-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
siddis
őstag
Xiaomi EU 12 🔰
🆔 Official | 20.5.7 | TREBLE
🆚 Android 9 (P)
👨💻 ”By @AnGgIt86
🗓 10th May 2020 Build🆑 Changelog:
• Changelog Xiaomi EU 20.5.7- HERE.. (https://telegra.ph/CHANGELOG-2057-05-10)
• Upstreamed kernel to 4.4.92 GCC
• Updated FM, Sensors, QMI,/Radio/IMS, Wi-FI from wayne
• Import Perf IOP blobs from from LA.UM.8.6.r1-04000-89xx.0
• Cleanup unused 32-bit blobs
• Updated post boot scripts, ueventd and config.fs from LA.UM.8.6.2.r1-07100-89xx.0
• Import data-ipa-cfg-mgr from LA.UM.8.6.2.r1-07100-89xx.0
• Update Thermal msm8998 to msm8937 in vendor
• Update performance in new vendor MIUI 12
⚠️ Notes:
• Clean flash is required.
• Decrypt your device if coming from a lower Android version.
• Keep a backup of EFS and Persist.-- Aux armes, citoyens --
-
siddis
őstag
Rohadt sokáig tekert de felment szépen, basszus alig találok meg bármit is, olyan régen volt fenn MIUI 4.9-akármilyen kernel, lassan kidobálni majd a ballasztot..
-- Aux armes, citoyens --
-
siddis
őstag
Magisk - OK
Viper4Android FX - OK
CameraGO HDR+ - OK-- Aux armes, citoyens --
-
siddis
őstag
Ki se próbáltam, ment fel a Camera GO HDR+
-
siddis
őstag
..és persze az Android Auto megint annál az engedélynél hasal el, úgy hogy aki emiatt feltenné annak a marad a Loup 7.1.2 május 8-i ROM
-
siddis
őstag
TeamWin Recovery Project (TWRP) Unofficial 3.3.1-2 Universal
Changelog:
• Signed with AVB keys (now it can even boot on locked bootloaders)
• Fixed /vendor symlinks
• Fixed time zone issues in recovery
• Switched to toybox and symlinked busybox to toybox
• Updated for better compatibility for ROMs with 4.9.x kernels (it's still compatible with everything)Link feltettem, müxik
[ Szerkesztve ]
-
bb71
őstag
4.9x kernel link?
-
csuporantal
csendes újonc
Sziasztok!
A gyári Miui 11-hez a legutóbbi System Launcher (Miui kezdőképernyő program frissítés) hibás.
Nem tölti be a kezdőképernyőt, csak villog és leáll hibával.
[ Szerkesztve ]
-
gyulaszu
senior tag
-
siddis
őstag
Új Luuvy 2.8-as kernelek érdekelnek valakit.?
-
lovas001
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem/szeretnék kérni.
Van nekem egy redmi 4 prime telefonom melyet a mai napig nagy elégedettséggel használtam körülbelül 4 éve, mikor is a zsebembe egyszer csak rezzent egyet és kivéve láttam ,hogy újraindul.
Az újraindulás viszont nem sikerül neki, bootloop ra kerül.
Nos innen kezdődne a segítség kérés , hogy most mi tévő legyek, próbáltam netes videokból illetve az itt leírtakból tájékozódni, de nem igazán sikerült zöld ágra vergődni, hogy mi tévő is legyek. Sajnos nagyon sok fotó, videó van a készülékben ,melyeket nagyon sajnálnék elveszíteni (nincs szinkronizálva sajnos, pont a napokban terveztem kimenteni mindent...).
A simtálcát eltávolítottam belőle sd kártya sincs benne. illetve a nyomógomb tesztek sikeresek szóval nem a gomb ragadt be.Akkumlátora is kiváló állapotnak örvend.
A powergomb és hangerő fel gombok együttes lenyomásával sikerült előhoznom egy menüt melyből tudok infókat teszteket indítani illetve fastboot ra vagy recoveryre váltani.
amennyiben rányomok a recoveryre újraindul a telefon kérdés nélkül és mutatja hogy csatlakoztassam pc hez . Ha meg is teszem, nem tudom mit kellene innentől csinálni.
Kínából származik a telefon és ez a verze futott rajta (semmihez nem lett nyulva szoftveresen) miui v8.0.5.0.0.mbecndg,úgy emlékszem hogy annó azt mondták hogy valami mókolt kinai webshopos verze mivel tartalmazott magyar nyelvet.
Lenne valaki olyan kedves ,hogy leírná részletesen mit és hogyan kellen ,hogy életet leheljek bele ismét ?
Előre is köszönömNem tudta, hogy lehetetlen, ezért megcsinálta.
-
siddis
őstag
Colt OS v.6.0 Official
LinkChangelog:
¶ Version Bumped to 6.0
¶ Welcome OTA
¶ Merge tag 'android-10.0.0_r35
¶ New Default Wallpaper
¶ Added More Header Images
¶ Made Header Image Height Customisable
¶ Battery Light Customisation
¶ Redesign Volume Panel
¶ Redesign BatteryMeterView
¶ Add Sync QS Tile
¶ Wire Up Default Fonts With Font Engine
¶ Update Lawnchair
¶ Theme Fingerprint Animations With The Right Colours
¶ Fix Crash On Devices Without FP• Kernel upgrade to 4.9.222
• Updated FM, Sensors, QMI,/Radio/IMS, Wi-FI from tissot-10.0.20.0.PDHMIXM
• Import Perf IOP blobs from from LA.UM.8.6.r1-04000-89xx.0
• Cleanup unused 32-bit blobs
• Updated post boot scripts, ueventd and config.fs from LA.UM.8.6.2.r1-07100-89xx.0
• Updated privapp-permissions
Note: Network speed indicator might be dead for some users will be fix in next build-- Aux armes, citoyens --
-
lovas001
aktív tag
válasz siddis #29580 üzenetére
hangerő le + power fastboot képernyőt hoz boot loader szerintem zárt ( nem tudom hogy kell ellenőrizni) adb vel sikerült kapcsolatot teremtenem de bármiféle parancsra error closed a válasz ezért gondolom. illetve gondoltam hogy miunlock al kinyitnám de couldn't verify device hibára fut win 10 nél unlocked et írt de alatta piros x et win 7 nél pedig 50% dobja a hibát hogy nem tudja.
[ Szerkesztve ]
Nem tudta, hogy lehetetlen, ezért megcsinálta.
-
siddis
őstag
válasz lovas001 #29581 üzenetére
Hát ez így szép kaland lesz.. gondolkodom mit lehetne..
Ezt dobta ki a masina..
Download latest Fastboot ROM and decompress
Download and install MiFlash
Open MiFlash
Shut down the phone
Power on with Power + Vol Up
Download Mode Connect phone to computer, let it install the drivers if necessary
Refresh MiFlash, phone should show up (for me, Device showed as COM 10)
Browse the ROM Tick Flash all except data and storage
Advanced > clear nvflash_all.bat
Flash
Enjoy![ Szerkesztve ]
-
lovas001
aktív tag
válasz siddis #29582 üzenetére
Köszönöm , megpróbálom ezeket a lépéseket . Egyelőre 5 órát ír a StableFastbootV10.2.2.0.MBEMIXM verzió letöltésére ,miflash ből leszedtem a legfrissebbet amit találtam 20181115. Holnap jelentkezem ,hogy mit sikerült alkotni vele.
további szép estét.Nem tudta, hogy lehetetlen, ezért megcsinálta.
-
Tangerine
senior tag
Hi!
Létezik a redmi 4x-hez eredeti gyári kijelző?
Tudom, hogy az ebay-en/ali-n árulnak eredetinek hazudott kijelzőket, de ahogy nézem az értékeléseket, egyik sz*rabb, mint a másik. Nem akarnék valami gagyit venni. Sajnos az asszonyé cserepesre tört. Újat nem akar, mert úgysem tud semmire vigyázni. Ezt is már új korában leejtette, mielőtt rákerült volna a fólia, de akkor még "csak" a sarkánál repedt el, lehetett úgy is használni. Most meg az egész pókhálós lett. Szóval ezt kellene megcsinálnom.[ Szerkesztve ]
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
törölt tag
SID javította a legútolsó 4.9 kernelben a vibrationt,már csak az sd kártya,mikrofon és újjlenyomat hiba maradt. Ezekre ROM issue ír)
Úgy gondolom hogy ha egy 4.9 kernelű ROM-ra rakod az új kernelt akkor elvileg minden megy,csak akkor lehet baj ha 3.18 kernelű rom-ra rakja az emberke rá.
-
törölt tag
Valaki elmaragyázza nekem hogy miért van sok custom rom,mikor alig különbözben egymástól? Gondolok itt a PE,HAVOC,cRDroid,MOOKEE,AICP,AEX,Bootleegeers,stb ROM-okra?
-
lovas001
aktív tag
válasz siddis #29584 üzenetére
Ezer hála és köszönet , sikeresen újászületett a telefonom . ujrahúzása után sajnos resetelni kellett( ujrabootolás után leírta hogy nem tölthetők be az adatok csak akkor ha resetel) így az adatokat elveszítettem róla , de a telefon hibátlanul működik az új 10.2.2 vel .
Nem tudta, hogy lehetetlen, ezért megcsinálta.
-
törölt tag
Ha már nincs gar a készüéken és akarsz egy stabil jó ROM-ot akkor ajánlom ezt:
Jobban bírja az akksi+gyorsabb lesz a telefon+4.9.x kernellel is menni fog ha egyszer kész lesz
Hozzávaló GCAM-ek:
1: [link] (DMGC_7.3.020_ver.4.4.apk.video felvétel nem megy,de azon kivül minden)
2: [link] (GCam_RN8P_Wyroczen_7.3.020_2.0.apk,minden müködik)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hamarosan lesz stabil.4.9 Kernel 4X-re ;)
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Gondoltam írok is már ide, nem csak felhasználom az általatok beírt infókat. Szóval feleségem kb 2-3 éve használ egy redmi 4x-et nagy megelégedéssel és most anyumnak is telefont kellett váltani, így neki is vettem egyet. Gondoltam egy kicsit utánanézek az újabb romoknak. Láttam, hogy az eddigi 7.1.2 vonalon van frissítés, fel is tettem, de szerettem volna kipróbálni a 10-es androidot. Letöltöttem és feldobtam a Bootleggers romot. Jó, szép, de most kipróbálnám még a Pixel Experience romot is (éppen most kúszik fel).
Szeretném megkérdezni, hogy mitől lesz különleges a 4.9-es kernel?És köszönet Makoj24 és siddis-nek is, hogy elég sok infó van még mindig a topicban.
Szerk.: Jaj, még egy kérdés. Hogy lehet billentyűkombinációval belépni a TWRP-be? A szokásos hangerő fel + power-re nem lép be (vagy lehet régi TWRP-t használok)?
Köszi![ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz #07282432 #29595 üzenetére
Köszi!
Ez a PE rom tényleg egész jó. Minden gesztus működik (még a duplakoppos felébresztés is) és az akku is jónak néz ki (30 perc nyomkodás után). Havocot nem szerettem MI9-en, de lehet, hogy teszek vele egy próbát. Bár előbb egy kicsit belakom ezt a romot szerintem (mondjuk nem az enyém lesz).
Köszi!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Ahogy nézem az Adaway nem működik rajta (4.3.4). Használtok valamilyen reklámblokkolót?
Köszi!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz szimi57 #29598 üzenetére
Inkább a rom miatt. Használtam már ezt az adaway-t 10-en.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest