-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz T0rnad0 #14400 üzenetére
de sok "hülyével"-sorstárssal könnyebben megy...
volt egy autós telefonom, nagy fehér, elbontottam, mert csak a helyet foglalta. találtam benne egy 12V-os akkut, még fesz is van benne (kb 2 évet állt itt, nyári 40 fokban és téli -20-ban, és előtte se tudom, mikor használták) és volt benne Nokia egység, ez a szokásos autóstelefonos, és egy GSM A'-es Sim is.
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
ugyan nem telefon, de mobil, és retró:[link]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
zorzy4
addikt
Ma vettem egy hibátlan e61et, 3500ft-ért. Jó vétel volt?
[ Szerkesztve ]
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
Earl_Muttley
őstag
8800 érdekel valakit?
Vagy fasza 6210 olcsón?
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
-
törölt tag
Van valakinek esetleg E51 beszéd és csörgőhangszóró?
-
nagyúr
Ha valaki régi telefont venne - új formában.
Akkor továbbra is www.lekki.frSurface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
leslieke
Jómunkásember
Sziasztok!
Mennyiért lehetne (ha egyáltalán el lehet) eladni egy SE K800i-t és egy Motorola MPX-200-t?
Mindkettő jó állapotban van, MPX200-hoz csak a töltő van meg, K800i-hez minden.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
draco31
veterán
Még nem retro, de megkérdezem. Nokia 6303i-t mennyiért lehet kb. eladni? T-s, töltő, adatkábel.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
zorzy4
addikt
nokia 2300 a vaterán [link]
-
zorzy4
addikt
Nokia n70 doboz, ha valakinek kell szóljon.
-
draco31
veterán
Találtam egy Motorolát hátha érdekel valakit.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
OrLiX
tag
Sziasztok Mesterek!
Van egy Ericsson T28-asom. Felújított, független, e-bay-ről.
T-s kártyával szeretném használni, de állandóan eldobja a hálózatot.
Vodás kártyával nem csinálta.Gondoltam szoftvert kellene frissíteni, de se kábelem, se semmim hozzá.
Tudnátok segíteni abban, hogy merre induljak el?
Ismertek-e olyan személyt, aki frissíteni tudná, Budapesten?Válaszokat előre is köszönöm!
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ.
-
zorzy4
addikt
Házilag ezt nem tudod frissíteni, de valószinüleg nem is az baja. A végfok mehetet ki, és innkáb a 900as, azért megy még vodással. TipIkus ericsson betegség. Vagy szerviz, vagy kicserélteted a telót, ha van rá gari.
-
meroly
veterán
Impossible is nothing
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest