-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
törölt tag
Én meg kicseréltem ma egy 3310 LED-jeit fehérre. Komoly lett.
-
KSparrow
őstag
Nokia 9300, 7610, 6210, 6300, 7270,javítandó 8850, Philips Ozeo, Panasonic EB-G51m érdekel valakit?
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
törölt tag
Nokia 3510-ről lenne szó. Nem tudom, hogy milyen függő, csak azt, hogy osztrák. Honnan tudhatom meg? Már próbáltam kb 5 kódot, nem nyert.
Update: marad a kábel, elhasználtam az 5 lehetőséget. :/
[ Szerkesztve ]
-
arkades
senior tag
N85-öt tölthetem Motorola V8 töltőjével. nem lesz baja?
Каждый дрочит как он хочет.
-
arkades
senior tag
válasz Earl_Muttley #15971 üzenetére
Na jó de Te egy SE telefonról beszélsz. Lehet, hogy a Nokiánál másképp van. Van egy pár telefonom, ami Pl: csak kikapcsolt állapotban veszi a töltést. Hogy ez mitől van, arról fogalmam sincs Minden esetre bosszantó.
[ Szerkesztve ]
-
arkades
senior tag
válasz Earl_Muttley #15973 üzenetére
Ez jó hír. Akkor lehet, hogy ezek tényleg univerzálisak.
Minolta: Motorola V980, Sharp 902.
[ Szerkesztve ]
-
Don Pityu
csendes tag
Sziasztok!
Sikeresen beválasztottam 2db 6220-al.Beütöm a pin-t és kiírja hogy telefon korlátozva és kér egy kódot.Van ötletetek? -
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Elakarom adni az alábbi mobilokat, kérlek benneteket, hogy telónként árazzátok be nekem:
Eladóvá vált kihasználatlanság miatt egy Nokia 7110, mely Telenor függő, szép állapotban! Működőképes!
Ami jár hozzá:
- gyári töltő
- gyári akku.Eladóvá vált egy Nokia 3110c mobiltelefon alkatrésznek, mely T-mobile függő. Sajnos nem kapcsol be, így nem tudom, hogy mi lehet a baja!
Ami jár hozzá:
- gyári töltő
- gyári akku
- doboza
- gyári headsetEladóvá vált egy Nokia 6210 mobiltelefon alkatrésznek, mely T-mobile függő. Sajnos nem kapcsol be, így nem tudom, hogy mi lehet a baja!
Ami jár hozzá:
- gyári akku
- dobozaEladóvá vált egy Nokia 6310i mobiltelefon alkatrésznek, mely független. Sajnos nem kapcsol be, így nem tudom, hogy mi lehet a baja!
Ami jár hozzá:
- gyári akkuKöszönöm!
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Félégla
csendes tag
Sziasztok! Kérlek benneteket segítsetek abban, hogy melyik telefon éri meg jobban.
a Nokia N70, vagy a Nokia N73?
Köszi!Féltégla Mobilmúzeum
-
KSparrow
őstag
válasz Félégla #15985 üzenetére
Én N73-ast használtam, jó a joy, szerettem, meg jól szól kihangosítva, hiszen ugye sztereó. meg jobb a kamera (3,2 mp; AF) micro-miniSD adapterel megy bele 2gb-ig, jó az. N70-est nem, N80-ast próbáltam, azzal is minden oké.
bár az tény, hogy N73-on kicsit könnyen kilazul a joy, vagy túl érzékeny, vagy pont, hogy nem megy. de a csere egy vagyon, 800 ft.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
golya32
senior tag
Hát, kipróbáltam mind a kettőt egyik sem jött be igazán, kikötöttem az n77-nél az nagyon tetszett, aztán azt is lecseréltem.
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Micuir_M
tag
Tudom, nem illik itt hirdetni,de ez ajándék a leggyorsabb jelentkező gyűjtőnek.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=micuir_m
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest