Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Mike #6813 üzenetére

    Onnan, hogy már én is beleütköztem és ez volt a megoldás. Amúgy meg kell nyitni a Posse-t ott a Posse Members és ott lehet váltogatni a Current Members ahol, azokat listázza ki akik éppen benn vannak a Posse-ban. Ez maximum ugye a Posse leader-el együtt maximum 7 fő lehet. Vagy ha nyomsz egy L1/LB-t,R1/RB-t akkor ott lesz All Members név alatt az összes Posse tag aki jelenleg be tudnának bármikor csatlakozni. Itt pedig maximum 10 tag lehet bent a leader-en kívül. Ha ez a lista televan, akkor nem tud több ember belépni. Ilyenkor innen lehet kick-elni azokat akik nem kellenek éppen oda.

    A Collector annyiban könnyebb, hogy az egész térkép tele van a gyűjthető dolgokkal, vagyis folyamatosan be fogsz ilyenbe botlani, akár loot közben is. A treader-et viszont legoptimálisabb esetben is (a kötelező supplikat nem számolva) 3 óra 20 percenként lehet eladni maximum 625$-ért. Vagyis igazából annyiban javítom magam (bár ezt már írtam korában), hogy párhuzamosan csinálva a 2-3 Role-t nagyon gyorsan jön a pénz és az XP, még akár solo-ban is.

    F_Peter: A Posse lehet ideiglenes, vagy állandó, a tábor az saját, és teljesen mindegy, hogy milyen Posse-t indítasz. A sátor és tartozékai (fegyverszekrény) azokat a tagok kvázi hozzák magukkal. Vagyis ha más Posse-jában vagy akkor is tudod a táborodat fejleszteni, de te ilyenkor csak a sátradat látod abban a Posse-ban (sátor típusa a táborod témájában, kivéve ha a Posse Leader manuálisan beállítja a saját témáját a tagok sátrára). Egyébként a Pressisten Posse az egyszeri 200$-on kivül nem kerül semmibe. Viszont ha ilyenben vagytok akkor akár 7-en is lehetek bent (ilyenkor kell a nagyobb tábor), több beállítás felet rendelkezik a leader (pl egyenruha)), és csak így lehet Posse Versus küldetéseket indítani. Valamint csak így lehet nevet adni a Posse-nak.

    A másik.

    Ha törlöd a karaktered akkor az el nem költött aranyat és pénzt nem veszi el a játék. Ezért van az, hogy aránylag sok pénzzel és arannyal lehet ilyenkor kezdeni. Jópár hónapja, amikor bonusz arany és pénz járt az Online Story küldetésekért, akkor sokan csinálták azt, hogy megcsinálták az összes küldetést, majd törölték a karakterüket és újra megcsinálták, és így sok pénzt tudtak maguknak farmolni.

    LaciCRM: nem az enyém, hanem GTA Forums-ról való a kép.

    Amúgy nekem ma megint resetelödöt...

    Madoc: a figure85-öt igazából már csak itt használtam, és az is egy régi középiskolás bélős poénból született vagy 15 éve. Akartam már régebben is váltani, de lusta voltam fizetni érte :DDD. Szerencsére maradt annyi GBP a Curve-ös meghívókuponomból, és akkor gondolta, hogy erre költöm (maradt még így is 0,12GBP rajta).

    [ Szerkesztve ]

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák