-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrg
aktív tag
Sziasztok!
Gyári miui alatt, hogyan lehet kikapcsolni, hogy a képernyőzárról ne lehessen elindítani semmit, főleg a fényképezőt. ?Megvenni és megszerelni...
-
Lordus
senior tag
ha jól emlékszem van olyan téma, ahol nincs semmi elindítható a képernyőzáron (ha más megoldás nincs)
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
siddis
őstag
Tölthető a hivatalos, stabil MoKee ha valaki késztetést érez rá.. csak aztán kigyomlálni rendesen
-- Aux armes, citoyens --
-
siddis
őstag
válasz Nerazim #29754 üzenetére
Leírás az sajnos nincs (illetve ROM és személy függő is)
Kidobálom a kínai, koreai, japán stb betűtípusokat (60 mb), beépített óra, naptár, levelező, fényképező, billentyűzet, csengőhang, kínai holdnaptár, launcher, szükségtelen app-ok, stb stb és lecserélem az általam preferáltakra..
Persze telepítés végén Magisk 20.4, Viper4FX drivers és egy másik kernel megy a ROM és a Gapps Pico után.
/etc/hosts fájl cseréje, mentett wifi AP-k visszaállítása, build.prop-ok szerkesztése stb stb, úgy egy óra alatt megvan, utána egy full /data törlés, /data formázása f2fs-re és jöhet a mehet..
A törléseket némi gyakorlattal meg lehet csinálni TWRP-ből is simán.. A saját cuccok másolását már inkább Root Explorer-el csinálom.-- Aux armes, citoyens --
-
beef
őstag
Kijött a BlissROM 12.8 is. Találtam hozzá changelogot is.
-
siddis
őstag
Amúgy próbáltam nemrégiben a legújabb Colt OS-t ezzel a Sid_Key-féle GameOver 4.9.227 kernel-lel és elég szépen ment, egy éjszaka alatt kettő SIM-mel csak olyan 6 % -ot merült.
-
kano
nagyúr
válasz siddis #29757 üzenetére
Jézusom, az rengeteg. 1% lenne a jó kb.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
siddis
őstag
Redmi 4X robbantott ábra / schematics / kapcsolási rajz / GPIO annak aki gerjed az ilyesmire.
-
kano
nagyúr
válasz siddis #29759 üzenetére
Pl. Mi9. EEA rom éjszakánként 5%-ot merült, de RevOS-el 1-2% illetve PE-vel is ennyi volt.
De mindegy, nem ezért írtam. Csak sok az az 5%/éjszaka.Samsungot, Huaweit utálom.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok.
Páromnak le kellene menteni a képeket.
win7,
telefonon gyári rom android 7.1.2.
fejlesztői beállítások engedélyezve
Gépre dugva nem látható,usb eszközt nem lehet felismerni.
MiPcSuit sem látja.
Mit kellene tenni,hogy le tudjam menteni a képeket egy sima mappába?
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
mpo
veterán
-
trebrona
nagyúr
Kicsit túlbonyolítjátok, MIUI saját fájlkezelője is tud FTP-t.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Doggy dog
senior tag
Köszönöm mindenkinek.
Kábel cserével megoldódott minden probléma.
Drivera mennek fel a képek,de most pc-re is le akarta menteni.
Efogyott a hely a telefonon.
Köszi mégegyszer!APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Doggy dog
senior tag
válasz orso0355 #29779 üzenetére
Biztos,ami tuti,legyen 2 mentés.
Illetve van olyan helyzet,nagyszülőknél vidéken,ahol az adott szolgáltató nem remekel térerőben.
Nekik meg nincs wifi.
Van erre a célra egy tablet arra vannak a gyerkőc képei felrakva,hogy meg tudjuk mutatni.
Ennyi.APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Bootloadert szeretnék nyitni egy 4x-en, be is van állítva a mi fiók, de amikor rámegyek a fiók és készülék hozzáadására 20091-es hibakódot dob.
Ilyenkor mit lehet tenni? Sok mindent próbáltam már (több sim, fiók leválasztás) de nem sikerül. -
siddis
őstag
Changelog:
• Version bumped to latest 3.4.0-0
• Updated prebuilt kernel to 4.9
• Fixed zip treble compatibility error while flashing some roms
• Fixed USB/MTP related issues-- Aux armes, citoyens --
-
LyonnaisFan1
őstag
Sziasztok.
Viper4androidhoz hol érdemes audio profil beállításokat keresni?
Valami kiindulópont kellene, ha angol nyelvű esetleg az sem feltétlen gond.
Vettem egy JBL Reflect Mini 2 BT fülest, és kihoznám belőle a maxot, mert tudna sokat a kicsike. (Amúgy tényleg az, ma majdnem megszökött a kicsike Nem árt vele vigyáznom.)As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
petij
tag
válasz LyonnaisFan1 #29789 üzenetére
A legegyszerűbb, ha innen letöltöd a 48000 hz wav fájt, bemásolod a viper4android/kernel mappába. (Nézd meg alkalmazásban a sampling rate-et. Nálam 48000 hz, de lehet nálad 44100Hz. Ha annyi, akkor azt a fájlt töltsd le.)
Utána az alkalmazásban a convolver fülön az impulse response-nál kiválasztod a letöltött fájlt.
Ezután engedélyezed a convolvert és master powert!
De lehet úgy is csinálni, hogy az eq-n állítod be a megadott értékeket.[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Nálam is 48k a Sampling.
És ha jól értem, akkor a "Convolveren" kívül a többi fület nem kell bekapcsolni, az végzi a dolgát. A MP meg alap, anélkül az egész nem menne.
Jó a Master Gate Limitert még használom, hogy legyen kakaó is.
Amúgy a Convolver mi a tököm akarna lenni úgy röviden?[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz siddis #29792 üzenetére
Én kézileg állítottam be a Fixed band EQ-t.
Fixed Band EQs
In case of using fixed band (also called graphic) equalizer, apply preamp of -6.6dB (if available) and set gains manually with these parameters.
TypeFcQGainPeaking31 Hz1.41-4.5 dBPeaking62 Hz1.41-3.2 dBPeaking125 Hz1.41-3.7 dBPeaking250 Hz1.41-2.7 dBPeaking500 Hz1.410.8 dBPeaking1000 Hz1.411.7 dBPeaking2000 Hz1.41-1.8 dBPeaking4000 Hz1.416.7 dBPeaking8000 Hz1.41-2.1 dBPeaking16000 Hz1.41-1.7 dBÍgy kell működnie? Elég erőtlen. A Custom EQ-n kívül csak a mgl van bekapcsolva.
Valamit rosszul csinálhatok.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
petij
tag
válasz LyonnaisFan1 #29793 üzenetére
Convolver megoldás nem működik? Én régóta úgy használom, ahogy leírtam.
Erőtlen alatt mit értesz? A fülhallgatód gyári beállítása eléggé hifi hangzás, az eq-val ezt valamennyire helyreállítottad. Lehet hogy az eltűnt plusz magas és mély tartomány miatt érzed erőtlennek, de ez a beállítás áll közelebb ahhoz, ahogy a hangmérnök megalkotta a zenét. -
LyonnaisFan1
őstag
*.irs kiterjesztésű fájlt én nem találtam a linkedben, ezért állítottam be kézzel.
Az erőtlenség inkább az új fülesben keresendő, mert ilyen kialakítású fülesem még nem volt.Nem mindegy hogyan jut be a fülbe, de ha jól belekerül jobb a hangzása. A gyári méretek nem is a legmegfelelőbbek, de mindkettőt kisebbítettem és már jobb.
Alakulgat ez.
Mellesleg még alig van bejáratva, hogy a tényleges hangzása kijöjjön. Ezt is sztem be kéne égetni hosszú órákon át, és jobbá válhat.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
petij
tag
válasz LyonnaisFan1 #29795 üzenetére
Nekem a wav file van bemásolva és azzal megy.
-
zoarden
tag
Sziasztok,
Szerettem volna elolvasni a voLTE aktíválását, de az összefoglalóban lévő linkre kattintva nem jön be egy hsz sem:
VoLTE aktiválása bármilyen romon, Lackooo84 leírása: [link]I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
kano
nagyúr
Mondjatok nekem egy romot légyszi aminek jó az üzemideje (BT használattal)!
Köszi!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest