- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
Ez nagyon tetszik!
Jó a cikk, gratulálok a kis kütyühöz, egy ilyenre én is lehet, hogy beruházok a jövőben
Telefonom jelenleg is android 2.1-et futtat (T-mobile Pulse/Huaweii u8220) és én imádom ezt az OS-t!
Egyszerű, gyors és nekem bőven elég amennyire ez testreszabható.Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...
-
Naggyon korrekt kis leírás
Abszolút tetszik ez a kis gép. Most akkor igazából mennyiért lehet beszerezni?
Full pöpec.Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
tjb007
nagyúr
Vámot,áfát kellett fizetned ?
-
z0d1AK
nagyúr
Én már csak a kapacitív kijelzőket és a 3G modult hiányolom ezekből.
Csak ezért nem ruházok be rájuk.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Balinov
titán
udv,
tetszik az iras, a kutyu megjobban. Azt esetleg meg tudnad mondani, Gsensor es GPS van-e nameg hogy milyen proci dolgozik benne?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
NoMagix
addikt
Ez pöpec!
Végre egy jó mérettel és belsővel megáldott gép!
Igaz, én is a 3G hiányoltam!
Használd egészséggel! -
Sh4rKy
senior tag
persze, jól tud jönni, meg értelmét is látom, de ha van rajta USB, akkor lehet, hogy kezeli a mobilnet modulokat
viszont két kérdés felmerült bennem...
1. videó jelet ki lehet vele küldeni valamilyen formátumban? mert ha igen, akkor nyaralóba HTPC helyett egy ilyen is megteszi
2. hordozható vinyót próbáltál rádugni USB-re? mert sok olyan eszközzel találkoztam, ami sima pendrive-ot elvisz, de hordozható vinyót már nem szívesenAz is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...
-
student
őstag
mennyire használható a virt billentyűzete? mekkora gombok stb rakhattál volna arról is egy képet
amugy nagyon tetszik. -
superecneB
őstag
Kár hogy nem valami sajátosabb designnal adták ki és kapacitív kijelzővel. Így ebben a formájában nekem csak egy sima ipad hamisítvány (ez csak engem zavar nagyon?) függetlenül attól, hogy egy tök más tök használható operációs rendszer van rajta. Nekem ebben a formában nem kéne.
By the way köszi az ismertetőt, érdekes volt és használd egézsséggel!
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
XDA-s topikjaban azt mondja,hogy
1Ghz-es ARM11 (ARM v6) a cpu JIT-el. Lan vezerlo az egy Realtek RTL8201CT, Wlan egy Ralink RT3070L, a Nand hattertar Hynix HY5PS1G1631C FP-Y5, viszont sehol nem irnak GPS-t...
sot, egy YT-s videorivju alatt olvastam egy hsz-t,hogy van 2.2 (Froyo) update is ra
[ Szerkesztve ]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
z0d1AK
nagyúr
És hogy nézne ki, ha a tabletből kilógna egy (adapterrel együtt) kb 20cm-es műanyag?
Ami ráadásul elég instabil, könnyű kirántani, esetleg letörni.(#5) Balinov: G szenzor ha jól látom van benne, GPS viszont nem, mint ahogy nagyjából egyik kínai masinában sem.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Mr.Csizmás
titán
egy rendelés linket, akár priviben szabad kérni?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #15 üzenetére
(#14) Balinov: GPS modullal még jó lehetne, ha tudja kezelni, bár akkor még egy plusz kütyü...
-
Balinov
titán
balpeter04-tol kerdeznem, ha nem indiszkret a kerdes, hogy cakkpakk mibe fajt neki,mig a kezekoze kaparinthatta?
Ebay-es linkeket koszi, talaltam 1-2-t, ahol buy now arral + postaval 155$, ami durvan 120-125 ojro...ennyier ajandek sztem..
-
z0d1AK
nagyúr
(#17) Balinov: Lézetik.. Nokia LD-3W, pl.
(#18) tjb007: Kisebb kijelző, kisebb proci, magasabb ár...
(#19) Mr.Csizmás: minden onnan jön.
-
nagyúr
Meglehetősen szimpatikus készülék. Talán ez az első Ipad klón számomra ami tényleg használhatónak tűnik.
Més que un club!
-
Balinov
titán
tenlyeg. meg Uiq3-as korszakbol remlik ez a modell..
Mr.Csizmás: rendelsz hozza ebayrol egy 8-16gigas microSD-t, ami talan tudja a Class2/4-et..
[ Szerkesztve ]
-
Targen
csendes tag
Azt írd már meg légyszi, melyik is pontosan az a news & weather program, vagy egy linket dobhatnál. köszi
-
Balinov
titán
válasz Mr.Csizmás #26 üzenetére
igyekszem
sztem egy olcsobb Class2-es (ami csak tudja az elvart 2mib/sec olvasas/irast) boven eleg film/zene/ebook tarolasahoz...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #22 üzenetére
Elvileg amint rendes USB van, az kezeli, láttam róla képet, videót, bár nem ezzel a géppel.
-
Mr.Csizmás
titán
öcsém piszkál azzal, hogy szerezzek neki valami wifis eszközt a tanulmányaihoz, de egy netbook húzósabb lenne a jelenlegi helyzetben....úgyhogy ez a cucc lesz, úgy néz ki.
(#30) z0d1AK USB bill.? vagy egy BT-s.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #29 üzenetére
Viszont értékét tekintve nem feltétlenül egyenlő egy netbookkal.
Tanulmányai során jól jöhet, ha van billentyűzet.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Balinov
titán
válasz Mr.Csizmás #29 üzenetére
en is keresek vmi hasonlo megoldast - lehet pont ezt? - a desktop melle, notebook/netbook helyett.
esetleg egy ilyen kutyut melle
kulso HDD-vel sztem mukodnie kell, csak olyat kell venni, ami nem kulso tapos
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
A 2,5"-os noti vinyók mennek USB-ről gond nélkül, kérdés, tud-e elég áramot adni a tablet portja.
Valószínűleg én maradok a ViewSonic ViewPad 7 / Commtiva N700 tabletnél. Abban van kapacitív, gps, és 3G is. Bár csak 7', és az ára is több.
-
Balinov
titán
válasz Mr.Csizmás #32 üzenetére
viszont ha osszeadom a Tablet (155$-tol) arat meg ezet (70$) akkor annyiert mar lehet venni refurb netbookot is...Nekem nem kellene a fizikai bill, Legenden eleg jol elvagyok a virtualissal..
-
balpeter04
tag
Először is bocsánat, hogy eddig nem tudtam a kérdéseitekre válaszolni, de a mai napom elég húzós volt és csak most jutottam géphez.
Nos tehát egy kis kiegészítés:
1. Úgy durván, 42-44-be fájt nekem (USD-HUF ingadozás)
2. Nincs benne GPS, de G-senzor igen és a készülék 360°-ban mindenfele elfordul (magyarán mondva tarthatod a készüléket fejjel lefelé, akkor is elfordul az android).
3. Engem nem zavar, hogy iPad klón. Én egy androidos tabletet akartam venni ami "tényleg jó"
A további kérdésekre is próbálok válaszolni, ahogy az időm engedi. -
veterán
Állat. Bár a processzorról ahány oldal, annyi különböző infó van (ami azért gáz szerintem), elég jónak tűnik. 1 GHz, 256 MB RAM... pont jó.
Android piactér van, elérhető? Ez leginkább azért érdekes, hogy a Google engedélyével vagy nélküle tették-e fel. Lásd Augen tablet ügy, ahol nem volt engedélyük és már tiltva is vagyon.
[ Szerkesztve ]
-
balpeter04
tag
válasz Mr.Csizmás #32 üzenetére
Azért azt vedd figyelembe, hogy a ZT-180 nem helyettesíthet egy laptopot/netbookot sem. Ezen például nem tudja elkészíteni a prezentációit, sőt még egy word dokumentum is nehézségekkel jár. Tanuláshoz, mint az eszközt elég alaposan ismerve, inkább netbookot ajánlok. Ám ha van asztali gépe és laptop nincs, akkor viszont ezt ajánlanám.
A lényeges dolog az, hogy el kell döntenie, hogy mégis milyen feladatokat kíván megoldani a géppel.
Olcsó, jó, de egy netbookkal nem tudja felvenni a versenyt.
Ettől függetlenül én odavagyok a gépért, minden nap használom? -
balpeter04
tag
Szia!
Hát a Google itt nem engedélyezett semmit. Van egy fórum (XDA Developers) és ott van egy gyerek aki írt egy programot, és azzal ADB-n keresztül tudtam engedélyeztetni a Marketet. Saját magamnak kellett AndroidID-t kreálnom. A market telepítés kb. 15-20 perc alatt megvolt. A Market minden alkalmazást letölt, feltelepít, és még a Gmail is működik.A gyártó október-novemberre ígéri az új firmware-t amiben már nem kell varázsolgatni, csak simán bekapcsolod és belépsz. Valamint, szólnak hírek egy Android 2.2-es rendszerre való frissítésről is.
-
cudar07
senior tag
ár??
vagy csak nem olvastam el elég figyelmesen??
előre is kösz -
balpeter04
tag
Az új firmware (0827) már támogat néhány USB-s 3G modemet. A pontos lista fent van az interneten, de én nem használok semmilyen ilyen modemet, mert a házban mindenhol van Wifi. Ha elutazok, akkor meg nincs net
Videó kimenet nincs rajta, talán ezt az egyetlen dolgot hiányolom a gépből. Kínában már árulnak 7 colos Telechips processzoros HDMI kimenetes készüléket, de az még ennél is drágább (50-55 körül). -
Tigerclaw
nagyúr
Akkor ezt tollal kell kezelni, hogy rezisztív tipusú a felülete? Gondolom a multitouch sem megy rajta. Így elolvasva sztem is csak a kapacitív érintőképernyő hiányzik belőle. Fizikai paraméterei milyenek? Méretek, súly. Van hozzá valamilyen tok?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
NoMagix
addikt
Az androidon (még nem)lehet használni usb tv tunert?
jó lenne összekötni egy tunerrel és mehetne a konyhába a falra!
közben lehetne a neten recepteket is meglesni![ Szerkesztve ]
-
upszilon
őstag
Gratulálok a cikkhez és a géphez is!
Két kérdés:
1/ tudok-e magyar ékezetes betűket írni?
2/ tudok-e vele Skype-eléréssel beszélgetni? (gondolom beépített mikrofonja, hangszórója van.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Be Quiet! Pure Power 11 600W CM / CSOMAGKÜLDÉS
- GETAC UX10G2 ipari Rugged tablet + bill.(I5-10210U 8X4200Mhz, 8GB DDR4, 256 GB SSD, jó akku, WIN11)
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
- DG Home 1 ElphaPex Dogecoin bányászgép 620W - 2GH
- Super mario odyssey
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest