Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Plata #16024 üzenetére

    A játékiparban, de még máshol is nem ritka az, hogy egy adott cég a tulajdonosa és másik cégnek, de alapvetően önállóan működik. A Rockstar esetén is így van. Bár a Take-Two a tulajdonos (ahogy a 2K-nek is), de elvileg minden Rockstar IP az a Rockstar tulajdonában van. Vagyis ha esetleg a Rockstar Games fogná magát és kivásárolná magát a Take-Two-ból (vagy valaki kivásárolná őket), akkor a GTA, RDR, Max Payne, etc. jogok is a Rockstar-nál maradnának. Úgye a Rockstar saját maga adja ki a játékait is.

    Úgy van most is hasonló, mint pl. az Embracer Group, aki a bár a tulajdonosa sok cégnek (Gearbox Entertainment, Koch Media, Saber Interactive, THQ Nordic, etc.), de azok alapvetően önállóan működnek.

    Filmipar esetén is ott volt az, hogy pl. a Miramax az egy jó ideig a Diseny tulajdonában állt, és így technikailag Disney produkciónak volt tekinthető a Pulp Fiction/Kill Bill is.

    #16025: Volt, vannak ilyen pletykák... kb. 10-12 éve folyamatosan. Simán lehet, hogy hamarosan valóban lesz. És akkor azok akik 12 éve mondják, hogy:" Ők biztos forrásból tudják, hogy jön az RDR PC-re" végre megmondhatják, hogy igazuk volt és senki nem hitt nekik :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

Új hozzászólás Aktív témák