-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Az aztán már döfi, akkuidő alapján ítél meg valaki egy super telót? Vegyen akkor 6000-es akksival egy baromi nagy bumszli strapamobilt. Ilyennek tényleg kár a kezébe egy Mi 9SE!
Nekem van egy Motorola F3, havonta kellett tölteni, akkor az jobb, mint a Mi 9 SE?
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
válasz SSlyTR #28208 üzenetére
Valakinek ez szamit.
Nyilvánvaló, de ezért javasoltam a 6000-es akksis Behemót meg Traktor fedőnevű strapamobilokat, mert az bírja sokáig. Mert ez így olyan, mint ha piros lenne a vágyam, de feketét veszek, viszont panaszkodom, hogy jujdeszar, mert nem piros!
-
carr
őstag
válasz ubyegon2 #28207 üzenetére
Nő az illető, nem az okosabbik egyedek közül való, de legalább jó nagy cickói vannak, és jól szopik. xD
De nem ítélem el emiatt.
Sokkal inkább amiatt, hogy 360e mire kifizeti a telekomnak a telót a 2 év hűséggel... -.-"360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
enzahobi
aktív tag
Megjött a 4x utódja, - Mi 9T pro-ra esett a választásom - szóval elköszönnék tőletek!
Ha ha valaki 4x után nagyobbra, erősebbre vágyik, a 9T szériát tudom ajánlani, szélességben nem sokkal nagyobb a 4x-nél, csak hosszban, persze az egykezes használat erősen korlátozott. Viszont a notchmentes samoled kijelző teljesen más világ, és jóértelembeKöszi a sok segítséget, leírásokat, modokat !
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]^2 . . . . RN10Pro: Miui14.03 & Mi9TPro: 10.3.4
-
Mercutio_
félisten
-
SenorGrande
senior tag
Miért kapok a facebook apptól értesítéseket, ha egyszer le van tiltva a jogosultság, hogy az adatkapcsolathoz és wifihez hozzáférjen?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
addikt
Lassan váltok 4x-ről, sajnos a céges policynak túl idejemúlt lett hogy fussanak a céges appok rajta. MI9 Lite lesz, holnap jön elvileg, remélem nem lesz túl nagy
Maradok azért a topicban, a családban van még 2, ismerősöknél további pár 4x szolgálatban.
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
-
enzahobi
aktív tag
válasz albiosz #28219 üzenetére
Magisk folder mount modullal irányítottam át mindent sd-re. Ez azt tudja hogy összelinkeli a kiválasztott mappákat, így az appok azt látják hogy a belsőre mentenek, de fizikailag az sd kártyára írnak.
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]^2 . . . . RN10Pro: Miui14.03 & Mi9TPro: 10.3.4
-
nagyúr
Nem elhanyagolható előnyöket említesz ám!
Valahogy beugrott, bő egy éve SSD topikban segítséget kért egy fórumtársunk, mert elvállalt egy szomszédcsajnak SSD beépítést és adott tipushoz ragaszkodott a csaj, de kizárólag piros színű lehetett az eszköz! Többen próbáltuk meggyőzni a segítőkész kérdezőt, hogy sokkal jobb tipus is van azért a pénzért, piros egyed meg nem is létezik, de aztán ráleltem valami távolkeleti oldalon, tényleg volt pirosban is. Csak EU-ban nem volt. Vacak kínai dzsunka SSD volt amúgy, de az kellett a nem túl okos huginak, nem tudom már hogyan oldódott meg meg azt sem, a kolléga mit kapott cserébe.....de maga az eset az kemény volt a szaktopikban nagyon.
-
SSlyTR
aktív tag
válasz ubyegon2 #28223 üzenetére
Miert neked milyen szinu ssd-d van? Valakinek ez szamit. leveszem a gepem ajlat, megkuzdok 8 csavarra, akkor ne mar valami fekete vacak fogadjon. Legyen szep kek vagy zold, hogy ugy erezzem megerte a befektetett munkat
Gondolom kulso merevlemez volt ez a dolog. De az megjobban osszezavar, mert 15 millio fele kulso merevlemez haz van. Abol se lehet valasztaniVan par dolog, aminel van ertelme a jo kulcsinnak, mert sokat latjuk vagy nap mint nap erintkezunk vele. Pl egy nem mindennapi, csicsas, kenyelmes eger. Vagy nem unalmas noti. Esetleg egy kocsi muszerfala. Meg ide lehet venni a telefont is ha nem teszunk ra tokot. En nagyon adom, hogy a csajoknak csajos dolgaik legyenek, tudjak kifejezni a szemelyiseguket. Ne ugyanazok a pasis dolgaik legyenek mint mindenkinek. De az ssd-nel pont nem nem ertem
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz SSlyTR #28224 üzenetére
Nekem ezüst meg fekete SSD-im vannak.
Gondolom kulso merevlemez volt ez a dolog
Ha csak a sata-kábellel nem lógatták ki gépházon kívülre, akkor nem. Említettem, hogy a topikban kértek segítséget és rá is kerestünk az SSD-re, 2,5"-os volt az. Ha nem belső SSD lett volna, nem is lett volna annyira megdöbbentő az egész téma!
-
carr
őstag
Hi mindenki
Meg vagyok aldva ezzel a fossal bazeg... Komolyan mondom. Reggel még minden ok, délelőtt elő akartam venni h csinálok egy képet erre nem ébred fel. Mondom wtf.
Power ha hosszan nyomom restart megy de mihelyst screen lock képernyő betölt, azonnal elsotetul, mintha kikapcsoltam volna a kijelzőt. Kínai menübe be tudok lépni. De factoryt nem akarok neki. Tele van adattal.
Valakinek ötlet h mi lehet?
Köszi360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
Kipihehte magát vagy nemtom. Vaklárma. Most legalábbis.
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Márton
nagyúr
üdv,
a mai napon sajnos egy szivárgó kulacs mellét tette lányom a telóját a hátizsákban. Sok vizet nem kaphatott, mert szétszedve belül minden száraz, ám azóta az érintőkijelző nem érzékel
Gombok, USB működik, kijelző rendben, csak touch nincs. Kikapcsolni sem tudom, csak újraindítani a bekapcs gomb hosszú nyomásával.
Járt-e már valaki így? Hol érdemes javíttatni? Mibe kerülhet? 15-20-ért már kapunk másikat..köszi!
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
carr
őstag
válasz Márton #28230 üzenetére
épp csak az az ic kapott annyi vizet, h ne érzékeljen.
5e körül már új kijelzőt kapsz hozzá, némi kézügyesség, és magadnak meg tudod csinálni, ha érzel rá affinitást. yt-n van kismillió redmi 4x disassembly video.
Még talán izopropil alkohollal kimosnám a belét mielőtt összerakom az újjal. lehet az is segít helyrerakni a gyárit.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Márton #28230 üzenetére
Én vettem egy ilyen totál ázott telefont, az medencébe vagy hova esett és persze azt sem szedték szét, az akku szarrá volt ázva meg is döglött, meg 1-2 icipici USB panel korróziót leszámítva nem volt baja, vettem bele új akkut és kész. Ha lehúztad az akkut (és elég hamar szétszedted nem vártál napokig) akkor nem lehet semmi baja. Ugye ezekben a cuccokban nem maga a víz okoz kárt, hanem a víz + áram kombó (elektrolízis = korrózió eszi a rezet). Alaplapokat stb, is vízben szoktam mosni ha nagyon retkes, csak utána alaposan meg kell szárítani.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
sxxorp
őstag
válasz orso0355 #27603 üzenetére
Képernyő foltosodás, azért megjelenéskor sem acélos teljesítmény. Mai napig használom back-up telefonként, olvasgatni, meg pár kisebb processzorigényű játék futtatására, hogy tehermentesítse az elsődleges telefont (Mi 9 SE a legjobb ár-érték arányú valamennyire kompakt teló, május óta van meg)
[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
Azt hogy lehetne kideríteni, hogy csak az érintő szállt el és elég rendelni egyet ebayről 2 ezerért, vagy inkább az alaplapon történt valami zárlat és hiába rendelem a touch-ot, nem megy majd az sem?
Lackooo84:
azt mondod totál ázott és csak egy új akku kellett bele? Ez meg alig kapott pár cseppet és tönkrement valami más is? Nem tudom mennyi ideig volt nedves, mikor vette észre lányom (de max. 1 óra), utána nekem adta szárazon és én itthon 2-3 óra múlva szedtem szét, teljesen száraz a belseje.[ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Márton #28234 üzenetére
Hagyd száradni 1-2 napig utána a kis szalagkábelek végén nézd meg megvan e minden réz stb. Nem hiszem, hogy ennyitől bekrepált, de persze bármi előfordulhat. Az érintő próbálgatás helyett azonnal áramtalanítani kellett volna, mert ha kívülről száraz is, belül a sok apró helyen biztos van víz. Érintőnek külön kis szalaglábele van, a telefont hátulról nézve az alaplap jobb felsp csücskében, esetleg azt vizsgáld meg nem csúszott e ki/okés e stb. De szerintem még van valahol egy apró vizes rövidzár azért nem működnek a dolgok a telón és nem kéne erőltetni az áam alatt tartást egy ideig.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Márton
nagyúr
ok, tehát lcd-vel, kerettel együtt rendelős, ha jót akarok magamnak..
köszi
ha reggelre sincs semmi változás, megy a rendelés.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Mercutio_
félisten
Szakik, van még erre a telóra üvegfólia?
És ha igen honnan mi az ajánlott?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Márton
nagyúr
válasz sharp007 #28244 üzenetére
Ah, nem tudtam mi az a prime
Alin sajna nem vagyok, mert ott nincs péjpál.
Ebay-en is biztos van.
Az a Hongmi az micsoda? Gyanúsan olcsó, más a méret, meg ne rendeljem?
Inkább ez?
-
notika77
senior tag
válasz Márton #28245 üzenetére
Képről nem lehet eldönteni, hogy van-e különbség a kiszállított panelek közt. Én már 5-ször cseréltem kijelzőt, várom a hatodikat (egyelőre még nincs rá szükség ) és egyik sem volt (használat közben észrevehetően) rosszabb a másiknál vagy a gyárinál. Sőt az első csere még jobb is volt, mint a gyári (többszínű értesítési leddel ) . Sosem a legolcsóbbat rendelem, de nem is drágát. Amire figyelni szoktam, hogy az eladónak több ezer (nagyon jó ár esetén a több száz is elfogadható) pozitív értékelése legyen és hogy 10 ujjas érintést tudjon legalább, a leírás szerint . De ezt a valóságban is tudta mind.
[ Szerkesztve ]
-
sharp007
tag
válasz Márton #28245 üzenetére
Az Alit jobban szeretem a termék alatti értékelések miatt, valamint a szállítási módok között is lehet választani. Van Web-kártyám (virtuális bankkártya), azzal fizetek. (A Hongmi talán a Redmi indiai megfelelője.) Keretest rendelj!
Redmi 4 Prime - 3/32GB - MIUI GS 10.2.2.0 - Android 6.0.1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest