba hozzák konténerszámra.
Sok magyar nyelvű telefont is találtam már (6310i, K800i, D900, stb.).
Elvileg bemehet, de nem hozhat ki.anevemearl, kilora van ár, a neten te is rákereshetsz.
[ Szerkesztve ]
-
LaciGSM
aktív tag
nincs valakinek elfekvőben Sony J6 működő akkuja?
-
kovy79
őstag
válasz Earl_Muttley #17231 üzenetére
Igazából ezt nem tudom. Aminek örültem, pl fóliás V3, V3xx, T28, de pár BB is, ami napokat lehetett használatban, Z5, Z7. Értékben a fene sem tudja. N97, BB9700. A szemem nem igazán az újabbakra fókuszál, no meg általában csak a kb 10%-t tudom átnézni.
Mod: azt még hozzáteszem, hogy az elhozott telók kb fele működik.
[ Szerkesztve ]
-
kovy79
őstag
válasz Earl_Muttley #17233 üzenetére
Már megnéztem, tökéletesen megy és független.
sannnya, elvileg pont találtam egyet, de a másikomra (szép szó...) azt írtam fel magamnak, hogy magától kikapcsol. Szóval megnézem őket. Ám a következőkben mindenképpen keresek majd.
velekeio, nekem ami van nagyon szép, de nem egyszerű találni...
[ Szerkesztve ]
-
LaciGSM
aktív tag
nincs valakinek Sony Ericsson szervizben ismerőse??
kéne nekem gyári fehér elő-hátlap X8-hoz..
-
KSparrow
őstag
Srácok, ma megérte piacolni: Nokia 6220, 500-ért, illetve egy 101 3000-ért. Az utóbbihoz kérdésem is volna. Hogyan lehetséges az, hogy adott a telefon, szervizmenü szerint 2012 06. havi gyártmány (a szoftver márciusi). nagyon szép állapotú, matt burkolat, feszesen tart, nem sokban tér el a nullperces 100-astól itthon.
A Life timer viszont: 1602. most oké, hogy dual sim, de akkoris, ha tényleg júniusi gyártmány, (ami után egyből nem kerül eladásra) a gyártástól számítva napi 12 órát használták. nem lehetetlen, de nem ntudok elképzeni olyan helyet, ahol napi 12 órát nyúznának egy telefont. és akkor is hogy lenne ilyen jó állapotban...
vélemény?Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
válasz Earl_Muttley #17240 üzenetére
lehet, de nem valószínű. És akkor is túl sok a life timer a korához képest.
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Ati 666
tag
Üdv mindenkinek.
Kérdés:
-Motorola V3-ashoz van valakinek fekete előlapja lehetőleg szép állapotú?
A válaszokat előre is nagyon köszi mindenkinek.
SonyEricsson MBW-150 BT Watch,SE W705,SE K530i,Sony Xperia S.Sony SLT a33.Sony KDL-40EX500, Sony STR-DH820, Sony BDP-S360,Sony SS-FCR6000,Sony SS-B1000,
-
zorzy4
addikt
Valakit érdekel pana gd 92, írjon!
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
LaciGSM
aktív tag
egy jó kis fényképező nem érdekel valakit? samsung 7,2 Mp újszerű állapot, stb.... privátban érdeklődj , teló csere érdekelhet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest